Gość: 27 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 23:59 jeśli znacie dobrego lekarza z doświadczeniem w leczeniu pco proszę o namiary Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ruda Re: PCO dobry lekarz potrzebny-pomocy!!! IP: 192.168.12.* / *.straszyn.jpk.pl 09.09.04, 00:20 Kurde gdzieś posiałam nr tel. Jutro Ci podam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 27 Re: PCO dobry lekarz potrzebny-pomocy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 22:43 bardzo, bardzo proszę tel, adres, nazwisko; z góry dziekuje; a twoje zdrówko ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Re: PCO dobry lekarz potrzebny-pomocy!!! IP: 192.168.12.* / *.straszyn.jpk.pl 10.09.04, 21:32 Przepraszam, że wczoraj mnie nie było, ale tak jakoś..... Tel. 347 77 20 - Dr Jankowski Bardzo miły, no i skuteczny. Dzięki, że pytasz, moje zdrówko jak najbardziej ok. Po laparoskopii wszystko jest w jak najlepszym porządku. Nawet nie przyjmuję już żadnych prochów. Pod tym nr-em tel. często zgłasza się jego żona, bo to jest informacja. Ale z tego co wiem, to przyjmuje w poniedziałki i środy od 17-18.30 we Wrzeszczu na ul.Zubrzyckiego. Dokładny adres podadzą Ci jak zadzwonisz. Życzę powodzenia, no i zdrowia przede wszystkim, wierzę że on Ci pomoże. Mnie pomógł.:) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haniula Re: PCO dobry lekarz potrzebny-pomocy!!! IP: *.revers.nsm.pl 04.10.04, 18:37 podobna najlepsza w trojmieście jest dr Ratnicka - Klimaszewska specjalistka od PCO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gda Re: PCO dobry lekarz potrzebny-pomocy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 20:06 a dr Szczurowicz czy jest dobra? może wiecie; zaczynam się leczyć u niej Odpowiedz Link Zgłoś