anne1973 07.09.06, 11:16 cześć kto z was zna dobrego adwokata w krakowie? mieszkam tu od miesiąca. tatuś płaci sporadycznie 300 zł. drugi problem to widzenia. będę bardzo wdzięczna za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefan26 Re: samotna mama 07.09.06, 11:20 rozumiem, ze chcesz ograniczyc widzenia z dzieckiem, a ojca poslac za kraty? Odpowiedz Link Zgłoś
anne1973 Re: samotna mama 07.09.06, 11:28 dobry żart w typowo męskim stylu. łatwo facetom, w dodatku nie znającym okoliczności sytuacji bez komentarzy Odpowiedz Link Zgłoś
stefan26 Re: samotna mama 07.09.06, 11:33 chyba nie sadzisz, ze z choinki sie urwalem? adwokat Ci jest potrzebny do wzbogacenia korespondencji na szczeblu urzedowym? niestety wiem, ze sa rozne przypadki, mam nadzieje, ze nie ma w Tobie zadnej winy (a wina najczesciej jest dzielona 50/50) Odpowiedz Link Zgłoś
anne1973 Re: samotna mama 07.09.06, 11:44 cóż o tym zdecyduje sąd. sprawa jest w toku. biegłe sądowe potwierdziły moje słowa, niestey ofiarą jest córka. wystarczy. nie będę się już więcej tłumaczyć facetom. ten pan stwierdził po ujawnieniu przeze mnie sprawy że zwykle jest 50/50 ale w tym przypadku to moja wina, a chodziło o córkę. więc nie mów mi że zwykle jest pół na pół. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan26 Re: samotna mama 07.09.06, 11:52 Wspolczuje waszemu dziecku. Mam nadzieje, ze jest jeszcze malenkie i nieswiadome Waszego rozkladu. Ostatnio bylem w przedszkolu i obserwowalem, jak kochajaca mama szukala "kwitow" na swojego kochanego meza. Myslalem, ze obrzygam jej buty. Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: samotna mama 07.09.06, 12:01 Stefek a po co ją oceniasz, przecież pyta tylko o adres jakiegoś adwokata, to jej sprawa co chce zrobić i komu. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: samotna mama 07.09.06, 12:04 MAsz rację.ALe nie ma co pytać na FK bo tutaj różni ludzie i różne komentarze- najczęściej złośliwe jeśli chodzi nawet o tak poważną kwestię.Zapytaj na forum Małopolskim,Dziecka.Tam znajdziesz fachową pomoc i poradę.POwodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
anne1973 Re: samotna mama 07.09.06, 12:10 słuchajcie ja naprawdę potrzebuję dobrego adwokaa.niestety córka jest świadoma tego jaki jest "tatuś". a on nie daje nam spokojnie żyć . chciałam się tylko od tego chorego życia uwolnić, ale niestety to ja odeszłam więc on i jego rodzina chcą mnie zlinczować. potrzebuję adwokata do obrony, nie dla kaprysu. myślałam że jak przeczekam to sobie kogoś znajdzie i kontakty się "uleczą". niestety przystąpił do ataku zamiast próby porozumienia. jest wiele różnych aspektów tej sprawy, a ja nie jestem jakąś rozhisteryzowaną osobą chciałam to załatwić na spokojnie i polubownie. najpierw od niego swoje usłyszałam a potem od "mamuś" i dziecku też się dostało, a tego nie zniosę.Nie pozwolę aby nią manipulowali . Mogą pluć na mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
indiaaa Re: samotna mama 07.09.06, 12:15 Wejdz na forum Samodzielna Mama tak napewno ktos Ci pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
aga330 Re: samotna mama 07.09.06, 12:49 odeszlam od ojca moich dzieci dwa lata temu. po urodzeniu mlodszego syna jego ojciec sie zaczal nad nim znecac gdy syn mial dwa latka byl wyzywany teraz ma 6. on nigdy nie pracowal ja tydzien po porodzie musialam isc do pracy. nie bylam swiadoma co dzieje sie w domu dowiedzialam sie przypadkowo. jak stalam tak wyszlam nachodzil mnie uderzyl na ulicy. ukrywalam sie z dziecmi ponad miesiac. znalazl.zwolniono mnie z pracy bo mnie tam nachodzil policja nie pomogla. raz wziol dzieci do siebie przyszedl z policja-mial prawo w ten dzien na ich oczach usilowal sie zabic ja za drzwiami dzieci w srodku policja nie przyjechala. on sie konczyl na podlodze dzieci krzyczaly.srodek nocy nikt mi nie pomogl.dalam jakiemus pijakowi stowe wywarzyli drzwi. marcin przezyl dzieci do dzis krzycza w nocy to bylo dwa lata temu. po tym zdarzeniu dal nam spokuj. wie gdzie mieszkamy ale od tamtej pory nie chce kontaktu. alimenty placi mi UMK obecnie mam kochajacego czlowieka przy sobie niedlugo urodzi sie nam coreczka, artur kocha nas wszystkich a dzieci nie pytaja o prawdziwego ojca. dodam ,ze nigdy nie mowilam o nim zle do dzieci na pytania dlaczego odpowiadalam ze ja] est chory. i nie potrzebowalam adwokata zeby sie uwolnic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samozycie Re: samotna mama IP: *.streamcn.pl 07.09.06, 12:49 Co w tym przypadku znaczy: "drugi problem to widzenia" ? Czy mam rozumieć, że zamierzasz ojcu ograniczyć kontakty z córką? Odpowiedz Link Zgłoś
anne1973 Re: samotna mama 07.09.06, 14:48 niestety po części. tzn. na razie ma w obecności kuratora - za orzeczeniem sądu, kt "uznaje za czynnik niezbędny w kontaktach z dzieckiem". ja zarabiam więcej, sprawa jest wszczęta z urzędu, a mnie dowalili koszty kuratora Odpowiedz Link Zgłoś