Dodaj do ulubionych

Chyba lekka przesada....

15.03.03, 18:41
Co wy na to, krakusy?

www1.gazeta.pl/krakow/1,35798,1372995.html
Obserwuj wątek
    • swarozyc Re: HASLO DNIA ! 15.03.03, 18:50
      Popierajac homoseksualizm, zmniejszasz poglowie katolikow!;-))
      • sabba Re: HASLO DNIA ! 15.03.03, 18:53
        Kurza twarz, o tym nie pomyslalam:))))) Toz ty myslacy
        czlowiek jestes:))))))
        • mijaczek Re: HASLO DNIA ! 16.03.03, 00:31
          wiecie co - kocham k-ow jak wlasna mala ojczyzne, ale jedno wam trzeba przyznac
          ludzi z k-wa - konserwatysci z was niezli. tylko po co?? glupie pytania zadaje.
          to mnie wlasnie wkurza w k-wie, ta jedna mala rzecz - zero tolerancji dla
          tolerancji.
          • Gość: T-rex Re: HASLO DNIA ! IP: *.visp.energis.pl 16.03.03, 00:50
            Po pierwsze nie generalizuj:) Po drugie badz tolerancjyjny dla
            konserwatywnych:) nie dla ekstremistow ale konserwatyzm, poglad jak kazdy
            inny:) Tez uwazam ze nietolerancja do niczego nie prowadzi, ale wszedzie sa
            tacy ludzie nie tylko w Krakowie:)
            • mijaczek Re: HASLO DNIA ! 16.03.03, 01:15
              Gość portalu: T-rex napisał(a):

> Po pierwsze nie generalizuj:) Po drugie badz tolerancjyjny

ja jestem "ona" a nie "on", to po pierwsze, po drugie nie generalizuje, bo
              przeciez krakow to nie tylko rodowici krakowianie, ale rowniez ludzi z innych
              stron polski, wiec oni troche odswierzyli galicje, ale prawda jest taka, ze
              wladza w k-wie nalezy do ludzi, ktorzy sa stosunkowo "kwadratowi" w mysleniu i
              zdania nie zmienie chocby skaly sraly!!!!!
              • Gość: T-rex Re: HASLO DNIA ! IP: *.visp.energis.pl 16.03.03, 02:38
                Sorki za "onego". Taaa Twoje poglady sa jak skala:P Ja nie mowie ze kocham
                wladze w Krk, ale zdecydowanie nie uwazam zeby rodowite Krakusy byly
                nietolerancyjne, wszedzie sie zdarzaja ksenofobie Krakow nie jest wyjatkiem.
                Moim zdaniem to stereotyp ze kazdy Krakus to prawicowy, konserwatywny "myslacy
                kwadratowo" bubek. Moze jest ich troche wiecej niz gdzie indziej ale wychowali
                sie tu tez ludzie z innymi pogldami. Pozdrawiam
                • mijaczek Re: HASLO DNIA ! 16.03.03, 03:57
                  ja rowniez nie twierdze, ze wszyscy ludzie w k-wie maja narabane. chcialam
                  tylko na przykladzie komentowanego artykulu stwierdzic, ze k-ow najbardziej
                  jest otwarty na turystow, ktorzy przyjada, popatrza na wawel i adasia, wydadza
                  pieniazki i pojada, a jak chce sie cos zmienic w sposobie myslenia ludzi to
                  okoniem staje najpierw wladza, a nie opinia spoleczna. oczywiscie - wladza
                  popwinna reprezentowac opnie spoleczna, ale niestety z tym juz gorzej, bo
                  rzeczywiscie nie wierze, ze wszyscy ludzie sa tutaj ograniczeni, w koncu
                  mnostwo tu ludzi z "otwartymi glowami".
                  pozdrawiam rowniez!
                  ps. a tak na marginesie - to starsznie mi k-wa brakuje
                  • spamer1 Re: HASLO DNIA ! 16.03.03, 18:28
                    spamujecie!
                    Krakusy to okropne ksenofoby, antysemici, konserwatyści i mordercy gołąbków.!!
                    • Gość: emka Re: HASLO DNIA ! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.03, 18:53
                      spamer1 napisał:

> spamujecie!
                      > Krakusy to .......mordercy gołąbków.!!
                      Racja;(, gołabki po krakowsku to kasza za skwarkami- ohyda w i wstyd na cała
                      Polskę. Kto wyżarł mięso z gołabków?

• Gość: sabba Re: HASLO DNIA ! IP: *.dip.t-dialin.net 16.03.03, 19:32
                        Goilabki po krakowsku to ryz z grzybami lub z miesem:))))
                        Polane pysznym sosem. Nie wicie co dobre wiec od golebi
                        sie odgolabkujcie, psubraty!
                        • Gość: emka Re: HASLO DNIA ! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.03, 21:27
                          a prawdziwe, nie centusiowskie to mieso z śladową ilościa ryżu, w sosie
                          pomidorowym. Kapusta do zawijania najlepsza jesli kiszona (w calości) z
                          jablkami. Ale takie krakusom i koroniarzom nieznane.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka