Dodaj do ulubionych

Jak dojechac ?

IP: 80.50.193.* 24.07.06, 11:19
Witam
Jak dojechac naprojsciej na ulice Wadowicka 6 W z przystanku busow ( gdzie on
dokladnie jest ? gdzies obok dworca pks ? ). Bede jechala busem z Lublina.
Jak najszybciej dotrzec z Krakowa do Kielc - busem [ ile godzin sie jedzie
srednio ? ].
Madzia
Obserwuj wątek
    • Gość: Paullla Re: Jak dojechac ? IP: *.76.classcom.pl 24.07.06, 12:46
      z dworcfa tramwajem 8
      • Gość: ania Re: Jak dojechac ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 14:27
        8-ka nie jezdzi spod dworca - ale za to 10-tka jezdzi :-) pod Bume bo chyba mowa o biurowcu Buma Square
        • Gość: Magda Re: Jak dojechac ? IP: 80.50.193.* 24.07.06, 14:33
          Witaj
          Prawde mowiac mam tylko adres ale bardzo mozliwe , ze o ten budynek chodzi czy
          mozesz powiedziec jak ten budynek mniej wiecej wyglada ? I czy przystanek jest
          bezposrednio przy nim ? Jesli ktos ma Google Earth to ta ulice da sie znalezc i
          widac bardzo dobrze budynki, gdyby ktos mial chwile czasu i napisal mi ktory
          to, byla bym bardzo wdzieczna :) Po prostu bede miec bardzo malo czasu zeby
          dotrzec pod ten budynek z dworca dlatego chce miec jak najdokladniesze
          informacje :)
          Magda
          • krzychut Re: Jak dojechac ? 24.07.06, 14:35
            Budynek (przeszklony biurowiec) widać z kilkuset metrów, na górze wielki szyld
            Buma.
          • carmen_80 Re: Jak dojechac ? 24.07.06, 14:35
            10-tka też nie jeździ teraz spod dworca.
            Najlepiej wsiąść w 19 i dojechać do Łagiewnik,
            i z tamtąd piechotką 3 minuty jest do Bumy.
            Bez obaw budenek widać ze wszystkich stron,
            jest nieźle "oznaczony"...pozdrawiam
            • Gość: ania Re: Jak dojechac ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 14:42
              no ta 19-ka to dobry pomysl - i bez przesiadek tylko troszki na około ale nie za bardzo
            • krzychut Re: Jak dojechac ? 24.07.06, 14:43
              Trzymając się terminologii Wiechowskiej - jak już "budenek" to "detalicznie
              obznaczony";-)
              • Gość: ania Re: Jak dojechac ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 14:46
                oj Krzysiu nie trzeptaj sie ja prosta dziewucha jestem - i mam glodna klawiature ;-p literki mi zjada i przestawia
                • carmen_80 Re: Jak dojechac ? 24.07.06, 14:50
                  Ale wiesz Aniu, tą literówkę jam popełniła...:P
                  O ile mnie moje zmęczone oczy nie mylą...
                  • Gość: ania Re: Jak dojechac ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 14:52
                    :-pppp no coz ale za to przyznajmniej wiem ze nie tylko moja kalwiatura szfankuje w te upaly ! niezaleznie od burz ....
          • Gość: ania Re: Jak dojechac ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 14:40
            przystanek jest pod budynkiem i nie da sie go nie zauwazyc to jedyny noszy budynek przystanek on chyba nazywa sie "Rzemieslnicza" - na budynku reklamy firmy Karen Notebook i chyba Motoroli bo obie sie tam mieszcza, niestety ... przypomnialam sobie ze teraz jest remont i spod dwora 10 tez nie jezdzi bedziesz musiala sie przesiasc pod Poczta Glowna to jeden przystanek dalej od dworca glownego ... a pozniej juz faktycznie 8 - mowa o tramwajachalbo przesiadasz sie 2 przystanki od dwroca glownego na Starowislnej na 10-tke ... wszystko w strone łagiewnik

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka