jottka 22.02.03, 14:44 w ramach wspólnoty tych, co za biurkiem - chcesz na pocztę gw kryminalne zdjęcie kota? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wodnik74 Re: wooodnik 22.02.03, 14:46 chyba je widziałam :)))))) ale przyślij, a jak się okaże,że widziałam inne to Ci też przyślę :)) Bardzo lubię, kiedy pojawia się pretekst ,żeby oderwać sie od pracy w sobote ... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: wooodnik 22.02.03, 14:48 z podniesionymi łapami na parapecie :) mam jeszcze inne, domowym sposobem robione, a nie ściągane z sieci, ale ono ma 1407 KB bitmape image - ale mogę posłać, jak ci łącz nie zapcha Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: wooodnik 22.02.03, 14:55 jottka napisała: > z podniesionymi łapami na parapecie :) tak! :))) > > mam jeszcze inne, domowym sposobem robione, a nie ściągane z sieci, ale ono ma > 1407 KB bitmape image - ale mogę posłać, jak ci łącz nie zapcha No nie jestem w stanie powiedzieć ... hm, to spróbuj! Odpowiedz Link Zgłoś
jottka no więc 22.02.03, 15:01 poszło - i teraz masz już pocztę z głowy na najbliższe kilka dni Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 koty i swistaki 22.02.03, 15:10 :))))))))))))))))))))))))))) na szczęście nie na kilka dni :)) uśmiałąm się, dzięki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: koty i swistaki 22.02.03, 15:14 i teraz trzeba tylko emsiema namówić, żeby zrobił wreszcie zdjęcie swojej latającej chomicy następna nagroda worldpressa zapewniona Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: koty i swistaki 22.02.03, 15:17 Chyba straciłąm jakiś wątek - kto to jest emsiem??? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: koty i swistaki 22.02.03, 15:19 mikołaj7, zwany dla skrótu emsiedem albo emsiemem, jak już ktoś nie chce tak bardzo upraszczać Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: koty i swistaki 22.02.03, 15:25 jottka napisała: > i teraz trzeba tylko emsiema /zaloze sobie takie konto;))/ namówić, żeby zrobił wreszcie zdjęcie swojej > latającej chomicy > > następna nagroda worldpressa zapewniona aale.. no jakos tak.. aparat no wlasciwie jest, ale filmu nie umiem zakladac.. kto by to poza tym chcial ogladac.... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: jottka 22.02.03, 15:25 jottka napisała: > bottka jest be :( to co powiesz o jottce?:) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: jottka 22.02.03, 15:28 a co mam mówić? jaka jest, każdy widzi a chomicy zdjecia zrób koniecznie, będziesz mogł potem chomiczętom pokazywać, jak mamusia za młodu wyglądała Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: jottka 22.02.03, 15:41 jottka napisała: > a co mam mówić? jaka jest, każdy widzi taka botowata...:) > > > a chomicy zdjecia zrób koniecznie, będziesz mogł potem chomiczętom pokazywać, > jak mamusia za młodu wyglądała za mlodu, hue hue jakim chomiczetom, hue hue hue Odpowiedz Link Zgłoś