Dodaj do ulubionych

Arch Development Group Sp. z o.o.

IP: *.lexmedia.com.pl / 195.245.84.* 19.07.06, 08:22
Czy Wiecie coś o tym developerze i jego inwestycjach...?
Obserwuj wątek
    • Gość: mieszkaniobiorca Re: Arch Development Group Sp. z o.o. IP: *.crowley.pl 19.07.06, 10:27
      Byl juz watek na ten temat. Niestety nic nie wiadomo. A ktora lokalizacja sie
      interesujesz? Ja osobiscie sklaniam sie co do Tynca. Uzyskales od nich jakies
      glebsze informacje co do ich inwestycji? Ja mam informacje co do inwestycji w
      Swiatnikach.
      • Gość: jaś Re: Arch Development Group Sp. z o.o. IP: *.lexmedia.com.pl / 195.245.84.* 19.07.06, 10:56
        mnie osobiście najbardziej interesują Cianowice. Na stronie internetowej
        wyglądają nieźle, okolica tam także wydaje się być atrakcyjna. Tyniec wygląda
        ciekawie- przynajmniej na stronie, choć mam wątpliwości co do dojazdu,
        odległosci od jakiejś głównej drogi.. Ciekaw jestem także bardzo opinii o samym
        developerze, bo chyba niewiele osób o nim słyszało..
        • Gość: mieszkaniobiorca Re: Arch Development Group Sp. z o.o. IP: *.crowley.pl 19.07.06, 11:04
          Dokladnie, mam ten samo problem - malo informacji. Byz moze pozostanie
          przejechanie sie do osiedli juz zbudowanych przez nich i popytanie ludzi na miejscu.

Rozumiem, ze jestes jedna z osob ktore zarezerowaly sobie domek w Cianowicach?
          Czy sa moze jeszcze jakies wolne?
          • Gość: jaś Re: Arch Development Group Sp. z o.o. IP: *.lexmedia.com.pl / 195.245.84.* 19.07.06, 11:09
            Tak, dokonałem tam rezerwacji. Co do wolnych- szczerze mówiąc nie wiem. Z
            informacji na stronie wynika, że nie ma już, choć chyba warto dowiedziec się u
            źródła. W kwestii innych inwestycji- byłem w Naramie i ich inwestycja zrobiła
            na mnie całkie dobre wrażenie.
            • Gość: mieszkaniobiorca Re: Arch Development Group Sp. z o.o. IP: *.crowley.pl 19.07.06, 11:56
              Gratuluje wyboru, mam nadzieje, ze domek zbuduje ci sie ladny (nadzieje bierze
              sie tez stad, ze moze sam cos od nich kupie :)).

Mialbym natomiast pytanie co do stanu pod klucz. Postanowiles kupic dom pod
              klucz, czy samemu wykanczac? Jesli pod klucz, to jakie wykonczenie oni proponuja
              w tej cenie? (podlogi, piec, kaloryfery, oscieznice, balustrady, podjazdy,
              ogrodzenie, itp. ?)
              • Gość: jaś Re: Arch Development Group Sp. z o.o. IP: *.lexmedia.com.pl / 195.245.84.* 19.07.06, 11:59
                Zdecydowałem się na wykończenie developerskie... Z tego co wiem, można w umowie
                przedwstępnej rozszerzyć ten standard o wybrane elementy dodatkowe. Podnosi to
                oczywiście cenę domku, ale umożliwia jednocześnie sfinansowanie tego np z
                kredytu hipotecznego. Pozostałą część mam zamiar wykończyć ze zgromadzonych
                gdzieś oszczędnośći. Mam nadzieję, że uda mi się to...
                • Gość: mieszkaniobiorca Re: Arch Development Group Sp. z o.o. IP: *.crowley.pl 19.07.06, 12:03
                  Powodzenia!

Jesli dotre do jakis dodatkowych informacji o Arch Development to podziele sie
                  wiedza na forum.
                  • Gość: jaś Re: Arch Development Group Sp. z o.o. IP: *.lexmedia.com.pl / 195.245.84.* 19.07.06, 12:06
                    Będę wdzięczny. Pozdrawiam.
                    • Gość: Gosia Re: Arch Development Group Sp. z o.o. IP: *.lipska.net / *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.06, 07:58
                      Ja mam zapytanie o ich inwestycję w Konarach- czy ktoś z Was posiada jakies
                      info o niej? Ja się tam przymierzam...
                      • Gość: aneta Re: Arch Development Group Sp. z o.o. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 19:44
                        Czy wiecie już coś więcej o firmie Arch DG? Podobają się nam ich projekty, ale
                        nigdzie w internecie nie możemy znaleźć żadnych opinii na temat tego
                        dewelopera, nie wiemy czy są solidni i wiarygodni.
                        Bardzo prosimy o wszelkie informacje na temat tej firmy i ich inwestycji.
                        pozdr.
                        aneta
                      • Gość: exzainteresowany Re: Arch Development Group Sp. z o.o. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 17:44
                        To inwestycja w Konarach jeszcze nie jest zakonczona? Mysmy sie interesowali tym
                        tematem ubieglej zimy (blisko rok temu). Mieli budowac od wiosny. Odpuscilismy
                        sobie Konary ze wzgledu na koszmarny(!!!) dojazd zimowa, sniezna pora. Ubielej
                        zimy mozna bylo tam utknac na dobre... Jesli sa tam jeszcze wolne domki to
                        mysle, ze mozna sporo zbic z ceny, skoro nikt ich przez rok nie kupil :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka