Dodaj do ulubionych

Ewa Sałacka nie żyje

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 22:26
www.chello.pl/Wiadomo_ci/Kraj/1864/18648121.html?chid=2c579e2b2223699295e44e379911a3b9
Obserwuj wątek
    • Gość: H56 Re: Ewa Sałacka nie żyje IP: 195.150.112.* 24.07.06, 22:38
      mało to ludzi umiera
      • krakus.mp Re: Ewa Sałacka nie żyje 24.07.06, 23:06
        I co z tego.Miała pecha.
        • Gość: miro Ewa Sałacka nie żyje- a kto to jest? IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 23:08
          • Gość: jazzinator Re: Ewa Sałacka nie żyje- a kto to jest? IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 24.07.06, 23:12
            No proszę nawet majestatu śmierci chamy nie usznują tylko muszą swoje bleblać
            trolle zas...ne.
            • ropusznik Re: Ewa Sałacka nie żyje- a kto to jest? 24.07.06, 23:15
              bartus, to przykre, ale powyższe posty spłodzili twoi niezalogowani polecznicy
              korzystajacy z dobrodziejstwa neostrady
              • Gość: jazzinator Re: Ewa Sałacka nie żyje- a kto to jest? IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 24.07.06, 23:19
                Coś ty? krakus mp niezalogowany troll? H56 to może też mój poplecznik nie
                mówiąc o tobie felixie szpicbródko vel dzierzyński.
            • krakus.mp Re: Ewa Sałacka nie żyje- a kto to jest? 24.07.06, 23:24
              Gość portalu: jazzinator napisał(a):

> No proszę nawet majestatu śmierci chamy nie usznują tylko muszą swoje bleblać
              > trolle zas...ne.
              Smierć w obecnych czasach to jak bułka z masłem.W każdych wiadomościach o niej
              informują.Jedni umierają śmiercią naturalną,inni męczęńską, jeszcze inni przez
              własną głupotę a inni przez przypadek (ukąszenie, jak ta aktorka).
              Czy mam z tego powodu wylewać łzy?
              Więc nie nazywaj mnie chamem,tylko dlatego,że śmierć tej pani nie wzruszyła
              mnie.
              • Gość: ja _zz kozą Re: Ewa Sałacka nie żyje- a kto to jest? IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 25.07.06, 00:05
                Pisanie o tym publiczne dawanie tego wyrazu że cie nie wzruszyła czyjaś
                śmierć,jest czystym chamstwem,twoja włsna kostucha gdy przyjdzie twó czas tez
                cie pewnie nie wzruszy bo nie zdąrzysz nawet beknąć.
                • krakus.mp Re: Ewa Sałacka nie żyje- a kto to jest? 25.07.06, 16:53
                  Gość portalu: ja _zz kozą napisał(a):

> Pisanie o tym publiczne dawanie tego wyrazu że cie nie wzruszyła czyjaś
                  > śmierć,jest czystym chamstwem,twoja włsna kostucha gdy przyjdzie twó czas tez
                  > cie pewnie nie wzruszy bo nie zdąrzysz nawet beknąć.

Pracowałem kiedyś w Pogotowiu i przywykłem do widoku umierających ludzi.
                  Jak napisałem,codziennie na Świecie umiera masa ludzi w tragicznych
                  okolicznościach.Czy z tego powodu mam cały czas chodzić wzruszony?.
                  • Gość: ja _zz kozą No to zmienia postać rzeczy,krakus.mp IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 25.07.06, 18:13
                    jeszcze tylko sie pochwal że w tym pogotowiu pavulon podawałeś a wszystko jasne
                    się stanie.
                    • krakus.mp Re: No to zmienia postać rzeczy,krakus.mp 26.07.06, 17:12
                      Gość portalu: ja _zz kozą napisał(a):

> jeszcze tylko sie pochwal że w tym pogotowiu pavulon podawałeś a wszystko
                      jasne
                      >
                      > się stanie.
                      Teraz to ty zachowujesz się jak prostak i cham,pisząc takie rzeczy.
                      Czy słyszałeś,by w krakowskim Pogotowiu ktoś tak postępował?
    • Gość: skobel Świeczka -k.... mać-bo to fajna laska była. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 23:16
      • Gość: jazzinator [...] IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 24.07.06, 23:21
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: skobel ja szanuję powagę tego wątku! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 23:25
          • Gość: jazzinator Re: ja szanuję powagę tego wątku! IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 25.07.06, 00:06
            I właśnie dałeś tego przykład o 23.16
    • weronka77 Re: Ewa Sałacka nie żyje 24.07.06, 23:20
      Jezu....miała małą córeczkę i męża lekarza....Ale nieszczęście..
      • Gość: rew. Re: Ewa Sałacka i przyjaciele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 19:26
        gala.onet.pl/0,1355282,1,1,wszystko_o_ewie,wywiady.html
    • Gość: elo [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 23:20
      • Gość: jazzinator Re: Ewa Sałacka nie żyje IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 24.07.06, 23:23
        Czekaj elo bo juz piersze sztuczne jeki wydała welcia,zaraz będą nastepni żeby
        udowodnić jacy są ludzcy.
        • istna Re: Ewa Sałacka nie żyje 24.07.06, 23:24
          Dlaczego zarzucasz W. hipokryzję?
          • weronka77 Re: Ewa Sałacka nie żyje 24.07.06, 23:40
            Ponieważ Dzezzi-Artur sam jest hipokrytą;-)Dlatego w większości swoich postów
            zarzuca innym forumowiczom cechy charakteru które sam posiada;-))
            • Gość: jazzinator Re: Ewa Sałacka nie żyje IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 25.07.06, 00:08
              No proszę cóż za wnikliwe spostrzeżenie,czyli każdy sądzi wg siebie? i tak
              kółeczko sie zamyka wracając do welci.
          • xyz_xyz_xyz Re: Ewa Sałacka nie żyje 25.07.06, 00:10
            bo to pasuje do jego wyobrażenia o jego przeciwnikach.
            • Gość: jazzinator Re: Ewa Sałacka nie żyje IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 25.07.06, 00:19
              Sami specjaliści od psyche,z każdego wątku zrobia posmiewisko,nie mówiąc o
              sobie.
              • xyz_xyz_xyz Re: Ewa Sałacka nie żyje 25.07.06, 00:23
                w specjalistkę od psyche to, owszwm, twoja kumpela lubiła się zabawiać.
                Natomiast drugą część tego, co zapewne miało być zdaniem, mogę równie dobrze
                zaadresować do ciebie.
                • weronka77 [...] 25.07.06, 00:27
                  • Gość: jazzinator [...] IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 25.07.06, 00:30
                    • weronka77 Re: Ewa Sałacka nie żyje 25.07.06, 00:35
                      Owszem;-)Dla Ciebie dżezzi pociechy już nie ma.Ani nadzieji;-)Nikt Ciebie tutaj
                      nie szanuje ani nie lubi;-)Taki "forumowy" Pan Nikt;-))Dlatego niespecjalnie
                      wart jesteś czyjejkolwiek atencji,co najwyżej pośmiać się można z Ciebie co
                      większość forumowiczów czyni;-))Powodzenia zatem.Szczególnie w pracy-może
                      dostaniesz podwyżkę i pojedziesz na fajne wakacje;-).Może nawet dalej niż
                      Kryspinów;-)))))
                      • Gość: B. Re: Ewa Sałacka nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 12:57
                        weronka77 napisała:

> Owszem;-)Dla Ciebie dżezzi pociechy już nie ma.Ani nadzieji;-)Nikt Ciebie
                        tutaj
                        >
                        > nie szanuje ani nie lubi;-)Taki "forumowy" Pan Nikt;-))

pisz we wlasnym imieniu, bezczelna dziewucho.
                      • Gość: jazzinator Welcia powtarzasz się juz to pisałaś wiem o tym IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 25.07.06, 13:44
                        z zastrzezeniem jednak iż to twoja opinia która mi wisi jak kutas u mrugowego
                        fraka.
                  • Gość: B. [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 12:56
                    • Gość: B. skandal!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 16:14
                      co za dziadowskie forum. dlaczego moj wpis zostal wykasowany? prosze mi
                      napisac, gdzie bylo cos wulgarnego lub niezgodnego z etykieta w zdaniu
                      skierowanym do weronki77: gdzie sie nie pojawisz, z kazdym sie zresz??

za to posty: jazzi jełopo itp nadal tkwią.
                      Co za dziadostwo.

a weronka77 to kłótliwe babsko i wszyscy to wiedza.
                      • weronka77 Re: skandal!! 27.07.06, 23:30
                        Na drzewo anonimku;-)) Tak samo ważny jesteś tutaj jak Dżezzi;-)))Pozdrawiam
                        Panie Nikt;-)))
                        • weronka77 Re: skandal!! 27.07.06, 23:31
                          I nie z każdym ponieważ nie każdy jest wart zachodu i smiechu;-)))
                          • weronka77 Re: skandal!! 27.07.06, 23:45
                            Przepraszam,ale nie będę ciągnęła dyskusji w nieskończoność.Twoja opinia jest
                            dla mnie z założenia mało ważna ponieważ istnieje tylko tutaj-podobnie jak Ty a
                            też i nikim szczególnym nie jesteś żebym musiała się specjalnie nią
                            przejmowac.pozdrawiam bardzo serdecznie;-)
                • Gość: jazzinator Re: Ewa Sałacka nie żyje IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 25.07.06, 00:31
                  no wiec adresuj.
                  • polski0001 Pokazal sie i Dziezzi !!!!! 28.07.06, 00:11
                    moze ty poadresujesz co ??!!
                    Kim ty tu jestes bo tak sie zastanawiam !!!
                    Nawet nie potrafisz sie logowac ??!!!
                    My Twa pomozemy Tylko popros :-))
    • Gość: c.hrabia Re: Ewa Sałacka nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 00:26
      A ponoć świat przyrody jest cudowny - kwiaty, motyle,...owady.

• Gość: kosmo Uwazajmy na osy i inne smiercionosne insekty! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.07.06, 09:36
        Wspaniala aktorka Ewa Salacka nie zyje
        Została ukąszona przez osę - reakcja alergiczna - tak dla przestrogi mamy
        wakacje i o takie wypadki wcale nie jest trudno.Przede wszystkim, każde
        miejsce wkłucia traktować należy jak zwyczajną ranę - jest więc oczywistym,
        że trzeba je dobrze zdezynfekować, tym co mamy pod ręką. Może to być jodyna,
        roztwór rywanolu, woda utleniona lub choćby woda po goleniu czy perfumy. Tu
        istotna uwaga - czysty spirytus działa słabiej bakteriobójczo niż jego 70%
        roztwór. O ile użądliła nas osa i w skórze pozostało jej żądło - w przypadku
        pszczoły dzieje się tak zawsze - należy je usunąć. Najlepiej uczynić to za
        pomocą pęsetki lub długich - ukłon w stronę dam - czystych paznokci. Należy
        przy tym uważać, by w miarę możliwości nie ucisnąć znajdującego się u
        podstawy żądła gruczołu jadowego, nie wstrzykniemy wówczas już użądlonemu
        dodatkowej dawki jadu. Dobrze jest też miejsce po użądleniu obłożyć lodem lub
        chłodnym kompresem - zmniejsza to obrzęk i ból. O ile ofiara została użądlona
        wiele razy, użądlił ją szerszeń czy też jest uczulona na jad - należy
        niezwłocznie skontaktować się z lekarzem.

Jeśli zdarzyło się użądlenie śluzówki jamy ustnej czy języka, bo jechaliśmy
        rowerem z otwartą buzią, lub w naszym napoju bądź na naszej kanapce
        znajdowała się żywa pszczoła czy osa - rzecz jest zdecydowanie poważniejsza.
        Działając na śluzówkę, jad potrafi spowodować tak silny jej obrzęk, że
        ograniczając drożność dróg oddechowych, może nawet doprowadzić do śmierci
        przez uduszenie. A poza tym groźba wstrząsu w przypadku zadziałania jadu na
        śluzówki jest większa niż w przypadku skóry.

Najczęściej obrzękowi śluzówek jamy ustnej lub języka towarzyszy opuchlizna
        twarzy oraz świszczący, utrudniony oddech. Należy zatem jak najszybciej
        dostarczyć poszkodowanego do lekarza. O jego życiu decydują bowiem niekiedy
        minuty. Podczas transportu trzeba zapewnić utrzymanie drożności dróg
        oddechowych chorego przez odchylenie głowy do tyłu i chłodne okłady lub
        podanie do ssania kostek lodu. Gdy wystąpi zatrzymanie akcji oddechowej
        należy podjąć sztuczne oddychanie, zaś w przypadku zatrzymania akcji serca
        dodatkowo jego masaż.
        • Gość: H56 jazzi, jełopo jeden ! IP: 195.150.112.* 25.07.06, 10:11
          nikt nie wyrażał tu jakiejś radości ze śmierci p. Sałackiej. Śmierć jest czymś
          naturalnym, jedni żyją sto lat, inni odchodzą nagle. Ta pani ,nie była
          członkiem mojej rodziny, nie była moją znajomą, ani osobą która wnosła coś w
          moje zycie, abym uważał ją za kogoś dla mnie szczególnie ważnego.
          Oczywiście ,ze współczuję jej najbliższym, ale takich jak ona odchodzi
          codziennie tysiące.
          • Gość: jazzinator [...] IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 25.07.06, 13:47
    • Gość: aldona Re: Ewa Sałacka nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 11:26
      TAK WYGLĄDA NASZA POLSKA JAK NA TYM FORUM.gDZIE WASZE SERCA, GDZIE WASZE MÓZGI.
      KOMUNIZMEM WASZEJ NIENAWIŚCI W NIESKOŃCZONOŚC NIE MOŻNA TŁUMACZYC.
    • audir Re: Ewa Sałacka nie żyje 25.07.06, 17:15
      [*]
    • Gość: sal. Pogrzeb Ewy Sałackiej 01 08 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 21:26
      miniurl.pl/14750
      • Gość: miron Re: Pogrzeb Ewy Sałackiej 01 08 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 10:06
        film.onet.pl/0,0,1365064,wiadomosci.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka