wiola333 Re: nie lubię kiboli!!!!! 28.02.03, 17:55 na równi z monotematycznością! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: nie lubię kiboli!!!!! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 28.02.03, 18:08 ja tez, fe, fe kibole, fe monotematycznosc, fe, fe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiola333 Re: nie lubię kiboli!!!!! 28.02.03, 18:13 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > ja tez, fe, fe kibole, fe monotematycznosc, fe, fe ;) hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Dwuwiersz monotematyczny IP: *.localdomain 28.02.03, 19:00 Ja - trudno- bardzo nie lubię kiboli, lecz fanatycznie kibicuję W I O L I ! trudny Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Dwuwiersz monotematyczny 28.02.03, 19:04 jestem juz pewien, że kiedys wiola zostanie żoną męża-kibola :c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Tematyczny wymyk IP: *.localdomain 28.02.03, 19:05 Bez względu na to, co tu Wiola powi... Jestem zmuszony. Klaszczę Małyszowi! trudny (Jak sobie dalej o tym wszystkim myślę, Dziś Małyszowi, za dni kilka WIŚLE !!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Tematyczny wymyk 28.02.03, 19:10 prózne są bowiem wasze domysły iz małysz z wisły nie lubi wisły a i pokocha kiedy wiola fruwającego z wisły idola matko kozłowska, przecież my tak możemy bez końca ! :c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Re: Tematyczny wymyk IP: *.localdomain 28.02.03, 19:19 Więc aby koniec słuszny dac i kwita, Wiola i kibol. Niech para rozkwita. Na tym pozwolę odejść se z Foruma, bopisać więc3ej nie pozwala duma. Duma w pojęciu: taka mała rada. Więcej nie piszę, bo się zrobi zwada. Zwad ja nie lubię, no a wolę Wiolę. Serio, nie piszę bo coś już... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
wiola333 Re: Tematyczny wymyk 28.02.03, 19:21 peteen napisał: > prózne są bowiem wasze domysły > iz małysz z wisły nie lubi wisły > a i pokocha kiedy wiola > fruwającego z wisły idola > > matko kozłowska, przecież my tak możemy bez końca ! > :c) wiola woli trudne sprawy niż kibicowe zabawy a petrena domysły oby nie trafiły do wisły Odpowiedz Link Zgłoś
m.in kibol dla półdiabla! 01.03.03, 10:20 kiedyś nadejdzie dzionek uroczy wiola półdiablę na kazek wkroczy zrobi jabola z eskakaesem widzac emteka, wpadnie z kretesem w szpony uczucia jak największego do kazkowego kibola naszego (kuna, ale kwadratowe) :)) Odpowiedz Link Zgłoś