marceliszpak 27.02.03, 10:51 powiedzie co sadzicie o portalu www.knajpy.krakow.pl? czy krzystacie z takich stron? czy jest cos lepszego w krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj7 Re: knajpy.krakow.pl 27.02.03, 15:28 marceliszpak napisał: > powiedzie co sadzicie o portalu www.knajpy.krakow.pl? kiedys wszedlem, zeby zobaczyc co reklamujemy na kazku, ale wiecej juz nie wrocilem..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: knajpy.krakow.pl IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 20:48 a ja wracam, podoba mi sie spora baza lokali i mozliwosc komentarzy Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: knajpy.krakow.pl 28.02.03, 10:09 ja musze poweidziec ze bardzo mi sie podoba ta strona z tego co widze wlozone zostalo kupe pracy a efekt jest calkiem przyjemny 100 knajp opisanych i wiekszosc z nich ze zdjeciami to naprawde fajna sprawa to czego troszke brakuje to wiecej informacji o tym co sie dzieje w knajpach (nie tylko koncerty) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ::crt:: Re: knajpy.krakow.pl IP: *.bracka.pl 25.03.03, 14:25 > powiedzie co sadzicie o portalu www.knajpy.krakow.pl? wszystko byloby pieknie, gdyby albo tworcy byli bardziej ruchliwi z dodawaniem nowych lokali albo gdyby mogli to robic internauci (wtedy wpis "niezweryfikowany", w przeciwienstwie do "zweryfikowanego" gdy info o lokalu podaje wlasciciel). z iloscia +100 lokali daleko nie zajda. tyle mscowek mozna znalezc na 4 glownych krakoffkich ulicach ;-]] > czy jest cos lepszego w krakowie? krakow.pogodzinach.pl, ale bardzo u nich kiepsko z update'owaniem informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: knajpy.krakow.pl 25.03.03, 15:01 Gość portalu: ::crt:: napisał(a): > > czy jest cos lepszego w krakowie? > krakow.pogodzinach.pl > ale bardzo u nich kiepsko z update'owaniem > informacji. no wiesz co ??? krakow.pogodzinach.pl chyba nie uaktualnial danych od pol roku (wiec gorzej niz zle). a poza tym maja tylko 93 puby (z czego juz na pierwszy rzut oka pare z nich nie istnieje) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: knajpy.krakow.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.03, 22:47 Oczywiście że jest coś lepszego: Puby.Krakow.Pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco Re: knajpy.krakow.pl IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.03, 18:37 Gość portalu: gg napisał(a): > Oczywiście że jest coś lepszego: Puby.Krakow.Pl To mial byc zart ?! Jezeli wszystko co o krakowaskich knajpach potraficie napisac to ich lista to nie swiadczy o was dobrze. Do tego szata graficzna jest do kitu i wyglada jakby robil ja uczen liceum. Reasumujac: do dupy tresc do dupy wyglad do dupy uklad stron nie dorastacie knajpy.krakow.pl do piet. Acha zeby nie bylo nieporozumien nie jestem zwiazany w wasza konkurencja. Odpowiedz Link Zgłoś