Gość: takisobiebolo IP: *.cna.at 23.09.06, 12:37 ktoś kiedyś na tym forum napisał śpieszmy się czytać posty bo tak szybko znikają Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: boleczek jeśli tak durne jak twoje, to zawsze będa znikać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 12:39 bolo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takisobiebolo nie muszą IP: *.cna.at 23.09.06, 12:44 mogliście mój post o świnkach morskich na forum o zwierzętach przenieść masz coś do (z)gryzoni? a może sam jednym jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 12:45 jak ty pewnie obleńcem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takisobiebolo hmm IP: *.cna.at 23.09.06, 12:46 myślę żę najadłeś się za dużo czosnku i masz od tego wzdęcia na mózgu Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 A! To koleżka z Austrii czytać też nie potrafi? 23.09.06, 12:50 Tylko pisać? Czosnek - kolezko (wie o tym każdy kucharz) obniża ciśnienie. Nie może więc powodować Twoich austriackich objawów. Trzeba sobie doczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Sama 23.09.06, 12:47 Ci już na tym forum niejedno napisałam, np żebyś siedział sobie spokojnie w swojej dolnej Austrii i nie sądził, ze czytają Cię sami durnie. A Ty nic. Nie ucz nas też patriotyzmu z pozycji emigranta, bo to szczególnie męczące. Masz tam koło siebie polskich wiedeńskich patriotów: Pana Zasadę, Pana Kunę, Pana Żagla - ucz ich patriotyzmu do woli. Michnik nie był Twoim kolegą z podstawówki, o co zakład? Nawet nie wiesz, gdzie chodził do podstawówki. H. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takisobiebolo cześć Hela! IP: *.cna.at 23.09.06, 12:57 widzę że czuwasz nic o Michniku nie pisałem i prawdę powiadasz że nie wiem gdzie chodził do podstawówki nie jednemu psu adam eeeee.. burek na imię czemuś taka s rana agresywna złość mądrości szkodzi ... albo jakoś tak tak jak sabina lubi gnić w swoich giełdowych sprawach tak i ja gnuśnieję w moich wojażach po starogalicyjckich terenach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolunio a w dodatku jeszcze kłamca z ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 12:59 ale taki cieniutki, jak to bolo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takisobiebolo jazgot IP: *.cna.at 23.09.06, 13:02 " ależ się jazgot zrobił skąd tyle psów naraz tutaj się pojawiło " dałem w cytacie bo to orginalne moje a pozatym cytatów nie wolno wycinać Odpowiedz Link Zgłoś