kikoo1 14.08.06, 12:27 Dla mnie jesteś Piękny, Mądry i Wysoki! Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: przerazony ludzie, tu się musiało coś wydarzyć!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 12:30 nie ma takiej możliwości, żeby to było naprawdę, a już napewno nie na stałe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: ludzie, tu się musiało coś wydarzyć!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 14.08.06, 12:38 Myślę, że to wywołał Mrug. Napisał parę wierszyków na dzień dobry, wsparła go Istna swoimi i mamy. To działa! Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: ludzie, tu się musiało coś wydarzyć!!!!!!!!!! 14.08.06, 12:47 Dobro płynie z serca do serca, za pośrednictwem internetu:) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: skks! 14.08.06, 12:55 ????????????????????? Niniejszm oświadczam, że mądry jestem, piękny czasami!! Ale żeby od razu wysoki? Przesada! Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: skks! 14.08.06, 13:00 Ja kocham Sarenkę i się z Nią ożenie! I będziemy mieli stadko skks'anek i skks'ynków. - Tak ze 20. Bo nowych Polaków nam trza! Pomożecie? Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: skks! 14.08.06, 13:04 Wyobrażam sobie, że nie tylko Sarenka skks'a kocha . Ale żeby od razu i pisówka? Zasłużyłem na tyle? Przecież ja ostatnie wcale nie grzeszę!! Odpowiedz Link Zgłoś