Gość: Fiona76 IP: *.ghnet.pl 12.07.06, 14:00 Wiem o znacznej podwyżce materiałów budowlanych w przyszłym tygodniu,więc muszę szybko znależć firmę która mi wymierzy,wyceni i wykona okna w mieszkaniu. Jak znacie -dobrą solidną firmę -polećcie mi ją! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adiustator Re: okna PCV-gdzie?? 12.07.06, 14:09 Oknoplus Kraków Tylko i wyłącznie. Reszta to partacze. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: okna PCV-gdzie?? 12.07.06, 15:00 Moim zdaniem firmy typu Okno Plus i Oknoplast-świetnośc mają za soba!!. Są drodzy i robią okna w standardzie 80% wytwórców w Małopolsce.Nie liczy się logo na szybie tylko niezawodność i CENA!!.Polecam ci firmę na Śląskiej,mają dobre okna z własnej fabryki ,doskonały montaż i czysty.Najważniejsze -działają tam już ze cztery lata!!.Partacze po sezonie się zwijają,lub zmieniają siedziby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silver Re: okna PCV-gdzie?? IP: 195.150.112.* 13.07.06, 09:40 ceny idą w górę, a zarobki stoją cały czas w miejscu. W którym miejscu na Śąskiej jest ten sklep z oknami ? Odpowiedz Link Zgłoś