Gość: tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 23:22 Nie wiecie kiedy rozpocznie sie rozbudowa IKEI, Auchan i estakady na Katyńskim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gwen Re: Auchan i IKEA IP: 212.75.118.* 25.08.06, 12:45 ja slyszalam ze tam ma byc tesco. Poza tym pewnie nie zdazyli z wszystkimi wnioskami i nie zdobyli doplat z uni i znowu wszystko sie pzedluzy o kilka lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Auchan i IKEA IP: *.autocom.pl / *.autocom.pl 25.08.06, 14:27 Ostatnie informacje o CH.Auchan informowały o otwarciu w 2007 roku,zaś jeśli chodzi o rondo to pieniadze z uni są tylko nie ma pozwolenia bo kilku osobom bardzo zalezy zaby przez swoje idiotyczne protesty nic nie zbudowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jupiter Re: Auchan i IKEA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 18:18 Tak troche off-topic w sprawie protestów: Jechałem ostatnio autostradą A-4 przez górę św. Anny i przypomniały mi się ówczesne protesty ekologów z przykuwaniem sie do drzew itepe... Jednakowoż nie będąc przedstawicielem lobby ekologicznego (uważam sie raczej za technokratę) uważam, że przebieg tej drogi został wytyczony FATALNIE. Abstrahując od dewastacji znacznej powierzchni lasu (podobno za wyrąb firma wzięła jak za przecinkę w puszczy amazońskiej) to podjazd na wzniesienie i zjazd z niego przypomina nieco kolejkę górską. Dziwi to, tym bardziej że w terenie widać alternatywne możliwości poprowadzenia tej trasy - znacznie mniej górzyste a i ekologicznie do przełknięcia. Zresztą patrząc na mapę - autostrada specjalnie skręca aby z mozołem wspiąć sie na wzniesienie po czym wraca do pierwotnego "koryta" Teraz wychodzi dolina Rospudy... Moze czasem lepiej jest wysłuchać "tych paru osób"??? Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Auchan i IKEA IP: *.autocom.pl 31.08.06, 17:45 no to juz nie bedzie Auchan w Bronowicach, radni tam nie chcą hipermarketów.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: havi Re: Auchan i IKEA IP: 80.50.251.* 18.09.06, 22:05 To powinna być "hipermarketowa dzielnica" one są niskie więc nie będą zasłaniać miasta od płn. zach strony a tym nie będa przeszkadzac w przewietrzaniu miasta jak postulują ekolodzy więc powinny powstać i estakada również ____________ Łódz ma DELL'A a Kraków Majchrowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer Re: Auchan i IKEA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 16:49 trzeba jednak przewietrzyć trochę niektórym radnym głowy. Okazja nadarza się wkrótce Odpowiedz Link Zgłoś