Gość: mala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 13:15 czy wiecie jak Bryksy wywiążywały się z umów i budowy np. w Kurdwanowie - kończą tam obecnie budowę jka wygląda wykończeniówka są niedoróbki?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PawMig Re: MALWY Bryksy IP: *.autocom.pl 17.11.06, 21:51 No wlasnie...czy moze ktos cos napisac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisniowy_man Re: MALWY Bryksy IP: *.ghnet.pl 19.11.06, 11:56 Mieszkania (Bryksy na Żaka) są obecnie wykańczane, a blok obkładany styropianem, więc nic się póki co nie da powiedzieć. Na plus mogę dać to, że do mojego mieszkania wprowadziłem mnóstwo zmian i wszystkie są realizowane (nawet dzwonili do mnie gdzie ma być odpływ wody, skoro zmieniłem położenie kranu do wanny)... Co do jakości - okaże się za 2-3 miesiące jak oddadzą mieszkania do użytku. Jakby poszperać na tym forum to różnie to wygląda u inwestora, ale ogólnie chyba w dodatnich stanach średniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIUSZ Re: MALWY Bryksy IP: *.crowley.pl 25.01.07, 20:25 HEJ KUPIŁEŚ NA ŻAKA JEŚLI TAK NASZ ADRES dali@adem.net.pl DAJ ZNAĆ. MNIE RACZEJ NERWY BIORĄ Z TYMI PODWYKONAWCAMI ALE DELIKATNIE TO UJĄŁEM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kary Re: MALWY Bryksy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 17:42 na Bochenka mają juz pozwolenie na budowę! teraz tylko musi się uprawomocnić Odpowiedz Link Zgłoś