Dodaj do ulubionych

Najgorsze pizzerie w Krakowie- wpisujcie

25.08.06, 11:46
Moim zdaniem na miano najgorszej pizzeri w mieście jest MEGA PIZZA na ul.
Litewskiej 13. Po zamówieniu pizzy kebab - dostałem ciasto z sałatą pekińską.
Jedynym jej składnikiem była sałata pekińska- jeszcze taka ochydna i w
niedbały sposób pokrojona, nie wspomnę o sosie czosnkowym- wygładał jak
glut.Na pow. 50 cm pizzy było 6 kawałeczków mięsa. Jednym słowem SYF. cena
bardzo atrakcyjna 25 zł.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jest gorsza!!! Re: Najgorsze pizzerie w Krakowie- wpisujcie IP: *.autocom.pl 14.09.06, 12:19
      Dominium pizza - syf i do tego ceny nie bardzo atrakcyjne...
      • seven Re: Najgorsze pizzerie w Krakowie- wpisujcie 14.09.06, 14:52
        najgorsza jest palermo, zreszta byl nawet o tym watek na forum, nie tylko ja mialem przejscia
        `zoladkowe` po tej pizzy... jeszcze wyjatkowo nedzna jest pizza z emaus, tez sie nia strulem.
        • fraps Re: Najgorsze pizzerie w Krakowie- wpisujcie 19.06.08, 00:40
          Jestem stalym klientem Palermo i nie moge powiedziec o nich nic zlego - pizze dobre, ceny dobre.. Natomiast sam mialem kiedys przejscia zoladkowe po TelePizzy >.> Ale znajomi sobie chwala, wiec niekoniecznie kiepska. Moze mialem pecha :P
      • kingchen Re: Najgorsze pizzerie w Krakowie- wpisujcie 26.11.06, 20:33
        jak to nie atrakcyjne ceny? ja mam 50% zniżki dla UJ wiec nie narzekam:] do tego pizza jest smaczna
      • Gość: ksena Re: Najgorsze pizzerie w Krakowie- wpisujcie IP: *.ghnet.pl 27.05.07, 19:33
        dominium-składników mało i kiepskiej jakości,ceny wysokie w porównaniu z
        jakością produktu
      • Gość: keniu Re: Najgorsze pizzerie w Krakowie- wpisujcie IP: *.cust.tele2.pl 02.08.08, 13:40
        pinokio na pradnickiej to syf do sałatki dostałam jakies stare sery
        mozzarella smierdziały jak obora a w pizzy margeritta turecka
        dostałam nie dosc ze włosa to jakis kawałek foli
        • Gość: joachim Re: Najgorsze pizzerie w Krakowie- wpisujcie IP: *.ramtel.pl 08.08.08, 16:10
          a ja dostałem w pinokio sałatke szefa z robakami, ostatni raz tam
          zamówiłem. bleeee
    • lucy215 Re: Najgorsze pizzerie w Krakowie- wpisujcie 14.09.06, 19:37
      Pizza Dracula przeniesiona z szewskiej na poselską. Kebeby mdłe, pizza
      zamowiona przez tel. skladala sie z ciasta i sera.
      • maximus1982 Re: Najgorsze pizzerie w Krakowie- wpisujcie 20.09.06, 19:38
        Jeśli zamówiłaś margerite to nie masz się czemu dziwić.
        • lucy215 Re: Najgorsze pizzerie w Krakowie- wpisujcie 21.09.06, 10:33
          > Jeśli zamówiłaś margerite to nie masz się czemu dziwić
          dziwię się bo to nie była podstawowa pizza....
      • Gość: kaś Re: Najgorsze pizzerie w Krakowie- wpisujcie IP: *.autocom.pl 22.09.06, 22:20
        eee.. ale w lokanu nie jest tak źle- pewnie się boją o ochrzan ;)
        • Gość: d Re: Najgorsze pizzerie w Krakowie- wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 12:56
          sjesta ul. młynska
        • Gość: masimo Re: Najgorsze pizzerie w Krakowie- wpisujcie IP: *.chello.pl 17.04.10, 17:37
          NAJGORSZE PIZZE które jadłem robią w PICOLO- zakalec aż strach zjeść
          potem BANOLI syf straszny barany nawied niewiedzą jak powinno robić
          się ciasto oraz restouracja VIRTUOZO na r. głownym (szef kuchni)
      • Gość: onetka Calzone na Dywizjonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 12:58
        Zgadzam się z karollem Calzone pomimo przystępnych cen jest tragiczna - 2 razy
        się zatrułam - mieszakam na przeciwko więc widze w jakich warunkach oni tam
        przygotowują pizze brrrrrrrr
    • Gość: kaś Re: Najgorsze pizzerie w Krakowie- wpisujcie IP: *.autocom.pl 22.09.06, 22:23
      masz racje, mieszkam dosłownie blok nad nią i tylko raz jedyny tam byłam i nigdy
      więcej! totalnie nieprofesjonalnie przygotowane! bleh..
      • Gość: libra72 Re: Najgorsze pizzerie w Krakowie- wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 22:25
        Pizzeria ROMA stara i nowa na KOZLOWKU _SYF I ZLODZIEJE
    • Gość: agatam26 Pizzeria w M1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 08:28
      Ostatnio byłam na pizzy w M1. Zapłaciłam 21 zł za pizze z keczupem (pieczarki,
      ser, pomidory). Ciasto było cieniuteńkie - nie dało siedo ust podnieść bo się
      rozwalało wszystko . na cieście też minimum z minimum, sera praktycznie brak.
      Generalnie : suchy, nieduży, cieniuteńki listeczek z odrobinąniewiadomoczego.
      Za tą cenę - to jest zwykłe oszustwo. Nie dziwię sie, że klientów prawie nie
      mają,
      • Gość: Xcz W M1 takze makarony sa do bani ogolnie syf IP: *.betanet.pl 26.10.06, 18:59
        • Gość: vela Re: W M1 takze makarony sa do bani ogolnie syf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.08, 16:42
          to nic dziwnego, że ta 'restauracja' padła
      • Gość: gość PICOLO !!!!!!!!!!!! najgorsze co może być!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 00:25
        Ludzie spróbujcie pizzy z Picolo z Mackiewicza albo z Królowej
        Jadwigi albo z Cichej jeden syf ciasto prześwit składniki jeden goni
        drugiego a zamiast kurczaka dają jakieś podroby mówie wam najgorsza
        pizzeria w krakowie a reklamują sie ze istnieją od 80 lat tylko
        zapomnieli odjąć sobie zero bo 8 lat ale ludzie jeden syf a warunki
        produkcji pizzy koszmar ze sanepid na to pozwala to jest szczyt
        wszystkiego pizza jest robiona w garażu to samo Pizzeria Masimo
        garaż na ul.Racławickiej przez przypadek tam jechałam i zobaczyłem
        sobie już nigdy nie zamówie z tamtąd pizzy.
    • kkkarolina Piemont 13.12.06, 23:03
      Pisałam już o tym w osobnym wątku. Nie będę się wypowiadać na temat smaku czy
      jakości pizzy, bo nie dane było je poznać. zamawiałam pizzę wieczorem i niestety
      nie dotarła :/.

Nie po to zamawiam pizzę i czekam godzinę, żeby ostatecznie zjeść na kolację
      kanapkę.

Dla tego pseudo-lokalu zdecydowane nie!!!!
      • Gość: karoll Re: Piemont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 12:55
        Najgorsza pizza to według mnie Calzone na Dywizjonu 303 ulica Hynka - nie
        polecam Wam stamtąd zamawiać...Syf nad syfy a nadfodatek maran obsługa niby
        czynne po 22.30 ale często duzo wcześniej odkładają słuchawkę bo im się nie
        chce dowozić
    • gruszka_na_wierzbie Re: Najgorsze pizzerie w Krakowie- wpisujcie 27.05.07, 21:38
      dominium!!!!!!!!!!!
      • Gość: pizza-fan Banolli się pogorszyła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 01:07
        Zamawiałem u nich chyba z 5 lat pizze i musze z przykrością przyznać, że to co
        teraz oferują (przy zamówieniu przez telefon/Internet) to po prostu jakaś
        amatroszczyzna lub jechanie na dawnej renomie. Nie wiem jak te w centrum, ale
        pizza, którą mi zawsze przywozili z Kurdwanowa jest dowożona zbyt długo, ciasto
        obecnie gumowate i jakieś wprowadzenie minimalnej kwoty zamówienia (25zł), bo
        inaczej nie dowiozą mi pizzy - a tyle lat wozili np. pizze za 19 zł. Skandal po
        prostu, zwłaszcza, że mieszkam nie tak daleko od nich!
        Odkryłem natomiast znakomitą pizzerie, ale niestety pare kilometrów za miastem -
        jak włoska prawdziwa, jeżeli ktoś takową jadł.
        • Gość: ja Re: Banolli się pogorszyła IP: *.transfer.edu.pl 29.05.07, 09:15
          Ale minimalne zamowienie 25 zl maja tylko przy dostawie noca (po 23). A co do
          czasu oczekiwania to rzeczywiscie tylko w lokalu szybko sie dostaje.
          Podaj namiary na ta znakomita pizzerie
        • Gość: eh Re: Banolli się pogorszyła IP: *.zax.pl 05.06.07, 13:33
          19zeta pizza.
          \
          \
          20zeta, slowa: dziękuję.
          \
          \
          1zeta reszty dla chlopaka.
          \
          \
          Tez bym podziekowal i wiecej pizzy nie dostarczyl.
          \
          \
          Na marginesie, zdradz tą zacną pizzunie za krakowem...
        • Gość: Allan Re: Banolli się pogorszyła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 12:31
          Niestety musze sie zgodzic. Ja rowniez przez dlugi czas zamawialem u nich
          pizze - byla zawsze smaczna, swieza a przy tym niedroga. Teraz niestety
          najczesciej dostarczana jest zimna i sklada sie glownie z ciasta i sera,
          obojetne co sie zamowi. Pozostale skladniki wystepuja w ilosci tak
          symbolicznej, ze mozna je potraktowac jako ozdobe. Np. jedna z moich ulubionych
          niegdys - pizza salami (duza) - ostatnio skladala sie z ciata, sera i 5 (!)
          plasterkow salami, do tego tak cienkich, ze kiedy sie je podnioslo, byly
          przezroczyste. Szkoda.
        • Gość: Bomba Banoli to syf i malaria IP: *.chello.pl 20.06.08, 20:28
          Ciasto w pudle no nie, sama woda, sparza sie czy co? Żenada, poszli kompletnie w
          dół, niby otwierają nowe knajpy, ale to chyba na takie boom-szaka-lake
          upadnięcie, bankructwo.
          • Gość: Maciek Re: Banoli to syf i malaria IP: *.ghnet.pl 23.06.08, 13:42
            To ja napisze odwrotnie:

Absolutnie najlepsza jest pizza w Trzech Papryczkach na Poselskiej.
            Nawet we Wloszech i Dalmacji uchodzilaby za bardzo dobra. Nastepna w
            kolejnosci jest nowa pizzeria/lodziarnia Pasta na Szewskiej. Niemal
            leb w leb z nia idzie Cyklop (chyba ze podupadl przez ostatni rok).
            Potem dluuuuuuugo dluuuuuugo nic i Bannoli na Karmelickiej
            (tamtejsza pizza nie ma nic wspolnego z prawdziwa, ale bywa smaczna
            i nie jest szkodliwa dla zdrowia).

A cala reszta to paskudztwo, ktore nie zasluguje na wymienianie z
            nazwy.
            • Gość: aagata Trzy Papryczki TAK/ Bannoli NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 20:32
              Pyszna pizza w Papryczkach, tylko sztućce obrzydliwe!!! Jadłam rękami, bo tego
              starego dziadostwa z Ikea się brzydziłam.
              W Bannoli obecnie mniejsza pizza za większe pieniądze. Dowieziona po pół godziny
              zimna (mieszkam 5 min. drogi od lokalu), na dodatek zapomnieli o części
              zamówienia, więc jedliśmy "na raty". Pozostała część dotarła po kolejnych 50
              min. i moich dwóch telefonach ponaglających.
              Nigdy tam już niczego nie zamówię!!!
          • Gość: zorro Re: Banoli to syf i malaria IP: 83.13.74.* 05.08.08, 02:13
            Banoli to koszmar , najgorsza pizza jaką jadłam , strułam sie nią
            przeokropnie , to cos , nie zasługuje na to aby byc nazwane pizzą ,
            to jakiś parszywy snack .
            • Gość: Stary_ Racja, banolli sie pogorszyło na max IP: *.chello.pl 29.09.08, 22:27
              2 lata temu mogłem tam zamówić pizze i byla zawsze dobra. Teraz to ciepła klucha
              i nie ma nic wspólnego z pizzą. Odradzam smakoszom pizzy.
        • Gość: adik Ja dzieki Banolli nauczyłem sie robic pizze IP: *.chello.pl 15.05.09, 01:24
          Po tych ich parowanych kluchach zacząłem sam robić sobie pizze, stwierdziłem, że
          skoro mozna tak zepsuć ciasto to to nie może być trudne. Dziś wg mojej rodziny,
          po miesiącach eksperymentów, robię wg nich najlepszą pizze w miescie :D
          • Gość: chętny no to nie bądź żyła, tylko daj przepis! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 11:56
            dobra domowa pizza nie jest zła
            :)
    • Gość: przerazona Re: Najgorsze pizzerie w Krakowie- wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 12:37
      a tak, przeraza mnie wrecz jedna knajpa - CASA DELLA PIZZA. chyba CASA DE jaja z
      klienta! masakra, ludzie (poza tym sprawdzcie, ze nie tylko podaja tu pasztet,
      ale i pasztety serwuja to ohydztwo)
      • Gość: betti1981 Re: Najgorsze pizzerie w Krakowie- wpisujcie IP: *.chello.pl 19.06.07, 23:07
        Strasznie pogorszyła się Pizzeria Cyklop na ul. Mikołajskiej. Była to rewelacyjna pizzeria , miła atmosfera , robiona prawie na oczach klienta , pieczona w prawdziwym piecu . Tylko że poziom spadł , pizza jest mała jak za taką cenę . Nic rewelacyjnego. Nie polecam
    • Gość: liv Re: Najgorsze pizzerie w Krakowie- wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.07, 19:27
      Dominium, ohyda i drogo
    • Gość: P&J Re: Najgorsze pizzerie w Krakowie- wpisujcie IP: *.mynet.com.pl 15.12.07, 14:03
      Jesteśmy po konsumpcji pizzy z lokalu PIEMONT przy ul.Słomczyńskiego.
      Opis produktu:
      pizza AMERICANO z teoretycznie zawierająca: ser,sos,czosnek,kurczak,kukurydza,oregano cena:20,20

faktycznie ciasto w kształcie opony lekko prześwitujące,środek trzymający się tylko na oregano,kurczaka szukaliśmy ale bez efektów, całość spalona i totalnie bez smaku. Po naszej interwencji Pani powiedziała ze następnym razem pizza bedzie lepsza, jednak po takiej traumie następnego razu po prostu nie bedzie! strzeżcie sie!:)szkoda kasy - lepiej zjesć "zupkę chińską";)

serdecznie ODRADZAMY
      • Gość: pinus Re: Najgorsze pizzerie w Krakowie- wpisujcie IP: *.ghnet.pl 16.02.08, 16:28
        Da Grasso, piszę to ze smutkiem bo się po prostu zepsuli, kiedyś
        pizza u nich bardzo mi smakowała, ostatnia nadawała się do kosza,
        mokre ciasto, jakby czyms polane i bez smaku, okropność, szkoda
        • Gość: lolusianh Re: Najgorsze pizzerie w Krakowie- wpisujcie IP: *.earth.pl 18.06.08, 15:04
          Zgadzam się Wczoraj zamówiliśmy z chłopakiem pizze Kobieta powiedziała, że do
          godziny czasu będzie. Po 2h dalej czekaliśmy wiec zadzwoniłam i ta sama kobieta
          powiedziała, że już własnie wyjechali bo maja duzo zleceń i za kilka minut
          powinna dojechać. Po kolejnych 30 minutach wkurzyłam się i zadzwoniłam żeby
          odmówić. Kobieta rozmawiając ze mną rozmawiała jeszcze z kimś z pizzeri i kilka
          razy kazała mi powtórzyć co mówię bo była bardzo zajęta rozmową z jakimś panem i
          wogóle mnie nie słuchała po prostu kpina!!!
    • chp1955 Il Calzone 11.07.08, 09:10
      przy Starowiślnej. Pizze niedobieczone, wysuszone i bez smaku.
      • Gość: Agata Re: Il Calzone IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 00:21
        Ja tam nie trafiłam na niedopieczoną pizzę, a jadam w tej knajpie
        kilka razy w miesiącu. Pizza ze szpinakiem i "cztery sery" są
        rewelacyjne!!! A najgorszą "pizzę" to mi kiedyś dowieźli z
        osiedlowej "pizzerii", która na szczęście już nie istnieje...
    • Gość: Goster Re: Najgorsze pizzerie w Krakowie- wpisujcie IP: *.zax.pl 16.07.08, 19:47
      hahaha miałem u nich to samo. Też dostałem pizzę z sałatą i nic pozatym SAMA SAŁATA jak dla królika :-) polane to to jakimś sosem i tyle :-)
      • Gość: martines Re: Najgorsze pizzerie w Krakowie- wpisujcie IP: *.gprs.plus.pl 14.08.08, 22:39
        pizza hut - wielki syf

Pizza która serwuje restauracja trudno nazwać pizzą lepsze pizze sprzedaje
        biedronka za 4 pln mrożone. Ogólnie pizza w najgrubszym miejscu miała 2 mm cisto
        smakowało jak posmarowane masłem i twarde , ilość sera jaka była na cieście to
        trudno nazwać serem a prędzej przypominało to mace pomalowaną na 3 koloru .
        Odradzam wszystkim pizze hut w krakowie oś. Niepodległości w cenie 32 pln można
        naprawdę zrobić coś dobrego. Krótko nigdy nie jadłem gorszej pizzy i więcej tam
        nie zaglądne, brudno syf kiła i mogiła
        • aneczka.krk Re: Najgorsze pizzerie w Krakowie- wpisujcie 15.08.08, 20:20
          w zabierzowie jest najlepsza pizza jaka jadłam MARCO moge polecic z czystym
          sumieniem a najgorsza to dominium a jaka droga
          • Gość: Bartek Re: Najgorsze pizzerie w Krakowie- wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 20:25
            Dominium-najgorsza jaka jadłem! Polecam restauracje horoscope na
            stradomskiej 1 tam jadłem najlepszą w zyciu POLECAM!!
    • Gość: Misiu888 Palermo ul. Zaczarowane kolo, zdecydowanie nie IP: *.odlew.agh.edu.pl 20.08.08, 16:42
      Kiedys pizza z tamtej pizzerii byla na prawde pyszna, zawsze ciepla i swieza. Zamowilem dziś pizze, czekalem 1:45 do tego piers z kurczaka z ziemniakami, dostalem spalonego kotleta w panierce, z widocznymi czarnymi spalonymi miejscami, do tego frytki - zamiast ziemniakow i w dodatku plywajace w wodzie z surowki, masakra, czy ktos lubi namokle woda frytki? nie sadze... Sama pizza byla ledwo letnia, choc na zewnatrz jest 27stopni... Zadzwonilem z reklamacja, a gosc, ktory przyjmuje zgloszenia mowi ze ziemniakow u nich nie ma, choc na stronie interetowej wyraznie sa dostepne, a jesli chodzi o kotleta, ze jest spalony, to u nich sa takie standardy, a oczywiscie moge sobie poszukac innej pizzeri, jesli mi sie cos nei podoba, ani przepraszam, ani nic... NA PEWNO JUZ TAM NIGDY NIE ZAMOWIE NIC.
      • Gość: m. Pizzeria MARCO, ul. Rydla 6 IP: 77.236.0.* 08.06.10, 00:03
        Gumiaste ciasto, a na dodatek w mojej ukochanej Frutti Di Mare znalazł się
        brudny PLASTER ! Nie dali tego plastiku do pudełka, i pizza przykleiła się do
        wieczka.
        • Gość: gregory Re: Pizzeria MARCO, ul. Rydla 6 IP: 212.160.142.* 03.03.11, 20:38
          To prawda-ciasto jak guma i dodatki spływające razem z serem a na dodatek dziewczyna kręcąca pizze bez nakrycia głowy.Ciekaw jestem ile włosów przypada na metr kwadratowy pizzy?Sanepi chyba tam zagląda bardzo żadko.
    • Gość: Boni Re: Najgorsze pizzerie w Krakowie- wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.08, 18:11
      Czarci grill na Tynieckiej. O ile w Karczmie Rzym (to ta sama firma)
      obiad był smaczny, to w położonym obok grillu, gdzie można zjeśc
      pizzę dostałem coś trudno jadalnego.
    • Gość: kika Re: Najgorsze pizzerie w Krakowie- wpisujcie IP: *.multi-play.net.pl 30.06.09, 16:03
      Pizzeria Halabala na ul. Alesandy porażka.....stare produkty fujjjj
      • Gość: myszka Re: Najgorsze pizzerie w Krakowie- wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.10, 12:58
        starych produktów nigdy tam nie ma ale czasami zdażają się
        pomyłki naprzykład nie taki rozmiar
    • Gość: doth_s Re: Najgorsze pizzerie w Krakowie- wpisujcie IP: 83.142.184.* 15.07.09, 10:29
      najgorsza - dominium - syf niesamowity, zamiast ketchupu sos, który
      kładzie sie na ciasto... cena szok
      najlepsza w krk - pepez na ks. Józefa, a poza krakowem - ramzes w
      Alwernii - polecam - lepsza niż w pepez
      • Gość: xyz Re: Najgorsze pizzerie w Krakowie- wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 12:41
        Najgorsza Banolli,a najlepsza pizza jest w Rewolucji..jak zamawiam
        z chłopakiem pizze kebab, to we dwoje nie jesteśmy w stanie jej
        zjeść..niczego nie żałują :)

--
        uśmiech nic nie kosztuje
        • Gość: libano Re: Najgorsze pizzerie w Krakowie- wpisujcie IP: *.chello.pl 04.08.09, 17:00
          BANOLLI najgorsza pizza i do tego syf
          o to link do filmu
          www.youtube.com/watch?v=Xof1DHgFsms
          najtańsza szynka,zgnite pomidory,ser żółty najtańszy " wyrób sero podobny"
          Masakra jak im jeszcze pozwalają truc ludzi.
        • Gość: jes Re: Najgorsze pizzerie w Krakowie- wpisujcie IP: 81.219.227.* 16.06.11, 12:49
          Zgadza się, Rewolucja najlepsza, choć coś tam ostatnio pozmieniali w lokalu, no i nad ciastem jeszcze mogliby trochę popracować.
          Największe syfy to niewątpliwie: Bannoli, Palermo, Telepizza i Dominium.
      • Gość: skoob Ramzes Alwernia???!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.10, 13:26
        No nie! To nie jest dobra pizza. Nawet nie dostateczna...
      • Gość: pitrus Re: Venezia-Rżąka-PIZZA porażka IP: 77.236.28.* 03.03.11, 15:44
        Słuchajcie narzekacie na Palermo ale Jadłem w Palermo i jest miodzio w porównaniu do tego co mi przywieżli w sobotę z Venezii na Rżące.
        pudełko szare jak za komuny ciasto coś podobne bardziej do podeszwy-nigy więcej z Venezia
    • Gość: e Trzej Amigos - już NIE polecam. IP: *.chello.pl 05.09.09, 12:38
      Już pisałam to w osobnym wątku, ale jeśli ktoś nie czytał, przypomnę moja
      historię z pizzerią "Trzej Amigos" z Rakowickiej (www.trzejamigospizza.pl).
      W pizzerii tej zamawialiśmy z mężem pizzę praktycznie
      od czasu powstania lokalu. Początkowo, jak to bywa, zamówienie było super
      konkurencyjna w stosunku do składanych w innych lokalach. Pizza pyszna, na
      odpowiednim cieście, dużo składników, niezła cena. Szybka dostawa.
      Potem nastąpiła przerwa na kilka miesięcy i niedawno znów zamówiliśmy pizzę,
      oraz sałatkę. I niestety bardzo się zawiedliśmy. Po pierwsze czas oczekiwania
      - 50 min. Ale, choć mieszkamy rzut mokrym beretem, byliśmy w stanie to
      usprawiedliwić. Niedziela, godzina 20-ta, większość lokali "z dostawą" pozamykana.
      Niestety drugim zaskoczeniem były sosy. A dokładnie fakt, że z dwóch
      zamawianych dotarł jeden. Nieopatrznie Mąż niestety nie sprawdził tego przy
      odbiorze. Cóż, pomyłki się zdarzają, może się nie dogadaliśmy z przyjmującym
      zamówienie - pomyśleliśmy.
      Trzecim zaskoczeniem była pizza. Pan odbierający zamówienie wspominał, że musi
      sprawdzić, czy są jeszcze na nią składniki. Po pizzy ewidentnie było widać, że
      składników brakło, bo poza serem znaleźliśmy ledwie kilka kawałków dodatkowych
      składników. Po co więc przyjmować takie zamówienie?
      Ale kiedy zobaczyłam co znajduje się w mojej sałatce, stwierdziłam, ze koniec
      usprawiedliwień i takiego chamstwa już lokalowi płazem nie puszczę. Sałatka
      składała się m.in. z sałaty lodowej, ważyć miała 300 g. I zapewne ważyła! Bo w
      sałatce znalazłam pokrojony na plasterki, kompletny głąb z sałaty! O samych
      grubych "nerwach", zamiast liści nie wspomnę. Moi państwo, jeśli chcecie
      oszukiwać, to już lepiej niedoważcie. Mniejsze prawdopodobieństwo, że klient
      nie sprawdzi wagi sałatki przed zjedzeniem, niż, że nie zauważy i - nomen omen
      - przełknie obecność resztek!
      Przykro mi, ale straciliście wiernych klientów. Nas i naszych znajomych,
      którym polecaliśmy Wasze jedzenie.
      • Gość: rob1234 Re: Trzej Amigos - już NIE polecam. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 21:01
        Dosyc często zamawiam pizzę z TRZEJAMIGOS i nigdy nie miałem zastrzeżen.Jestem
        studentem,śledzę rózne fora,wątki na temat pizzerii i jakos dziwnie twoja
        wypowiedz powtarza sie na kazdym wątku.I nawet nie stac cię zeby za każdym razem
        zmienic chocby słowo w twej wypowiedzi.Kopiujesz tylko i wklejasz do następnego
        forum.CZYZBY KONKURENCJA???? Raczej na pewno.Nieładnie ,bardzo nie ładnie tak
        oczerniac i głupoty pisac .Smutne jest to człowieku ze nie potrafisz w uczciwy
        sposób zapracowac na klientów.Smiem twierdzic ze będziesz miał uwagi do kazdej
        pizzerii w której zamówisz.Zajmij sie moze zamawianiem pizzy ze swego lokalu.Tam
        pewno bedzie najlepsza.
      • Gość: pizzamen Re: Trzej Amigos - już NIE polecam. IP: *.b-ras2.chf.cork.eircom.net 19.04.10, 17:30
        jak to jest ze twój wpis pojawił się na kilku forach jednocześnie i zbiegł się z
        otwarciem konkurencyjnego lokalu zupełnie niedaleko od pizzerii Trzej
        Amigos.Nieuczciwa konkurencja sie odezwała ? Chyba tak...nie -raczej na pewno
        TAK.Jak tak można ...normalnie żenada .
        A co do TRZEJ AMIGOS ....cóż ,lokal nie powala z nóg ,ale za 20 PLN nie można
        zjeśc w KRK tak dobrej i duzej pizzy.
    • gazeta_mi_placi Re: Najgorsze pizzerie w Krakowie- wpisujcie 07.10.09, 14:48
      Nie polecam zamawiania pizzy w restauracji Strada na Stradomiu.
      Ciasto-twarda podeszwa,w dodatku przypalona.Składniki takie sobie.
      Kiedyś byłam świadkiem,gdy inny klient skarżył się na pizzę kelnerce.
      • Gość: Czesiek Najgorsze pizzerie w Krakowie- wpisujcie IP: *.multi-play.net.pl 26.10.09, 10:25
        Najgorsze:
        Pizzeria ROMA - rewolucja żołądkowa całą noc!
        Pizzeria Palermo - śmierdzące, nieświeże składniki!
        Pizzeria ServicePizza - nie wiem jak dobierają składniki, ale do ostatniej pizzy dali mi kurczaka z rosołu :D

Nie polecam!
      • gazeta_mi_placi Re: Najgorsze pizzerie w Krakowie- wpisujcie 17.04.11, 22:45
        Nieaktualne, ta podrzędna knajpka padła, być może że jest tam jakiś nowy lokal obecnie.
    • misself Re: Najgorsze pizzerie w Krakowie- wpisujcie 09.11.09, 18:17
      Banolli na Ruczaju - raz zamówiłam i nigdy więcej.
      W Palermo też już nie zamawiam, bo choć pizza jest znośna, to zawsze mam jakieś
      przejścia z zamówieniami u nich.

Kiedyś jadłam koszmarną pizzę na Sławkowskiej, na szczęście lokal już nie istnieje.
    • Gość: izabelka Re: Najgorsze pizzerie w Krakowie- wpisujcie IP: *.ds9.agh.edu.pl 11.01.10, 23:51
      Ku zaskoczeniu, TELEPIZZA (Kraków, Karmelicka) okazała się porażką ;/, ciężko
      było się doszukać jakichkolwiek dodatków na sztywnym, cienkim, niemalże
      prześwitującym cieście...smak nijaki.. spodziewałam się, soczystej, pachnącej i
      smacznej pizzy- zawiodłam się!!z resztą mąż również. PIZZA OLIMP-U ANDRZEJA na
      miasteczku agh,poczatki mieli niezłe, smaczne jedzonko i dobra pizza, teraz
      odradzam spożywania czegokolwiek.
    • castozak Pizzeria Palermo ul.Torfowa 3 23.03.10, 20:34
      Oczekiwanie 3 godziny, zamówienie zimne i często pomieszane.
      • Gość: g Re: Pizzeria Palermo ul.Torfowa 3 IP: 77.236.0.* 24.03.10, 21:42
        W Krakowie trudno o pizzerie. Produkty najbardziej do pizzy zblizone jadłam w 3
        papryczkach i mamma mia a i im daleko było do ideału. Najczęściej zamawiałam
        pizze w PIzza Palnet z radzikowskiego , a;e to był raczej wyrób PIZZOPODOBNy,
        czyli dużo dziwnych składników ale smaczne i za rozsądna cenę. Niestety już nie.
        Poza tym, jeśli piszecie o małej ilości składników, pizzy- kebab to raczej nie
        należycie do tzw. konsumentów świadomych więc te opinie są raczej zbędne:-)
        • bolwbiodrze Re: Pizzeria Palermo ul.Torfowa 3 27.03.10, 19:21
          najlepsza pizza - Mamma mia i Trzy papryczki.

Totalne dno - Banolli.
          • Gość: w krakowie Re: Pizzeria Palermo ul.Torfowa 3 IP: *.77.classcom.pl 28.04.10, 22:51
            w ogóle trudno o dobre żarcie
            soryyy...
          • gazeta_mi_placi Re: Pizzeria Palermo ul.Torfowa 3 18.04.11, 09:11
            Potwierdzam,Banolli to ohyda.
      • Gość: mik Re: Pizzeria Palermo ul.Torfowa 3 IP: *.ghnet.pl 26.05.10, 15:10
        roznosi ulotki pod drzwi nie zwraca uwagi na upomnienia mieszkancow
        ktorzy juz nie chca tych ulotek.Ulotki sa juz nikomu niepotrzebne
        zasmiecaja klatki schodowe sa informacja dla zlodzieja .Ochydna
        pizzeria .Nie korzystajmy z ich uslug nie zasluguje na to!
      • Gość: Murzyn Re: Pizzeria Palermo ul.Torfowa 3 IP: *.play-internet.pl 18.03.11, 11:39
        potwierdzam, to co podają w tej knajpie w ogóle nie powinno nazywać się żarciem.
        o niekompetentnej obsłudze nawet nie wspomnę. co do śmiecenia ulotkami: obiecałem sobie, że kiedyś wezmę wór ze śmieciami i rozwalę w nocy im na parkingu
      • Gość: grizel Re: Pizzeria Palermo ul.Torfowa 3 IP: *.ghnet.pl 20.03.11, 13:23
        Zamówiłam tam lasagne dostałam to danie ze spleśniałym serem, nie pleśniowym :). Rosół jak jest stary to doprawiają tak by nie było czuć że jest już kwaśny, osobiście nie polecam. Podnieśli standard i ceny, ale nie jakość jedzenia.
      • Gość: agi Re: Pizzeria Palermo ul.Torfowa 3 IP: *.dynamic.chello.pl 17.04.11, 15:27
        Od czasu zmiany wystroju lokalu zaglądam tam bardzo często. Wystrój teraz jest ok, czysto elegancko bo w porównaniu z wcześniejszymi obskurnymi ławkami drewnianymi jak w jakiejś karczmie która nic nie ma wspólnego z włoskim Palermo jest ok. Menu się wiele nie zmieniło. Nadal do kuchni włoskiej im daleko, zestawy dnia nie jadalne. Mięso smażone chyba w frytkownicy a jedyna świeża rzecz jaką czułam to marchewka,ale niestety tak grubo starta że stała w gardle. Zupa pomidorowa z pomidorami też nie ma nic wspólnego poza koloru. Jedyny plus to cena ale i tak za wysoka jak na takie warunki. Ale nadal dawałam tej restauracji szanse i kilka razy tam jadłam. Po różnych próbach doszłam do wniosku że smaczne są tylko pierogi ruskie. Czuć że robią je na miejscu, jest smaczne ciasto dużo farszu dobrze doprawionego. Mam wątpliwości co do odgrzewania ich na oliwie, bo bynajmniej nie smakowało to jak oliwa a raczej olej słonecznikowy.Ale można na to przymrużyć oko... Chciałam z chłopakiem spędzić wieczór przy piwku i niestety w okolicach kobierzyńskiej nie ma fajnego miejsca na wieczór tym bardziej po 22. Weszliśmy więc do Palermo. Piwo na chyba 6 dostępnych w karcie było tylko jedno. Tyskie lane :) SOBOTA WIECZÓR więc zaopatrzenie niezłe. No i redd's... Niestety nie mieliśmy wyboru. Chcieliśmy coś zjeść-pierogi się skończyły:)... Zamówiliśmy pizze. Chciałam coś ostrego ale smacznego, pani zaproponowała mexicana i chyba peperoni przy czym nawet nie wiedziała jaki jest skład tych pizz.... Zamówiliśmy więc mexicane na ostro z papryczkami peperoni. Wyglądała smacznie ale ilość papryczek mnie zaszokowała. Kucharz chyba skroił wszystkie jakie miał w posiadaniu bo pizza była cała czerwona. Nie dało się jej zjeść a słowo "ostre" nie ma tu żadnego znaczenia. Do dziś mnie pali gardło. Łzy poleciały momentalnie, wargi nabrzmiały nie dało się tego ugryźć więc nie pozostało nic innego jak zamówić kolejne piwo które wypiliśmy niemal duszkiem. Dodam że pizzy nie zjedliśmy nawet po jednym kawałku. Poprosiłam kelnerkę aby jej przekazać że to nie jest do zjedzeniapo czym zapytała czy podać inną czy zabrać. Odmówiliśmy. Co mnie najbardziej rozśmieszyło... Na rachunku była doliczona połowa ceny pizzy..... Na takie sytuacje żadna porządna restauracja nie może sobie pozwolić! Nie chodzi o te pieniądze -których i tak nie przejedliśmy. Ale sam fakt. Po wszystkim wyszedł kucharz z kuchni młody chłopak kręcąc głową w naszą stronę. No śmiech na sali. Takim sposobem stracicie wielu klientów. Żałuję tylko że nie poprosiłam managera ale atmosfera przy piwku jest jaka jest. Dziś na pewno zrobiłabym inaczej i nie zapłaciłabym za coś po czym nawet zęby pieką. Odradzam.
    • astrum-on-line Da Grasso na Fieldorfa Nila 04.03.11, 01:06
      Bardzo się pogorszyli, kiedyś mieli smaczne pizze i super sos.
      Obecnie pizze bardzo przeciętne, sos strasznie octowy i chemiczny, obsługa obrażona na klienta, że zawraca głowę, naczynia obtłuczone.
      • Gość: Iza Re venecja na rżące pizza niesmaczna IP: 77.236.28.* 07.03.11, 16:34
        niewiem co mnie podkusiło żeby zamówić pizzy w venecji,twarda droga wole magillo,czy ogród smaków,dłużej sie czeka bo to poza osiedlem ale warto
    • gazeta_mi_placi Re: Najgorsze pizzerie w Krakowie- wpisujcie 17.04.11, 21:31
      Bannoli -takiego syfu ze świecą szukać.
    • cmentarna.polka Re: Najgorsze pizzerie w Krakowie- wpisujcie 27.05.11, 14:28
      To słuchajcie co mi się przydarzyło w InVito.
      Zamawiamy pizzę z kurczakiem, czekamy, pani przynosi pizzę na dużym drewnianym talerzu, zabieramy się za konsumpcję i czujemy, że coś jest nie tak. Kurczak był nieświeży, po prostu śmierdział nadpsutym mięsem. Coś okropnego.
      Wołamy kelnerkę, mówię, że z kurczakiem jest coś nie tak, ona spłoszona biegnie do kucharza, coś mu mówi (a kto tam był, ten wie, że kucharz pracuje na widoku, tylko za szybką), a ten zaczyna się awanturować i krzyczy, że mięso jet świeże, bo rano było smażone. Był przy tym tak chamski i opryskliwy, że odebrało mi mowę. Zwyczajny prostak, jeszcze rzucał pod nosem jakieś komentarze pod naszym adresem.
      Przyszła menedżerka, powiedziała, że mięso NIE MOŻE być nieświeże, bo przecież dzisiaj smażyli (co to za tłumaczenie, do diabła?), ale proponuje w zamian gratis inną pizzę. Podziękowałam, nie miałam ochoty tam już jeść. Zapłaciłam i opuściliśmy lokal.

Podsumowując: nie byłam jeszcze w lokalu, gdzie w tak chamski sposób robiono by z klienta wariata. Na pewno będę odradzać wszytskim.
    • Gość: extazyyy69 Re: Najgorsze pizzerie w Krakowie- wpisujcie IP: *.zax.pl 02.09.11, 18:17
      Najgorsza pizza BANOLLI! przyjazd miał być do 30minut a wyszło ponad godzzina, więc odgrzewanie w mikrofali niezbędne, dostawca, żalił się że dostał mandat przy transporcie, wywalił cały sos czosnkowy który był w mega lipnych pojemnikach, słodki jakby tam jogurt waniliowy dali i rzadki jak siki ciotki weroniki, co do tego miało być gratis pepsi, a tu brak :/ zamówiony sok porzeczkowy a dali pomarańczowy, a co do samej pizzy, jak podeszfa, niedopieczone skaładniki bo cebula w takich kawałkach wielkich jak dla indora i surowa praktycznie, 6 kawałków mięsa, za to papryki jakiejś starej bo miała nieprzeciętnie twardą skórkę było wiadro:/ NIE POLECAM! PASKUDNA!!!
      • Gość: Jasiek Re: Najgorsze pizzerie w Krakowie- wpisujcie IP: *.centertel.pl 26.03.12, 20:23
        jedna z najgorszych to pizza presto, odradzam, jesli ktos nie lubi wysiadywac na tronie i wyrzucac pieniadze w błoto. Nie jadłem gorszej pizzy, niestety miałem pecha i zamówiłem właśnie od nich. Beznadziejny ser, albo był stary, albo najtańszy z możliwych. Papryka nie była porządnie obrana i na pizzy znajdowały się setki nasionek, a sama papryka, albo była przygnita, albo po prostu źle umyta stąd dziwne czarne plamy. Ciasto nie były złe, ale dodatki paskudne a w dodatku bardzo mało. Szczerze żałuje zakupu. Zjadłem dwa kawałki, reszte wyniosłem na śmietnik, bo po prostu nie dało się tego jeść !!! Zamówiłem pierwszy i ostatni raz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka