Gość: Krakus IP: *.devs.futuro.pl 24.09.06, 20:46 Będę głosował na Majchrowskiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jacek M. Ja terz bo to żetelny i mondry menżczyzna IP: *.autocom.pl 24.09.06, 20:55 W fszyscy krakowianje go kochajom bo to sfuj hłop. I fajny jest no. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cieniaso_wykrywacz obecny boom w Krakowie zawdzięczamy wyłącznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 00:33 JPII,..Majchrowski to pionek, który miał trochę szczęścia by się znaleźć na właściwym miejscu we właściwym czasie. Co zrobił dla miasta i regionu parę lat temu jak był wicewojewodą - NIC !!,.. ustawiał tylko siebie i swoich kolegów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simple mind zgadza się, świat przyszedł do Krakowa dzięki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 00:42 takiej postaci jak John Paul The Second, a nie panu Majchrowskiemu. Majchrowski tylko się załapał na zbieżność w czasie i bezczelnie to wykorzystuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krk Ale Sankturium Miłosierdzia Bożego to Lassota IP: *.ghnet.pl 25.09.06, 11:53 przygotował na ogromną liczbę obecnych pielgrzymów. Jego ekipa pomyślała, wcześniej o potrzebach ludzi i miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
smoczyca.spod.wawelu Re: Ale Sankturium Miłosierdzia Bożego to Lassota 25.09.06, 12:13 Buahahahahahahaha Kiedy powstał projekt Sanktuarium Miłosierdzia???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krk Założenia urbanistyczne za Lassoty. IP: *.ghnet.pl 25.09.06, 13:11 :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rechot Re: Założenia urbanistyczne za Lassoty. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 13:15 Ty sie dobrze czujesz??? Troche jestem za stary, zeby mnie kupić takimi bzdurami... Bo "zasługi" p. Lassoty, to 2 mosty, które musiał dokończyć p. Gołaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krk To są fakty... trudno IP: *.ghnet.pl 25.09.06, 13:24 Nie mówię co Gołaś zrobił czy też nie. Projekty mostów faktycznie powstały w ekipie Lassoty. Zresztą jak większość projektów, które do dziś realizuje Majchrowski. Mysłisz, że takie centrum jak SBM robi się w dwa lata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oblatywacz budyniu A,...ale o co wo..wogle chodzi z tym Lassotą ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 23:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzecznik interesu nic takiego,..komuś na forum po prostu Windows się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 23:37 zawiesił i w kółko wysyła te same bzdury.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lassssssota a a a właśnie, ze nie Windows tylko Linuks... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 23:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laso Laso Laso Las wcale mi się nie zawiesił..wcale mi się nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 23:59 zawiesił..wcale mi się nie zawiesił..wcale mi sie nie zawiesił..wcale mi sie nie zawiesił..wcale mi sie nie zawiesił..wcale mi sie nie zawiesił..wcale mi sie nie zawiesił..wcale mi sie nie zawiesił..wcale mi sie nie zawiesił..wcale mi sie nie zawiesił..wcale mi sie nie zawiesił..wcale mi sie nie zawiesił.. wcale mi sie nie zawiesił..wcale mi sie nie zawiesił..wcale mi sie nie zawiesił..wcale mi sie nie zawiesił..wcale mi sie nie zawiesił..wcale mi sie nie zawiesił..wcale mi sie nie zawiesił..wcale mi sie nie zawiesił..wcale mi sie nie zawiesił..wcale mi sie nie zawiesił..wcale mi sie nie zawiesił..wcale mi sie nie zawiesił..wcale mi sie nie zawiesił..wcale mi sie nie zawiesił..wcale mi sie nie zawiesił..wcale mi sie nie zawiesił.. wcale mi sie nie zawiesił..wcale mi sie nie zawiesił..wcale mi sie nie zawiesił..wcale mi sie nie zawiesił..wcale mi sie nie zawiesił.. Odpowiedz Link Zgłoś
flamengista nie, to Kluska 25.09.06, 15:51 Sanktuarium Bożego Miłosierdzia w 80% sfinansował 1 człowiek za prywatne pieniądze (15% wierni, a w 5% władze z naszych podatków) i podpinanie pod to Lassoty jest zwyczajnie nieuczciwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostek zwariowaliscie? IP: *.chello.pl 25.09.06, 16:53 Anglicy przyjeżdżają tu na wódke, piwo i dziwki bo: -jest O WIELE taniej -są tanie linie lotncize -ccą się dobrze rozerwać...... myśle że jakby zapytać Anglików wysiadających z samolotu to co 2 nie umiałby wskazać na powiązanie papieza Jana Pawła II z Krakowem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowiak Re: obecny boom w Krakowie zawdzięczamy wyłącznie IP: *.kol-klo.kolornet.pl 25.09.06, 15:40 No coz, jaki prezydent taki sukces. Maly prezydent, maly sukces. Jacek, nie zalamuj sie. Szkola cie przytuli i da godnie zarobic. Odpowiedz Link Zgłoś
nick2705 Re: obecny boom w Krakowie zawdzięczamy wyłącznie 17.11.06, 03:24 Przeczytaj:www.jacekprezydent.blogspot.com Tylko nie spadnij na klawiaturę!! Miłej lektury,czytania,słuchania i oglądania(archiwum-pażdziernik2006) Odpowiedz Link Zgłoś
nick2705 Re: Ja terz bo to żetelny i mondry menżczyzna 17.11.06, 03:19 Albo jesteś obłąkany,albo się podszywasz za Jacka Majchrowskiego,albo Pan Prezydent we własnej osobie??? Trzy w jednym...Najlepiej zobaczyc i usłyszeć tego rzetelnego i mondrego mężczyznę:www.jacekprezydent.blogspot.com A tak na marginesie to gramatyka się kłania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Jacek Majchrowski - prezydent małych sukcesów IP: *.autocom.pl 24.09.06, 21:05 A ja nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ototo Kto w II t może wygrać z Majchr? wg mnie Lassota IP: *.ghnet.pl 24.09.06, 23:44 Szczypiński i Terlecki ściągnął mniej głosów spoza swojego żelaznego elektoratu. Odpowiedz Link Zgłoś
smoczyca.spod.wawelu Lassota??? 25.09.06, 09:58 Znów wynajdzie kolejnego Tajstera??? Bo tego "geniusza od wszystkiego" to właśnie jemu zawdzięczamy. Ja z góry dziękuję :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krk Czy to jakiś boot pisze? IP: *.ghnet.pl 25.09.06, 11:43 W kółko to samo i do tego nieprawda. Jeśli jedna zła nominajcą jest jedyną słabą stroną Lassoty to tym bardziej na niego głosuję. Odpowiedz Link Zgłoś
smoczyca.spod.wawelu Re: Czy to jakiś boot pisze? 25.09.06, 12:11 Ile ty masz lat dziecino??? Że nie pamiętasz, kiedy pojawił sie pan Tajster?? Aha - jedna zła nominacja? Rozumiem, chcesz nastęnych :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coz Brakuje argumentów przeciw Lassocie?? IP: *.ghnet.pl 25.09.06, 12:27 To tylko potwierdza to o czym wiedzą wszyscy Krakowianie. Że Lassota był dobrym gospodarzem miasta. A ty miotasz się bez argumentów. Szkoda, bo oczywiście spór o kandydatów pozwala ludziom lepiej poznać tych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
smoczyca.spod.wawelu Jesteś śmieszny 25.09.06, 13:01 a z wielonickowym trollem, odstawiającym żenującą klakę dyskutować się nie da :D > To tylko potwierdza to o czym wiedzą wszyscy Krakowianie. Że Lassota był dobrym > gospodarzem miasta. Hahahahahahaha, to by go poparli już w poprzednich wyborach, cebrzyku :P A tak to w drugiej turze była miazga :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick W drugiej turze Lassota miał ok 1500 mniej od Majc IP: *.ghnet.pl 25.09.06, 13:14 hra. CO mają nicki do argumentów. Cieszę się, że nawet zaślepieni wrogowie muszą przyznać, ze Lassota był dobrym prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rechot nie rozśmieszaj mnie synu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 13:18 Bo za rządów Lassoty toś pieluche w zębach nosił :D Komuna też zawsze miała plany, załozenia - gorzej z wykonaniem... Lassota taki sam... A wyliczanie planów, założen i niezrealizowanych projektów - jako zasług, to dopiero śmieszność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krk Te projetkty zostały zrealizowane IP: *.ghnet.pl 25.09.06, 13:25 choć przez następnych prezydentów. Planuje się w znacznie więszej perspektywie czasowej niż jedna kadencja. A za Lassoty do Krakowa przyszedł też np. Delphi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rechot Re: Te projetkty zostały zrealizowane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 13:31 Od kiedy Delphi jest w Krakowie?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam dośśśśść Majchrowssssssssssss sssspieprzaj dziadu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 23:55 Odpowiedz Link Zgłoś
smoczyca.spod.wawelu Re: Brakuje argumentów przeciw Lassocie?? 25.09.06, 13:02 No to prosze geniuszu podaj argumenty "za" :))) Czekamy :)))) Tylko nie wymyślaj bzdur, w stylu, że Lassota wieki temu przewidywał budowe Sanktuarium Miłosierdzia. Bo tego typu "argumenty" to poziom piaskownicy :P Jaki będzie twój następny nick trollu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak tylko pytam pytanie do wyborców PO. Czy Szczypiński faktycznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 00:53 jest tym najlepszym kandydatem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca szczypy Faktycznie najlepszy jest Lassota IP: *.ghnet.pl 25.09.06, 11:54 jw ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca_szczypy Faktycznie najlepszy jest Lassota IP: *.ghnet.pl 25.09.06, 11:55 :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
smoczyca.spod.wawelu Przestań robić sztuczny tłum nędzny klakierze 25.09.06, 12:22 Nikt nie jest ślepy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus Przestań robić sztuczny tłum smoczyco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 16:25 Nikt nie jest ślepy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moja Re: pytanie do wyborców PO. Czy Szczypiński fakty IP: *.chello.pl 25.09.06, 18:04 Szczypiński to najgorszy z kandydatów PO. Pan Kracik , w moim odczuciu, wygrał by w pierszej turze, Pan Sepioł z Kracikiem jako v-ce miał ogromne szanse. Natomiast ja pisała GW, Szczypiński to "samobój". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariola 31 słyszałam,. że wszystko ma małe.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 00:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr Nie ściągnął inwestycji IP: *.kolornet.pl 24.09.06, 21:06 będę głosował na konkurenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Nie ściągnął inwestycji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 07:01 Czyli na LASSOTE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krak-us Jacek Majchrowski - prezydent małych sukcesów IP: *.chello.pl 24.09.06, 21:07 Czy to ogłoszenie przedwyborcze prezydenta Majchrowskiego jest płatne czy bezpłatne?Nie moge sie oprzeć wrażeniu że im bliżej wyborów tym GW więcej miejsca mu poświęca. Pytanie czy jego małe sukcesy faktycznie na to zasługują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Jacek Majchrowski - prezydent małych sukcesów IP: *.net.autocom.pl 24.09.06, 21:08 Prezydent małych sukcesów i wielkich porażek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoran GW zmienia front IP: *.autocom.pl 24.09.06, 21:12 Wyborcza przez lata atakowała Majchrowskiego, teraz - gdy resztówka po UW-olach połączyła się z SLD - zaczyna (umiarkowanie) go wspierać. Ale to dobrze - bo Majchrowski z całą pewnością lepszy jest niż PiS z Wassermanem czy PO z pożal się Boże marszałkiem Sepiołem, nie wiedzieć czemu również popieranym przez GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jacek Majchrowski - prezydent małych sukcesów IP: 89.171.128.* 24.09.06, 21:20 Nie bede glosowal na Majchrowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyboca NIE będę głosował ma majchrowskiego IP: *.crowley.pl 24.09.06, 21:36 każdy tylko nie majchrowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerd Miller Re: NIE będę głosował ma majchrowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 21:40 Na pewno nie Majchrowski , może Sepioł albo Terlecki , raczej Sepioł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzia Jacek Majchrowski - prezydent małych sukcesów IP: *.visp.energis.pl 24.09.06, 21:43 Kraków lepi się do brudu, brak planu zagospodarowania przestrzennego, więc w oczy kolą nowe domy-potworki w centrum miasta. Bilans kadencji ujemny, bo prezydentem nie "wystarczy być" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: au Jacek Majchrowski - prezydent małych sukcesów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.06, 21:47 "nie ma pomysłu, jak przyciągnąć światowej klasy architektów." ja mysle, ze nie chce, a nie nie ma pomysłu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: au Jacek Majchrowski - prezydent małych sukcesów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.06, 21:52 "Nie mamy wielkiej hali widowiskowej, ale są małe hale sportowe w dzielnicach. MPK wciąż bojkotuje komunikację do Balic, ale jest szynobus (psujący się co chwilę). Zamiast centrum kongresowego są sale konferencyjne w hotelach. To małe sukcesy" Polskie miasta marnują swoją historyczną szansę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Jacek Majchrowski - prezydent małych sukcesów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 22:24 Dla mnie ten człowiek to tragedia. Dno i paryje. Co innego mówi, co innego robi. Kłamca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Kracik na prezydenta IP: *.autocom.pl 24.09.06, 23:23 www.naszprezydent.pl Odpowiedz Link Zgłoś
smoczyca.spod.wawelu Wypad wielonickowy trollu 25.09.06, 12:17 Bo nudzisz jak dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco hej smoczyca...co lubią smoczyce ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 00:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowiak Re: Jacek Majchrowski - prezydent małych sukcesów IP: *.kol-klo.kolornet.pl 25.09.06, 17:24 I do tego jeszcze ten rozbiegany zezik. Nie ufam ludziom ktorzy nie sa w stanie patrzyc prosto w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Jacek Majchrowski - prezydent małych sukcesów IP: 89.171.128.* 24.09.06, 23:34 Warto oczywiscie dodac kompromitujaca postawe przezydenta w sprawie nadbudowy fortu sw. Benedykta. Zgoda na dewastacje unikalnego zabytku za gigatyczna kwote publicznych pieniedzy calkowiecie wyklucza mozliwosc popierania jego kandydatury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemek Jak nie Majchrowski to kto i dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 23:42 j/w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ototo Lassota. IP: *.ghnet.pl 24.09.06, 23:46 Ma największe doświadczenie w rzadzeniu miastem. To za jego czaseów przyszły do Krakowa największe firmy. Ma znacznie lepsze zaplecze niż Majchrowski i jest niezależny od politycznych wojen miedzy trzema głównymi siąłami politycznymi w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.m. Re: Lassota. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 07:07 Bardzo dobra i sprawdzona kandydatura.Poza tym mial dobry kontakt z urzednikami nizszego szczebla oraz dobra kadre.Bede glosowal na LASSOTE i moja rodzina rowniez oraz duzo moich znajomych i przyjaciol. Odpowiedz Link Zgłoś
smoczyca.spod.wawelu Re: Lassota. 25.09.06, 09:57 > Bardzo dobra i sprawdzona kandydatura.Poza tym mial dobry kontakt z urzednikami > nizszego szczebla oraz dobra kadre. Ta "dobra kadra" to m.in. P. Tajster :))) Klakierku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kompleksy? Smoczyco, masz jakieś kompleksy względem teogo Pan IP: *.ghnet.pl 25.09.06, 11:45 a. Nie dał kiedyś awansu? Czy uśmiechał się do Twojej koleżanki z boxu :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
smoczyca.spod.wawelu Re: Smoczyco, masz jakieś kompleksy względem teog 25.09.06, 12:12 Nie nadaje z UMK palancie :P Albo masz cieniasie sklerozę, albo jak pojawił sie w Kraku pan Tajster, to jeszcze w pieluche lałes :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kompleksy Coż brak kultury to także konsekwencja komleksów IP: *.ghnet.pl 25.09.06, 13:16 :) Odpowiedz Link Zgłoś
smoczyca.spod.wawelu jak nie ma argumentów 25.09.06, 13:19 to atak ad personam??? Nigdy nie pracowałam w UMK, więc twój tekst o "awansie" i uśmiechach do koleżanki możesz sobie wtyknąć :P No cóż, klakierów-prostaków tylko na to stać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llort Przecież oprócz bluzgów nie przytoczyłaś żadnego IP: *.ghnet.pl 25.09.06, 13:28 argumentu. Nie rozróżniasz do tego ironii, od ataku personalnego. Co zresztą mnie nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rechot Zjeżdzaj błaźnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 13:32 nie rób wsi tym, co rzeczywiście popierają Lassote. Bo na razie to swoimi sztubackimi popisami tylko zniechęcasz... Prezydent wszystkich dzieciaków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAgda z Krakowa Re: Lassota. IP: *.mpec.krakow.pl 25.09.06, 07:37 Lasota niezależny chyba zartujesz???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krk Prawda boli? Lassota jest! niezależny w odróżnieni IP: *.ghnet.pl 25.09.06, 11:46 u do SLDowskiego i PDowskiego Majchrowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
smoczyca.spod.wawelu Re: Lassota. 25.09.06, 09:56 > Ma największe doświadczenie w rzadzeniu miastem. To za jego czaseów przyszły do > Krakowa największe firmy. A z krzoków wyloz Mr Tajster :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krk Czyli przyznałaś że inwestycje to załsuga LAssoty IP: *.ghnet.pl 25.09.06, 11:47 dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Jacek Majchrowski - prezydent małych sukcesów IP: *.chello.pl 24.09.06, 23:51 I nowe przysłowie Polak sobie kupi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof K. Jacek Majchrowski - prezydent małych sukcesów IP: 193.193.75.* 24.09.06, 23:53 No ale mając alternatywę - Terleckiego chyba przyjdzie głosować na Majchrowskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
crac.87 prof.majchrowski najlepszym prezydentem. 25.09.06, 01:37 gołaś to zrobił tylko dwa mosty, z których jeden całkiem brzydki. majchrowski podpisał już kontrakty na wielką halę, czy centrum kongresowe. zagłosuje na niego, żeby te kładki, hale, sale wybudował. NO I PODZIEMIA RYNKU ŻEBY ZROBIŁ! Odpowiedz Link Zgłoś
krakszczur Re: prof.majchrowski najlepszym prezydentem. 25.09.06, 08:51 nie potrafisz liczyć do 3? Odpowiedz Link Zgłoś
crac.87 aha, i oby zrobił PoDzIeMnY rynek 25.09.06, 01:38 podzimeny rynek to pomysł bombowy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peet Re: Jacek Majchrowski - prezydent małych sukcesów IP: *.cable.ubr05.hari.blueyonder.co.uk 25.09.06, 04:05 Lassota niewiele zrob - zreszta ciaza na nim "grzeszki". Terlecki - rozda krakow Kosciolowi i obsadzi w radzie kolesi - wtedy bedzie tragedia. Majchrowski - zgadza sie mogl i powinen byl zrobic wiecej - ale nieoklamujmy sie - troche jednak zrobil... Chyba jednak trzeba bedzie glosowac na Majchrowskiego. Moze lewak - ale czasem nalezy myslec zdroworozsadkowo. Nieprawdaz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trrrr A grzeszków obecnego prezydenta niedostrzegamy?? IP: *.ghnet.pl 25.09.06, 11:57 Oj chyba czerwone przećmiło oczka Odpowiedz Link Zgłoś
smoczyca.spod.wawelu Psychiatra o ciebie pytał 25.09.06, 12:24 Bo siedziec na forum i obrażac ludzi to normalne nie jest... A ciągła zmiana nicka świadczy żes niedorozwinięty emocjonalnie smarkacz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowiak Re: Jacek Majchrowski - prezydent małych sukcesów IP: *.kol-klo.kolornet.pl 25.09.06, 15:46 Nie lewak ino lewus. Idz na spacerek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poiu Re: Jacek Majchrowski - prezydent małych sukcesów IP: 87.66.115.* 25.09.06, 06:02 Gość portalu: Krakus napisał(a): > Będę głosował na Majchrowskiego Ja tez, bo mam dosc oszolomow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gag Re: Jacek Majchrowski - prezydent małych sukcesów IP: *.autocom.pl 25.09.06, 07:49 tak naprawde to jak zwykle Krakow ma slabych kandydatow ,Majchrowskiem zawdzieczaja kolesie posady ,nadbudowy , itp ,nie jest w parti ale za to jest uzaleznionu od osob delikatnie mowic nieciekawych,rozwoj Krakowa ,bum turystyczny a gdzie tu jego rola poprosty mial szczescie byc prezydentem w tym okresie,podejrzewam ze jednak wygra i bedzie to ze szkoda dla Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Jacek Majchrowski - prezydent małych sukcesów IP: 149.156.140.* 25.09.06, 08:05 A ja nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Jacek Majchrowski - prezydent wielkich sukcesów IP: *.prz.com.pl 25.09.06, 08:20 Autorka zapomina, że do zaistnienia tych korzystnych warunków przyczynił się Prezydent Majchrowski i Jego współpracoewnicy. I to jest wielki sukces. A że nie wszystkie zamierzenia wielkich inwestycji się udały. Gdyby polskie prawo było lepsze i wieczni malkontenci nie przeszkadzali to myślę, że dałoby się zrobić więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Jacek Majchrowski - prezydent wielkich sukces IP: 81.21.194.* 25.09.06, 09:17 Gość portalu: z napisał(a): > Autorka zapomina, że do zaistnienia tych korzystnych warunków przyczynił się > Prezydent Majchrowski i Jego współpracoewnicy. I to jest wielki sukces. A że > nie wszystkie zamierzenia wielkich inwestycji się udały. Gdyby polskie prawo > było lepsze i wieczni malkontenci nie przeszkadzali to myślę, że dałoby się > zrobić więcej. Wprawdzie to nie mnie odpowiedzia/łaś/łeś/łoś ale ja sobie tak myśle, że na szczęście Majchrowskiemu nie udało się tylko spieprzyć tej popularności, którą zyskał Krakowowi Jan Paweł II, a która przyczyniła się do napływu turystów .... i pieniędzy. A potem mógł już te pieniądze bezmyślnie wydawać! (albo i z myślą o zarobkach własnych i kolesiów obojga płci) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re: Jacek Majchrowski - prezydent wielkich sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 10:09 Dolozenie sie do sukcesow polegalo na wstawianiu swojego nazwiska na wszystkich mozliwych tablicach ogloszen. Rynek remontuje Majchrowski, to Majchrowski, tamto Majchrowski. Taka sobie figura stylistyczna, nawet jezeli inwestycja stoi, a raczej lezy calymi miesiacami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dworzecGŁ Centrum biznesu Lassoty, Majchrowski zaminił IP: *.ghnet.pl 25.09.06, 12:00 w barak handlowy o nazwie Galeria Kraków. To też osiągnięcie? Odpowiedz Link Zgłoś
smoczyca.spod.wawelu wielonickowy troll 25.09.06, 12:16 Ile ci płacą za te klake, że robisz z siebie ścierę? Tyle wpisów o różnych nickach z tej samej domeny o tej samej godzinie? Myślisz że tego nie widac??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapłata Spotkałem wielu już działaczy politycznych, którzy IP: *.ghnet.pl 25.09.06, 13:21 innym zarzucają, że robią coś za kasę. Wszystkim im, przez myśl nie przejedzie, że mogliby zrobić coś nieopłacani. Sam się odkryłaś smoczyco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rechot Re: Spotkałem wielu już działaczy politycznych, k IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 13:34 Smoczyca to sie dziś tu pojawiła, a ty od dłuższego juz czasu piejesz z zachwytu nad p. Lassotą. Conajmniej jakby ci rzeczywiście za to płacili... Ktoś mógł cie miec już dość :/ Bo nicki zmieniasz jak szalony, myślisz że tego nie widać??? Odpowiedz Link Zgłoś
flamengista Jacek Majchrowski - prezydent od nic nie robienia 25.09.06, 09:04 Pod tym względem o dziwo Majchrowski upodobnił się do Lecha Kaczyńskiego. Gdy tamten był prezydentem stolicy, nie podjęto żadnej istotnej decyzji, nie ruszyła żadna istotna inwestycja. Biorąc pod uwagę bardzo korzystny okres dla Krakowa, trzeba jednak ocenić kadencję Majchrowskiego negatywnie. 1. Powiększenie Balic załatwili głównie radni i sejmik województwa, Majchrowski raczej tu przeszkadzał (nie przez umiejętności, ale obciążający background partyjny). 2. Sprawa z Gurisem - mimo ewidentego problemu Majchrowski zaczął interweniować dopiero w ostatniej chwili. 3. Żenująca afera z Tajsterem - i oczywiście brak decyzji. 4. Problem mieszkalnictwa komunalnego - mieszkania w centrum rozdawane lekką ręką, zamiast je sprzedać i wybudować tańsze, na obrzeżach miasta. 5. Do tego mnóstwo głupich, drobnych wpadek: list antybushowski, który wywołał konsternację, szkolenia urzędników magistratu w KSW należącej do prezydenta. 6. Jedyny widoczny sukces Majchrowskiego to sprawa stadionu Cracovii - grunty trafiły wreszcie do klubu i można coś z tym robić. W mojej ocenie Majchrowski był przeciętnym prezydentem. Nawet fakt bycia profesorem nie zagwarantował tego, że godnie reprezentował on Kraków na arenia międzynarodowej (wpadka z Bushem). Z pewnością miasto może i powinno mieć lepszego prezydenta. Problem w tym, że wyraźnie lepszego kandydata nie widzę. Jest tylko nieznacznie lepszy Lassota, ale on euforii u mnie nie wywołuje. Odpowiedz Link Zgłoś
smoczyca.spod.wawelu Re: Jacek Majchrowski - prezydent od nic nie robi 25.09.06, 09:55 > Problem w tym, że wyraźnie lepszego kandydata nie widzę. Jest tylko nieznacznie > lepszy Lassota, ale on euforii u mnie nie wywołuje. Przypomnij sobie, kto wyciągnął z krzaków p. Tajstera :D Właśnie pan Lassota :P A na niego głosować nie zamierzam, bo nie mam ochoty świecić oczami przed rodziną z Podkarpacia. Która będzie sie nasmiewać znów, że Krakusy sobie wybrały... Żyda z podrzeszowskiej wsi na prezydenta, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahah PiSowska szowiniskta. Brawo, teraz śmieje się IP: *.ghnet.pl 25.09.06, 11:49 z Ciebie cały kulturalny Kraków, i Podkarpacie też. Odpowiedz Link Zgłoś
smoczyca.spod.wawelu Re: PiSowska szowiniskta. Brawo, teraz śmieje się 25.09.06, 12:14 Wiesz na kogo głosowałam poprzednio cebrzyku? Na Majchrowskiego!!! Ile ci Lassota płaci za te beznadziejną klakę, że robisz z siebie publicznie szmatę??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Wyborca prezydenta wymyślajacy od szmat IP: *.ghnet.pl 25.09.06, 13:18 mieszkańcom krakowa. Jest się czym chwalić :] Odpowiedz Link Zgłoś
smoczyca.spod.wawelu A czym jest nędzny klakier? 25.09.06, 13:20 Jak nie ścierką? Ile ci płacą za to pianie z zachwytu nad Lassotą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llort Troll, co nie widzi, że jest trollem IP: *.ghnet.pl 25.09.06, 13:21 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rechot Re: Troll, co nie widzi, że jest trollem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 13:30 hahaha Ty też nie widzisz, że jestes trollem :D Na dodatek chłopie robisz sztuczny tłum :D Ile ty masz lat? 15? Kogo ty chcesz nabrać?? Odpowiedz Link Zgłoś
flamengista co innego wyciągnąć, a innego zwolnić 25.09.06, 15:46 pomyłki zdarzają się wszystkim. Tajster od samego początku nie był fachowcem. Ale dopiero za Majchrowskiego jego działalność stała się wręcz skandaliczna. Mimo to nadal zachowuje swoją posadę. PS. proszę nie stawiać mnie w roli adwokata diabła. Wielkim zwolennikiem Lassoty nie jestem, wiem o jego błędach. Po prostu nie widzę lepszego kandydata. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Jacek Majchrowski - prezydent od nic nie robi IP: 149.156.140.* 26.09.06, 09:27 To wracaj do rodziny, bo nikogo nie interesują Twoje fobie. Odpowiedz Link Zgłoś
thlalock kondydat GW czy co 25.09.06, 09:52 z braku laku GW popiera Majchrewke ?? a co ze Szczypinskim ?? Odpowiedz Link Zgłoś
flamengista jeśli kandydat GW, to świetnie 25.09.06, 15:49 od pierwszych wyborów w 1989 roku kandydaci GW niezmiennie przegrywają. Wystarczy pamiętać los UD, UW, Mazowieckiego, Kuronia, PD a ostatnio PO. Niech więc GW wspiera Majchrowskiego;) Odpowiedz Link Zgłoś
tasmy.prawdy prawda o maichrowskim 22.11.06, 12:20 zanim oddacie na niego głos posłuchajcie go, jak kupczy interesem miast: tasmyprawdy.blox.pl/ sciągnijcie calą rozmowę i przekonajcie się sami. Wbrew temu co sądzą kumple mamy głos i możemy coś z nim zrobić! w tym kontescie powiedzenie "prezydent malych sukcesow" lub "prezydent stabilizacji" brzmią dosyć strasznie. Ja nie chce takiej stabilizacji! A wy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Jacek Majchrowski - prezydent małych sukcesów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 09:55 Majchrowski NIEEEEEEEEEEEEEEEE NIEEEEEEEE NIEEEEEEEE NIEEEEEEEE NIEEEEEEEE NIEEEEEEEE Odpowiedz Link Zgłoś