Gość: irka z Mławy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 14:25 czy w Krakowie jest jakiś duzy outlet, typu Factory lub Fashion house? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: irka z Mławy Re: outlety w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 14:30 no a gdzie ? podaj nazwę ulicy , proszę ... Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: outlety w Krakowie 11.08.06, 15:06 Dziś jest piątek, więc kotlety jedynie warzywne! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: outlety w Krakowie 11.08.06, 16:41 zielonki napisał: > Dziś jest piątek, więc kotlety jedynie warzywne! Moga byc rybne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawianka Re: outlety w Krakowie IP: *.olsztyn.mm.pl 11.08.06, 18:14 Życzliwość Krakowian jest naprawdę porażająca:P Odpowiedz Link Zgłoś
passionati Re: A ja tak kocham Kraków 11.08.06, 18:20 ...i męża mam oczywiście z Krakowa. Extra facecik. Rodowita Warszawianka ale faktycznie coś z wami nie tęgo. Kiedyś byliście bardziej uprzejmi, a może u was jak u mnie w Wa-wie, większość przyjezdnych a zwą się krakusami. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: outlety w Krakowie 15.08.06, 12:38 dużego nie ma. Wiem że cos takiego jest na Grodzkiej i w Carrefourze Czyżyny. Odpowiedz Link Zgłoś