Dodaj do ulubionych

Kontrowersje wokół kandydatki do zarządu Krakow...

IP: *.chello.pl 06.09.06, 01:59
TKM
Obserwuj wątek
    • Gość: jasna masa Kontrowersje wokół kandydatki do zarządu Krakow.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 07:19
      A TO PIS DA !!!!!
    • Gość: koko Kontrowersje wokół kandydatki do zarządu Krakow.. IP: 83.175.180.* 06.09.06, 08:00
      dajcie już spokój
      ciagle tylko z PIS , powiązana z PIS , wywodzacy się z PIS , zwiazany z
      PIS,rekomendowany przez PIS , członek PIS , już się rzygać chce
      wszędzie PIS
    • Gość: koko Kontrowersje wokół kandydatki do zarządu Krakow.. IP: 83.175.180.* 06.09.06, 08:09
      ostatnio takie praktyki obsadzania na siłę pamiętam z czasów komuny gdzie nie
      liczyły sie przepisy bo partia wiedziała co robi i obsadzała wiernych
      towarzyszy na stanowiska
      teraz widać ,że PIS jest partią wyłącznie młodych
      starych i średniaków wycinają i na drzewo
      warto wiedzieć o tym bo zbliżaja sie wybory
      chciałem aby PIS posadził wszystkich przestępców na urzedniczych
      stołkach,zrobił porządek z krakowskim sądownictwem ale teraz widzę ,że
      oszołomieni władzą PIS owcy robią co chcą i obojętne im jest czy to zgodne z
      prawem czy nie
      a jak prawo im się nie podoba to je zmieniają w jeden dzień i tyle
      co to to nie
    • Gość: koko Kontrowersje wokół kandydatki do zarządu Krakow.. IP: 83.175.180.* 06.09.06, 08:21
      no tak świeżej krwi
      wszędzie potrzebna jest świeża krew
      a kto tak twierdzi ?
      jaki przepis o tym stanowi ?
      dlaczego ?
      co śwież krew , oprócz siły przyniesie ?
      widzę tych młodych co brak kompetencji nadrabiają kondycją
      gonią po korytarzach ,biegają po schodach 20 razy w tej samej sprawie ,
      zapracowani aż do udręki ( pięć nocy nie spałem - cytat ,oszołom reżyser z
      filmu "Motylem jestem ...." )
      nie pracują tylko wykonują projekty i aplikacje bo to ładnie brzmi
      słyszę nieraz jak moi pracownicy rozmawiają przez telefon z kolegami
      ( ..pracuję nad projektem ... a robi wykaz na Excelu )
      oszołomstwo i szpan
      i PIS chce im oddać władzę ?
      dziękuję nie głosuję na PIS
      przejrzałem na oczy
      • Gość: aia Re: Kontrowersje wokół kandydatki do zarządu Krak IP: *.kolornet.pl 06.09.06, 09:05
        Jestem jedna z tych wycietych, mnie zastapila 28-latka z dwuletnim stazem pracy
        i od razu zostala zastepca dyrektora i kierownikiem duzego dzialu. Przez 1,5
        roku wprowadzalam ja we wszystkie sprawy, a potem dostalam kopa. To moja wielka
        osobista tragedia i nie mam nawet na adwokata, aby sie bronic, Mysle, ze
        powinno powstac stowarzyszenie wycietych przez PIS, aby uswiadomic wiekszosci
        naszych rodakow, ze nie jest to pozbywanie sie ludzi zlych, ale zawlaszczanie
        przez PIS ciekawych strategicznie miejsc pracy.
        • Gość: koko Re: Kontrowersje wokół kandydatki do zarządu Krak IP: 83.175.180.* 06.09.06, 09:25
          bardzo ciekawy głos i pouczający przykład
          pocieszające moży być tylko to ,że są to chwilowi urzędnicy ,których na tzw
          zbity pysk wyrzucą następni władcy chyba ,że PIS będzie rządził wiecznie
          zapiszmy się wszyscy do PIS i zobaczymy co wtedy zrobią
        • Gość: koko Re: Kontrowersje wokół kandydatki do zarządu Krak IP: 83.175.180.* 06.09.06, 09:31
          mój znajomy , który był leniwym prawnikiem , twierdził że 3/4 spraw załatwia
          się samo
          tak też ta pani z PIS , mianowana na wicedyrektora może spokojnie nim być
          przypomina mi się serial 40-latek i rola nowego dyrektora filtrów , który o
          filtrach nie miał pojęcia ale był kolegą partyjnym ( oczywiście nowopartyjnym
          czyli nie PZPR )prezydenta Warszawy i tylko latał po świecie z prezydentem a
          nie pracował
          nowa rasa nowych panów
          bananowa republika
          • Gość: aia Re: Kontrowersje wokół kandydatki do zarządu Krak IP: *.kolornet.pl 06.09.06, 09:59
            powiem wiecej, ze dyrektor (tez nowy) ktory sciagnal ja i 8 innych wie o firmie
            rownie malo, a mimo to niemrawo i moim zdaniem jednak do czasu, ale sie kreci.
            Reszta pracownikow przerazonych utrata pracy milczy, ale przeciez sa ci na
            ktorych sa "haki" i oni niestrudzenie donosza i sa ulubiencami nowej wladzy.
            No coz, powtorka z rozrywki, ale pamietajcie - "Ktory skrzywdziles czlowieka
            prostego..."
            • Gość: koko Re: Kontrowersje wokół kandydatki do zarządu Krak IP: 83.175.180.* 06.09.06, 10:19
              może droga partyjna jest świadomą drogą do kariery wybraną przez młode osoby
              przytępujące do PIS lub w jakiś inny sposób z nim zwiazane
              korzyść jest oczywista
              za czasów komuny pierwszym kryterium awansu na dyrektora było czy należy do PZPR
              sam to odczułem bo zostałem szefem w wieku 28 lat i do PZPR nie należałem
              wiem jaka była wojna z moją nominacją i gdzie sie niektórzy musieli za to
              tłumaczyć
              ale osoby prowadzące biznes wiedzą jak ciężko się przebić na rynku
              osoby zatrudnione wiedzą ile wysiłku kosztuje awans
              a tu szast pras kadrowy PIS obsadził i już dzieciątko siedzi na stołeczku z
              pensją pewnie 8000 misięcznie ( i tak mało powiedzą PISowcy bo w innych krajach
              jest to pewnie 8000 euro)
              bez trudu , nie trzeba wykazać się osiągnięciami itd
              czyli z tego wynika ,że najłatwiej do kariery przez politykę
              tylko co będzie jak wszyscy wybiorą tą drogę
              kto będzie pracowł na pensje urzędników
              pracowników ubywa urzędników przybywa
              im więcej członków partii tym więcej stołków urzędniczych dla kolegów trzeba
              przygotować
              i co wy na to ?
              wyjeżdżamy ?
        • Gość: beta Re: Kontrowersje wokół kandydatki do zarządu Krak IP: *.autocom.pl 06.09.06, 10:13
          (P)Brawo i S(p)rawiedliwość!
      • Gość: gato Re: Kontrowersje wokół kandydatki do zarządu Krak IP: *.pnet.com.pl 06.09.06, 09:06
        Koko! oby nas wiecej przejrzalo! bo jak nie...
    • Gość: Zażenowany Ziobro i spółka z ograniczoną przyzwoitością IP: 195.8.101.* 06.09.06, 09:37
      Wstyd i złość i jeszcze wiele innych negatywnych emocji pojawia sie po
      przeczytaniu tego artykułu. Ludzie, którzy mają być elitą - mowa o prawnikach -
      są zwykłymi karierowiczami i cwaniakami. Ta młoda prawniczka nie ma za grosz
      wyczucia i przyzwoitości i samokrytyki. Co ma Tesco do strefy ekonomicznej i
      procesów inwestycyjnych??? Jeszcze rozumiem żeby była w zarządzie od spraw
      prawnych, ale nie ona ma być świezą krwią - chyba kozią !!!! Nic się nie różnią
      od Kwasnieskiego i spółki. Ekipa Ziobry robi zawrotne kariery, bez żadnego
      przygotowania merytorycznego do pełnienia funkcji. Sam młody Ziobro to kiepski
      prawnik, a jego znajomi to grupa niedouczonych cwaniaczków, z Kamińskim
      (wcześniech chyba pracował tylko w Urzędzie Marszałkowskim, czy Wojewódzkim i
      nic tam nie robił, a teraz jest prezesem portu lotniczego....). LUDZIE
      OPAMIĘTAJCIE SIĘ, JESTEŚCIE GORSI OD CZEROWNYCH, KTÓRZY PRZYNAJMNIEJ ROBILI
      TAKIE NUMERY Z KLASĄ I ICH KANDYDACI MIELI WYMAGANE DOŚWIADCZENIE, A NIE
      PRAKTYKI STUDENCKIE - TO JUŻ PARANOJA - HAHAHAHAHAHAHA... pozostaje już tylko
      śmiech
      • Gość: zwolennik PiSu Re: Ziobro i spółka z ograniczoną przyzwoitością IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 10:21
        Kuznia kadr brata Ziobry to dobry pomysl,pod warunkiem,ze bedzie sie
        przestrzegalo obowiazujacych przepisow prawa pracy i jak w tym konkretnym
        przypadku statutu spolki.Ludzi o wyksztaceniu prawniczym nie powinnismy o tym
        przekonywac.Wiedza doskonale o tym,wiec niech nie "falandyzuja" obowiazujacego
        prawa a jesli im nie odpowiada tak jak w opisanym przypadku to przynajmniej
        wczesniej sie do tego przygotuja/zmiana statutu spolki/.Ps.ZUS nie zaliczyl do
        stazu pracy dwoch lat pracy na umowe o dzielo-prawidlowo,wiec jak stazem mozna
        nazwac praktyki studenckie????????
        • Gość: LEX Re: Ziobro i spółka z ograniczoną przyzwoitością IP: 195.8.101.* 06.09.06, 11:20
          Z pewnością pomysł tworzenia instytutu jest dobry, bo wzorowany na zachodnich
          standardach, jednak wykoanie jest żenujące, bo żeby stworzyć instytut potrzeba
          prawdziwych specjalistów, naukowców, a ten cały Instytut to jednak wielka
          mistyfikacja. Założę się, że jedyne granty jakie ten instytut pozyskał to
          pieniądze od koleżków Ziobry, ktorzy teraz są u władzy, a publikacje to zwykła
          kompilacja i powtarzanie innych tez. Jednak od pomysłu do efektów długa droga,
          ten nowy układ to po prostu SKOK NA KASĘ - I TO NASZĄ. ONI BAWIĄ SIE ZA NASZE
          PIENIĄDZE I ŚMIEJĄ SIĘ, BO WIEDZĄ, ŻE I TAK LUDZIE KTÓRZY STRACILI NADZIEJĘ
          BĘDĄ NA NICH GŁOSOWAĆ, BO POWTARZAJĄ CHWITLIWE I POŻĄDANE PRZEZ LUDZI HASŁA.
          KARMIĄ WAS TYM NAWOZEM, A WY WIERZYCIE
      • Gość: ani Re: Ziobro i spółka z ograniczoną przyzwoitością IP: *.ists.pl 06.09.06, 10:33
        brak słow, to jest jakas istana paranoja, czas przejrzec na oczy, juz nawet
        syreny wyja w krakowie na czesc pisu, faktycznie klęska
    • Gość: Pawel Prawi i Sprawiedliwi IP: *.admin.pk.edu.pl 06.09.06, 10:45
      Tamarka i jej maz Tomus zaprzyjaznili sie z Witusiem juz w liceum i teraz
      przyjaciel ciagnie swoich. Tylko czemu nie zakladali wtedy z Witkiem Prawicowej
      Inicjatywy Mlodziezowej? A moze niedlugo uslyszymy o Arkadiuszu Golonce i
      Wojtku Biedroniu? Ich tez Witus powinien wyciagnac na waznych dyrektorow. Co z
      tego, ze Tamare forsuja niezgodnie z prawem. Prawo zostalo ustanowione przed IV
      RP czyli obecnie jest juz nieobowiazujace
      • Gość: havi Re: Prawi i Sprawiedliwi IP: 80.50.251.* 06.09.06, 11:32
        że nie wspomnę co wyprawiają z naszym marszałkiem Sepiołem
        zarzucają mu że nie walczył o srodki unijne dla nas!
        Bo Pisiorki specjalnie stworzyły taki system aby go skompromitować, teraz chcą
        się go pozbyć i ukarać małopolskę jakimś nieudacznikiem.
        Jeżeli Go odwołają a wybory w krakowie wygra Majchrowski lub Boroń to będziemy
        wycierać buty przyjeżdzając do kielc czy rzeszowa.
        vide działania prezydentów tych miast: p. Lubawski i p. Ferenc

• Gość: jarema6 Kontrowersje wokół kandydatki do zarządu Krakow.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 17:23
      Po nominacji zmieni nazwisko na Korycińska. Widocznie ludzie od Kaczyńskich to
      też zwykłe Polactwo. Ziemkiewicz i Łysiak pewnie się dziwią
    • Gość: marek Kontrowersje wokół kandydatki do zarządu Krakow.. IP: *.eranet.pl 07.09.06, 00:22
      wszedzie upychaja ten chlam, wstyd
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka