Dodaj do ulubionych

Jacek Majchrowski - prezydent małych sukcesów

IP: *.devs.futuro.pl 24.09.06, 20:46
Będę głosował na Majchrowskiego
Obserwuj wątek
    • Gość: Jacek M. Ja terz bo to żetelny i mondry menżczyzna IP: *.autocom.pl 24.09.06, 20:55
      W fszyscy krakowianje go kochajom bo to sfuj hłop. I fajny jest no.
      • Gość: cieniaso_wykrywacz obecny boom w Krakowie zawdzięczamy wyłącznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 00:33
        JPII,..Majchrowski to pionek, który miał trochę szczęścia by się znaleźć na
        właściwym miejscu we właściwym czasie. Co zrobił dla miasta i regionu parę lat
        temu jak był wicewojewodą - NIC !!,.. ustawiał tylko siebie i swoich kolegów...
        • Gość: simple mind zgadza się, świat przyszedł do Krakowa dzięki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 00:42
          takiej postaci jak John Paul The Second, a nie panu Majchrowskiemu. Majchrowski
          tylko się załapał na zbieżność w czasie i bezczelnie to wykorzystuje..
          • Gość: krk Ale Sankturium Miłosierdzia Bożego to Lassota IP: *.ghnet.pl 25.09.06, 11:53
            przygotował na ogromną liczbę obecnych pielgrzymów. Jego ekipa pomyślała,
            wcześniej o potrzebach ludzi i miasta.
            • smoczyca.spod.wawelu Re: Ale Sankturium Miłosierdzia Bożego to Lassota 25.09.06, 12:13
              Buahahahahahahaha
              Kiedy powstał projekt Sanktuarium Miłosierdzia????
              • Gość: krk Założenia urbanistyczne za Lassoty. IP: *.ghnet.pl 25.09.06, 13:11
                :-))
                • Gość: rechot Re: Założenia urbanistyczne za Lassoty. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 13:15
                  Ty sie dobrze czujesz???
                  Troche jestem za stary, zeby mnie kupić takimi bzdurami...
                  Bo "zasługi" p. Lassoty, to 2 mosty, które musiał dokończyć p. Gołaś.
                  • Gość: krk To są fakty... trudno IP: *.ghnet.pl 25.09.06, 13:24
                    Nie mówię co Gołaś zrobił czy też nie. Projekty mostów faktycznie powstały w
                    ekipie Lassoty. Zresztą jak większość projektów, które do dziś realizuje
                    Majchrowski. Mysłisz, że takie centrum jak SBM robi się w dwa lata?
                    • Gość: oblatywacz budyniu A,...ale o co wo..wogle chodzi z tym Lassotą ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 23:34
                      • Gość: rzecznik interesu nic takiego,..komuś na forum po prostu Windows się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 23:37
                        zawiesił i w kółko wysyła te same bzdury..
                        • Gość: Lassssssota a a a właśnie, ze nie Windows tylko Linuks... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 23:44
                          • Gość: Laso Laso Laso Las wcale mi się nie zawiesił..wcale mi się nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 23:59
                            zawiesił..wcale mi się nie zawiesił..wcale mi sie nie zawiesił..wcale mi sie
                            nie zawiesił..wcale mi sie nie zawiesił..wcale mi sie nie zawiesił..wcale mi
                            sie nie zawiesił..wcale mi sie nie zawiesił..wcale mi sie nie zawiesił..wcale
                            mi sie nie zawiesił..wcale mi sie nie zawiesił..wcale mi sie nie zawiesił..
                            wcale mi sie nie zawiesił..wcale mi sie nie zawiesił..wcale mi sie nie
                            zawiesił..wcale mi sie nie zawiesił..wcale mi sie nie zawiesił..wcale mi sie
                            sie nie zawiesił..wcale mi sie nie zawiesił..wcale mi sie nie zawiesił..wcale
                            mi sie nie zawiesił..wcale mi sie nie zawiesił..wcale mi sie nie
                            zawiesił..wcale mi sie nie zawiesił..wcale mi sie nie zawiesił.. wcale mi sie
                            sie nie zawiesił..wcale mi sie nie zawiesił..
            • flamengista nie, to Kluska 25.09.06, 15:51
              Sanktuarium Bożego Miłosierdzia w 80% sfinansował 1 człowiek za prywatne
              pieniądze (15% wierni, a w 5% władze z naszych podatków) i podpinanie pod to
              Lassoty jest zwyczajnie nieuczciwe.
          • Gość: kostek zwariowaliscie? IP: *.chello.pl 25.09.06, 16:53
            Anglicy przyjeżdżają tu na wódke, piwo i dziwki bo:
            -jest O WIELE taniej
            -są tanie linie lotncize
            -ccą się dobrze rozerwać......

myśle że jakby zapytać Anglików wysiadających z samolotu to co 2 nie umiałby
            wskazać na powiązanie papieza Jana Pawła II z Krakowem
        • Gość: krakowiak Re: obecny boom w Krakowie zawdzięczamy wyłącznie IP: *.kol-klo.kolornet.pl 25.09.06, 15:40
          No coz, jaki prezydent taki sukces. Maly prezydent, maly sukces. Jacek, nie
          zalamuj sie. Szkola cie przytuli i da godnie zarobic.
        • nick2705 Re: obecny boom w Krakowie zawdzięczamy wyłącznie 17.11.06, 03:24
          Przeczytaj:www.jacekprezydent.blogspot.com Tylko nie spadnij na klawiaturę!!
          Miłej lektury,czytania,słuchania i oglądania(archiwum-pażdziernik2006)
      • nick2705 Re: Ja terz bo to żetelny i mondry menżczyzna 17.11.06, 03:19
        Albo jesteś obłąkany,albo się podszywasz za Jacka Majchrowskiego,albo Pan
        Prezydent we własnej osobie??? Trzy w jednym...Najlepiej zobaczyc i usłyszeć
        tego rzetelnego i mondrego mężczyznę:www.jacekprezydent.blogspot.com
        A tak na marginesie to gramatyka się kłania!!!
    • Gość: młody Re: Jacek Majchrowski - prezydent małych sukcesów IP: *.autocom.pl 24.09.06, 21:05
      A ja nie!
      • Gość: ototo Kto w II t może wygrać z Majchr? wg mnie Lassota IP: *.ghnet.pl 24.09.06, 23:44
        Szczypiński i Terlecki ściągnął mniej głosów spoza swojego żelaznego elektoratu.
        • smoczyca.spod.wawelu Lassota??? 25.09.06, 09:58
          Znów wynajdzie kolejnego Tajstera???
          Bo tego "geniusza od wszystkiego" to właśnie jemu zawdzięczamy.
          Ja z góry dziękuję :P
          • Gość: krk Czy to jakiś boot pisze? IP: *.ghnet.pl 25.09.06, 11:43
            W kółko to samo i do tego nieprawda. Jeśli jedna zła nominajcą jest jedyną
            słabą stroną Lassoty to tym bardziej na niego głosuję.
            • smoczyca.spod.wawelu Re: Czy to jakiś boot pisze? 25.09.06, 12:11
              Ile ty masz lat dziecino??? Że nie pamiętasz, kiedy pojawił sie pan Tajster??
              Aha - jedna zła nominacja? Rozumiem, chcesz nastęnych :)))
              • Gość: coz Brakuje argumentów przeciw Lassocie?? IP: *.ghnet.pl 25.09.06, 12:27
                To tylko potwierdza to o czym wiedzą wszyscy Krakowianie. Że Lassota był dobrym
                gospodarzem miasta. A ty miotasz się bez argumentów. Szkoda, bo oczywiście spór
                o kandydatów pozwala ludziom lepiej poznać tych ludzi.
                • smoczyca.spod.wawelu Jesteś śmieszny 25.09.06, 13:01
                  a z wielonickowym trollem, odstawiającym żenującą klakę dyskutować się nie da :D

> To tylko potwierdza to o czym wiedzą wszyscy Krakowianie. Że Lassota był dobrym
                  > gospodarzem miasta.
                  Hahahahahahaha, to by go poparli już w poprzednich wyborach, cebrzyku :P
                  A tak to w drugiej turze była miazga :P
                  • Gość: nick W drugiej turze Lassota miał ok 1500 mniej od Majc IP: *.ghnet.pl 25.09.06, 13:14
                    hra. CO mają nicki do argumentów. Cieszę się, że nawet zaślepieni wrogowie
                    muszą przyznać, ze Lassota był dobrym prezydentem.
                    • Gość: rechot nie rozśmieszaj mnie synu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 13:18
                      Bo za rządów Lassoty toś pieluche w zębach nosił :D
                      Komuna też zawsze miała plany, załozenia - gorzej z wykonaniem...
                      Lassota taki sam...
                      A wyliczanie planów, założen i niezrealizowanych projektów - jako zasług, to
                      dopiero śmieszność.
                      • Gość: krk Te projetkty zostały zrealizowane IP: *.ghnet.pl 25.09.06, 13:25
                        choć przez następnych prezydentów. Planuje się w znacznie więszej perspektywie
                        czasowej niż jedna kadencja. A za Lassoty do Krakowa przyszedł też np. Delphi
                        • Gość: rechot Re: Te projetkty zostały zrealizowane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 13:31
                          Od kiedy Delphi jest w Krakowie??????
                          • Gość: mam dośśśśść Majchrowssssssssssss sssspieprzaj dziadu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 23:55
                • smoczyca.spod.wawelu Re: Brakuje argumentów przeciw Lassocie?? 25.09.06, 13:02
                  No to prosze geniuszu podaj argumenty "za" :)))
                  Czekamy :))))
                  Tylko nie wymyślaj bzdur, w stylu, że Lassota wieki temu przewidywał budowe
                  Sanktuarium Miłosierdzia. Bo tego typu "argumenty" to poziom piaskownicy :P
                  Jaki będzie twój następny nick trollu?
      • Gość: tak tylko pytam pytanie do wyborców PO. Czy Szczypiński faktycznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 00:53
        jest tym najlepszym kandydatem ??
        • Gość: wyborca szczypy Faktycznie najlepszy jest Lassota IP: *.ghnet.pl 25.09.06, 11:54
          jw ;-)
        • Gość: wyborca_szczypy Faktycznie najlepszy jest Lassota IP: *.ghnet.pl 25.09.06, 11:55
          :-))
          • smoczyca.spod.wawelu Przestań robić sztuczny tłum nędzny klakierze 25.09.06, 12:22
            Nikt nie jest ślepy :))))
            • Gość: Krakus Przestań robić sztuczny tłum smoczyco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 16:25
              Nikt nie jest ślepy :))))
        • Gość: Moja Re: pytanie do wyborców PO. Czy Szczypiński fakty IP: *.chello.pl 25.09.06, 18:04
          Szczypiński to najgorszy z kandydatów PO. Pan Kracik , w moim odczuciu, wygrał
          by w pierszej turze, Pan Sepioł z Kracikiem jako v-ce miał ogromne szanse.
          Natomiast ja pisała GW, Szczypiński to "samobój".
      • Gość: Mariola 31 słyszałam,. że wszystko ma małe.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 00:11
    • Gość: kr Nie ściągnął inwestycji IP: *.kolornet.pl 24.09.06, 21:06
      będę głosował na konkurenta.
      • Gość: oko Re: Nie ściągnął inwestycji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 07:01
        Czyli na LASSOTE
    • Gość: krak-us Jacek Majchrowski - prezydent małych sukcesów IP: *.chello.pl 24.09.06, 21:07
      Czy to ogłoszenie przedwyborcze prezydenta Majchrowskiego jest płatne czy
      bezpłatne?Nie moge sie oprzeć wrażeniu że im bliżej wyborów tym GW więcej
      miejsca mu poświęca. Pytanie czy jego małe sukcesy faktycznie na to zasługują?
    • Gość: gość Jacek Majchrowski - prezydent małych sukcesów IP: *.net.autocom.pl 24.09.06, 21:08
      Prezydent małych sukcesów i wielkich porażek!
    • Gość: Zoran GW zmienia front IP: *.autocom.pl 24.09.06, 21:12
      Wyborcza przez lata atakowała Majchrowskiego, teraz - gdy resztówka po UW-olach
      połączyła się z SLD - zaczyna (umiarkowanie) go wspierać. Ale to dobrze - bo
      Majchrowski z całą pewnością lepszy jest niż PiS z Wassermanem czy PO z pożal
      się Boże marszałkiem Sepiołem, nie wiedzieć czemu również popieranym przez GW.
    • Gość: gosc Re: Jacek Majchrowski - prezydent małych sukcesów IP: 89.171.128.* 24.09.06, 21:20
      Nie bede glosowal na Majchrowskiego
      • Gość: wyboca NIE będę głosował ma majchrowskiego IP: *.crowley.pl 24.09.06, 21:36
        każdy tylko nie majchrowski
        • Gość: Gerd Miller Re: NIE będę głosował ma majchrowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 21:40
          Na pewno nie Majchrowski , może Sepioł albo Terlecki , raczej Sepioł
    • Gość: muzia Jacek Majchrowski - prezydent małych sukcesów IP: *.visp.energis.pl 24.09.06, 21:43
      Kraków lepi się do brudu, brak planu zagospodarowania przestrzennego, więc w
      oczy kolą nowe domy-potworki w centrum miasta. Bilans kadencji ujemny, bo
      prezydentem nie "wystarczy być"
    • Gość: au Jacek Majchrowski - prezydent małych sukcesów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.06, 21:47
      "nie ma pomysłu, jak przyciągnąć światowej klasy architektów."
      ja mysle, ze nie chce, a nie nie ma pomysłu
    • Gość: au Jacek Majchrowski - prezydent małych sukcesów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.06, 21:52
      "Nie mamy wielkiej hali widowiskowej, ale są małe hale sportowe w dzielnicach.
      MPK wciąż bojkotuje komunikację do Balic, ale jest szynobus (psujący się co
      chwilę). Zamiast centrum kongresowego są sale konferencyjne w hotelach. To małe
      sukcesy"
      Polskie miasta marnują swoją historyczną szansę.
    • Gość: ja Jacek Majchrowski - prezydent małych sukcesów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 22:24
      Dla mnie ten człowiek to tragedia. Dno i paryje. Co innego mówi, co innego
      robi. Kłamca
      • Gość: Stefan Kracik na prezydenta IP: *.autocom.pl 24.09.06, 23:23
        www.naszprezydent.pl
        • Gość: pytek Czy Kracik poprze Lassotę?? IP: *.ghnet.pl 25.09.06, 11:56
          jw
          • smoczyca.spod.wawelu Wypad wielonickowy trollu 25.09.06, 12:17
            Bo nudzisz jak dziecko
            • Gość: marco hej smoczyca...co lubią smoczyce ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 00:08
      • Gość: krakowiak Re: Jacek Majchrowski - prezydent małych sukcesów IP: *.kol-klo.kolornet.pl 25.09.06, 17:24
        I do tego jeszcze ten rozbiegany zezik. Nie ufam ludziom ktorzy nie sa w stanie
        patrzyc prosto w oczy.
    • Gość: gosc Jacek Majchrowski - prezydent małych sukcesów IP: 89.171.128.* 24.09.06, 23:34
      Warto oczywiscie dodac kompromitujaca postawe przezydenta w sprawie nadbudowy
      fortu sw. Benedykta. Zgoda na dewastacje unikalnego zabytku za gigatyczna kwote
      publicznych pieniedzy calkowiecie wyklucza mozliwosc popierania jego kandydatury
      • Gość: przemek Jak nie Majchrowski to kto i dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 23:42
        j/w
        • Gość: ototo Lassota. IP: *.ghnet.pl 24.09.06, 23:46
          Ma największe doświadczenie w rzadzeniu miastem. To za jego czaseów przyszły do
          Krakowa największe firmy. Ma znacznie lepsze zaplecze niż Majchrowski i jest
          niezależny od politycznych wojen miedzy trzema głównymi siąłami politycznymi w
          Polsce.
          • Gość: j.m. Re: Lassota. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 07:07
            Bardzo dobra i sprawdzona kandydatura.Poza tym mial dobry kontakt z urzednikami
            nizszego szczebla oraz dobra kadre.Bede glosowal na LASSOTE i moja rodzina
            rowniez oraz duzo moich znajomych i przyjaciol.
            • smoczyca.spod.wawelu Re: Lassota. 25.09.06, 09:57
              > Bardzo dobra i sprawdzona kandydatura.Poza tym mial dobry kontakt z urzednikami
              > nizszego szczebla oraz dobra kadre.
              Ta "dobra kadra" to m.in. P. Tajster :))) Klakierku..
              • Gość: kompleksy? Smoczyco, masz jakieś kompleksy względem teogo Pan IP: *.ghnet.pl 25.09.06, 11:45
                a. Nie dał kiedyś awansu? Czy uśmiechał się do Twojej koleżanki z boxu :D:D
                • smoczyca.spod.wawelu Re: Smoczyco, masz jakieś kompleksy względem teog 25.09.06, 12:12
                  Nie nadaje z UMK palancie :P
                  Albo masz cieniasie sklerozę, albo jak pojawił sie w Kraku pan Tajster, to
                  jeszcze w pieluche lałes :P
                  • Gość: kompleksy Coż brak kultury to także konsekwencja komleksów IP: *.ghnet.pl 25.09.06, 13:16
                    :)
                    • smoczyca.spod.wawelu jak nie ma argumentów 25.09.06, 13:19
                      to atak ad personam???
                      Nigdy nie pracowałam w UMK, więc twój tekst o "awansie" i uśmiechach do
                      koleżanki możesz sobie wtyknąć :P
                      No cóż, klakierów-prostaków tylko na to stać.
                      • Gość: llort Przecież oprócz bluzgów nie przytoczyłaś żadnego IP: *.ghnet.pl 25.09.06, 13:28
                        argumentu. Nie rozróżniasz do tego ironii, od ataku personalnego. Co zresztą
                        mnie nie dziwi.
                        • Gość: rechot Zjeżdzaj błaźnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 13:32
                          nie rób wsi tym, co rzeczywiście popierają Lassote.
                          Bo na razie to swoimi sztubackimi popisami tylko zniechęcasz...
                          Prezydent wszystkich dzieciaków?
          • Gość: MAgda z Krakowa Re: Lassota. IP: *.mpec.krakow.pl 25.09.06, 07:37
            Lasota niezależny chyba zartujesz????
            • Gość: krk Prawda boli? Lassota jest! niezależny w odróżnieni IP: *.ghnet.pl 25.09.06, 11:46
              u do SLDowskiego i PDowskiego Majchrowskiego.
          • smoczyca.spod.wawelu Re: Lassota. 25.09.06, 09:56
            > Ma największe doświadczenie w rzadzeniu miastem. To za jego czaseów przyszły do
            > Krakowa największe firmy.
            A z krzoków wyloz Mr Tajster :P
            • Gość: krk Czyli przyznałaś że inwestycje to załsuga LAssoty IP: *.ghnet.pl 25.09.06, 11:47
              dziękuję.
    • Gość: p Re: Jacek Majchrowski - prezydent małych sukcesów IP: *.chello.pl 24.09.06, 23:51
      I nowe przysłowie Polak sobie kupi ...
    • Gość: Krzysztof K. Jacek Majchrowski - prezydent małych sukcesów IP: 193.193.75.* 24.09.06, 23:53
      No ale mając alternatywę - Terleckiego chyba przyjdzie głosować na
      Majchrowskiego!
    • crac.87 prof.majchrowski najlepszym prezydentem. 25.09.06, 01:37
      gołaś to zrobił tylko dwa mosty, z których jeden całkiem brzydki.
      majchrowski podpisał już kontrakty na wielką halę, czy centrum kongresowe.
      zagłosuje na niego, żeby te kładki, hale, sale wybudował.
      NO I PODZIEMIA RYNKU ŻEBY ZROBIŁ!
      • krakszczur Re: prof.majchrowski najlepszym prezydentem. 25.09.06, 08:51
        nie potrafisz liczyć do 3?
    • crac.87 aha, i oby zrobił PoDzIeMnY rynek 25.09.06, 01:38
      podzimeny rynek to pomysł bombowy!
    • Gość: Peet Re: Jacek Majchrowski - prezydent małych sukcesów IP: *.cable.ubr05.hari.blueyonder.co.uk 25.09.06, 04:05
      Lassota niewiele zrob - zreszta ciaza na nim "grzeszki". Terlecki - rozda krakow
      Kosciolowi i obsadzi w radzie kolesi - wtedy bedzie tragedia. Majchrowski -
      zgadza sie mogl i powinen byl zrobic wiecej - ale nieoklamujmy sie - troche
      jednak zrobil... Chyba jednak trzeba bedzie glosowac na Majchrowskiego. Moze
      lewak - ale czasem nalezy myslec zdroworozsadkowo. Nieprawdaz??
      • Gość: trrrr A grzeszków obecnego prezydenta niedostrzegamy?? IP: *.ghnet.pl 25.09.06, 11:57
        Oj chyba czerwone przećmiło oczka
        • smoczyca.spod.wawelu Psychiatra o ciebie pytał 25.09.06, 12:24
          Bo siedziec na forum i obrażac ludzi to normalne nie jest...
          A ciągła zmiana nicka świadczy żes niedorozwinięty emocjonalnie smarkacz...
      • Gość: krakowiak Re: Jacek Majchrowski - prezydent małych sukcesów IP: *.kol-klo.kolornet.pl 25.09.06, 15:46
        Nie lewak ino lewus. Idz na spacerek.
    • Gość: poiu Re: Jacek Majchrowski - prezydent małych sukcesów IP: 87.66.115.* 25.09.06, 06:02
      Gość portalu: Krakus napisał(a):

> Będę głosował na Majchrowskiego

Ja tez, bo mam dosc oszolomow
    • Gość: gag Re: Jacek Majchrowski - prezydent małych sukcesów IP: *.autocom.pl 25.09.06, 07:49
      tak naprawde to jak zwykle Krakow ma slabych kandydatow ,Majchrowskiem
      zawdzieczaja kolesie posady ,nadbudowy , itp ,nie jest w parti ale za to jest
      uzaleznionu od osob delikatnie mowic nieciekawych,rozwoj Krakowa ,bum
      turystyczny a gdzie tu jego rola poprosty mial szczescie byc prezydentem w tym
      okresie,podejrzewam ze jednak wygra i bedzie to ze szkoda dla Krakowa.
    • Gość: xxx Re: Jacek Majchrowski - prezydent małych sukcesów IP: 149.156.140.* 25.09.06, 08:05
      A ja nie!
    • Gość: z Jacek Majchrowski - prezydent wielkich sukcesów IP: *.prz.com.pl 25.09.06, 08:20
      Autorka zapomina, że do zaistnienia tych korzystnych warunków przyczynił się
      Prezydent Majchrowski i Jego współpracoewnicy. I to jest wielki sukces. A że
      nie wszystkie zamierzenia wielkich inwestycji się udały. Gdyby polskie prawo
      było lepsze i wieczni malkontenci nie przeszkadzali to myślę, że dałoby się
      zrobić więcej.
      • Gość: Agata Re: Jacek Majchrowski - prezydent wielkich sukces IP: 81.21.194.* 25.09.06, 09:17
        Gość portalu: z napisał(a):
        > Autorka zapomina, że do zaistnienia tych korzystnych warunków przyczynił się
        > Prezydent Majchrowski i Jego współpracoewnicy. I to jest wielki sukces. A że
        > nie wszystkie zamierzenia wielkich inwestycji się udały. Gdyby polskie prawo
        > było lepsze i wieczni malkontenci nie przeszkadzali to myślę, że dałoby się
        > zrobić więcej.

Wprawdzie to nie mnie odpowiedzia/łaś/łeś/łoś ale ja sobie tak myśle, że na
        szczęście Majchrowskiemu nie udało się tylko spieprzyć tej popularności, którą
        zyskał Krakowowi Jan Paweł II, a która przyczyniła się do napływu turystów ....
        i pieniędzy.
        A potem mógł już te pieniądze bezmyślnie wydawać! (albo i z myślą o zarobkach
        własnych i kolesiów obojga płci)
      • Gość: krakus Re: Jacek Majchrowski - prezydent wielkich sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 10:09
        Dolozenie sie do sukcesow polegalo na wstawianiu swojego nazwiska na wszystkich
        mozliwych tablicach ogloszen. Rynek remontuje Majchrowski, to Majchrowski, tamto
        Majchrowski. Taka sobie figura stylistyczna, nawet jezeli inwestycja stoi, a
        raczej lezy calymi miesiacami.
      • Gość: dworzecGŁ Centrum biznesu Lassoty, Majchrowski zaminił IP: *.ghnet.pl 25.09.06, 12:00
        w barak handlowy o nazwie Galeria Kraków. To też osiągnięcie?
        • smoczyca.spod.wawelu wielonickowy troll 25.09.06, 12:16
          Ile ci płacą za te klake, że robisz z siebie ścierę?
          Tyle wpisów o różnych nickach z tej samej domeny o tej samej godzinie?
          Myślisz że tego nie widac???
          • Gość: zapłata Spotkałem wielu już działaczy politycznych, którzy IP: *.ghnet.pl 25.09.06, 13:21
            innym zarzucają, że robią coś za kasę. Wszystkim im, przez myśl nie przejedzie,
            że mogliby zrobić coś nieopłacani. Sam się odkryłaś smoczyco.
            • Gość: rechot Re: Spotkałem wielu już działaczy politycznych, k IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 13:34
              Smoczyca to sie dziś tu pojawiła, a ty od dłuższego juz czasu piejesz z zachwytu
              nad p. Lassotą. Conajmniej jakby ci rzeczywiście za to płacili...
              Ktoś mógł cie miec już dość :/ Bo nicki zmieniasz jak szalony, myślisz że tego
              nie widać???
    • flamengista Jacek Majchrowski - prezydent od nic nie robienia 25.09.06, 09:04
      Pod tym względem o dziwo Majchrowski upodobnił się do Lecha Kaczyńskiego. Gdy
      tamten był prezydentem stolicy, nie podjęto żadnej istotnej decyzji, nie ruszyła
      żadna istotna inwestycja.

Biorąc pod uwagę bardzo korzystny okres dla Krakowa, trzeba jednak ocenić
      kadencję Majchrowskiego negatywnie.

1. Powiększenie Balic załatwili głównie radni i sejmik województwa, Majchrowski
      raczej tu przeszkadzał (nie przez umiejętności, ale obciążający background
      partyjny).

2. Sprawa z Gurisem - mimo ewidentego problemu Majchrowski zaczął interweniować
      dopiero w ostatniej chwili.

3. Żenująca afera z Tajsterem - i oczywiście brak decyzji.

4. Problem mieszkalnictwa komunalnego - mieszkania w centrum rozdawane lekką
      ręką, zamiast je sprzedać i wybudować tańsze, na obrzeżach miasta.

5. Do tego mnóstwo głupich, drobnych wpadek: list antybushowski, który wywołał
      konsternację, szkolenia urzędników magistratu w KSW należącej do prezydenta.

6. Jedyny widoczny sukces Majchrowskiego to sprawa stadionu Cracovii - grunty
      trafiły wreszcie do klubu i można coś z tym robić.

W mojej ocenie Majchrowski był przeciętnym prezydentem. Nawet fakt bycia
      profesorem nie zagwarantował tego, że godnie reprezentował on Kraków na arenia
      międzynarodowej (wpadka z Bushem). Z pewnością miasto może i powinno mieć
      lepszego prezydenta.

Problem w tym, że wyraźnie lepszego kandydata nie widzę. Jest tylko nieznacznie
      lepszy Lassota, ale on euforii u mnie nie wywołuje.
      • smoczyca.spod.wawelu Re: Jacek Majchrowski - prezydent od nic nie robi 25.09.06, 09:55
        > Problem w tym, że wyraźnie lepszego kandydata nie widzę. Jest tylko nieznacznie
        > lepszy Lassota, ale on euforii u mnie nie wywołuje.
        Przypomnij sobie, kto wyciągnął z krzaków p. Tajstera :D
        Właśnie pan Lassota :P
        A na niego głosować nie zamierzam, bo nie mam ochoty świecić oczami przed
        rodziną z Podkarpacia. Która będzie sie nasmiewać znów, że Krakusy sobie
        wybrały... Żyda z podrzeszowskiej wsi na prezydenta, hehe
        • Gość: hahah PiSowska szowiniskta. Brawo, teraz śmieje się IP: *.ghnet.pl 25.09.06, 11:49
          z Ciebie cały kulturalny Kraków, i Podkarpacie też.
          • smoczyca.spod.wawelu Re: PiSowska szowiniskta. Brawo, teraz śmieje się 25.09.06, 12:14
            Wiesz na kogo głosowałam poprzednio cebrzyku?
            Na Majchrowskiego!!!
            Ile ci Lassota płaci za te beznadziejną klakę, że robisz z siebie publicznie
            szmatę???
            • Gość: heh Wyborca prezydenta wymyślajacy od szmat IP: *.ghnet.pl 25.09.06, 13:18
              mieszkańcom krakowa. Jest się czym chwalić :]
              • smoczyca.spod.wawelu A czym jest nędzny klakier? 25.09.06, 13:20
                Jak nie ścierką?
                Ile ci płacą za to pianie z zachwytu nad Lassotą?
                • Gość: llort Troll, co nie widzi, że jest trollem IP: *.ghnet.pl 25.09.06, 13:21
                  jw
                  • Gość: rechot Re: Troll, co nie widzi, że jest trollem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 13:30
                    hahaha
                    Ty też nie widzisz, że jestes trollem :D
                    Na dodatek chłopie robisz sztuczny tłum :D
                    Ile ty masz lat? 15?
                    Kogo ty chcesz nabrać??
        • flamengista co innego wyciągnąć, a innego zwolnić 25.09.06, 15:46
          pomyłki zdarzają się wszystkim. Tajster od samego początku nie był fachowcem.
          Ale dopiero za Majchrowskiego jego działalność stała się wręcz skandaliczna.
          Mimo to nadal zachowuje swoją posadę.

PS. proszę nie stawiać mnie w roli adwokata diabła. Wielkim zwolennikiem Lassoty
          nie jestem, wiem o jego błędach. Po prostu nie widzę lepszego kandydata. I tyle.
        • Gość: xxx Re: Jacek Majchrowski - prezydent od nic nie robi IP: 149.156.140.* 26.09.06, 09:27
          To wracaj do rodziny, bo nikogo nie interesują Twoje fobie.
    • thlalock kondydat GW czy co 25.09.06, 09:52
      z braku laku GW popiera Majchrewke ?? a co ze Szczypinskim ??
      • flamengista jeśli kandydat GW, to świetnie 25.09.06, 15:49
        od pierwszych wyborów w 1989 roku kandydaci GW niezmiennie przegrywają.

Wystarczy pamiętać los UD, UW, Mazowieckiego, Kuronia, PD a ostatnio PO.

Niech więc GW wspiera Majchrowskiego;)
      • tasmy.prawdy prawda o maichrowskim 22.11.06, 12:20
        zanim oddacie na niego głos posłuchajcie go, jak kupczy interesem miast:
        tasmyprawdy.blox.pl/ sciągnijcie calą rozmowę i przekonajcie się sami.
        Wbrew temu co sądzą kumple mamy głos i możemy coś z nim zrobić!
        w tym kontescie powiedzenie "prezydent malych sukcesow" lub "prezydent
        stabilizacji" brzmią dosyć strasznie. Ja nie chce takiej stabilizacji! A wy?
    • Gość: bebe Jacek Majchrowski - prezydent małych sukcesów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 09:55
      Majchrowski NIEEEEEEEEEEEEEEEE
      NIEEEEEEEE
      NIEEEEEEEE
      NIEEEEEEEE
      NIEEEEEEEE
      NIEEEEEEEE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka