Dodaj do ulubionych

Podobno Macierewicz ukaże całą prawdę

IP: *.ntvk.com.pl 29.09.06, 22:37
Ma to nastąpić 30 . Wreszcie może dowiemy sie o co chodzi - jesli oczywiście
nie chodzi o kasę.
Obserwuj wątek
    • Gość: H56 ponoć ujawni wyniki swoich badań psychiatrycznych IP: 195.150.112.* 30.09.06, 04:52
      wydaje mi się ,ze jest to całkowicie niepotrzebne, gdyż i tak wszyscy widzą jak
      jest
      • kikoo1 Re: ponoć ujawni wyniki swoich badań psychiatrycz 30.09.06, 06:19
        kasa, kasa, kasa?
        • schutzengel1 Re: ponoć ujawni wyniki swoich badań psychiatrycz 30.09.06, 07:50
          jaka kasa ?
          • kikoo1 Re: ponoć ujawni wyniki swoich badań psychiatrycz 30.09.06, 07:53
            DUŻA!
    • xyz_xyz_xyz Re: Podobno Macierewicz ukaże całą prawdę 30.09.06, 08:34
      wiadomosci.onet.pl/1411158,11,item.html
      a więc chodzi o związki Samoobrony z WSI, o czym zresztą Kaczyński już mówił
      zanim wziął sobie Samoobronę za kochanicę. Potem doznał chwilowej amnezji, ale
      teraz znowu wie.
      • Gość: LMKiko Re: Podobno Macierewicz ukaże całą prawdę IP: *.net.autocom.pl 30.09.06, 09:38
        wszysko dokładnie się teraz wyjaśni!
        Niech żyje Prawda!
        • xyz_xyz_xyz Re: Podobno Macierewicz ukaże całą prawdę 30.09.06, 09:55
          prawda jest taka, jaką ją PiS tworzy, co, kiko? Bo ta z taśm nie bardzo im się
          podoba.
          • qoobaq Re: Podobno Macierewicz ukaże całą prawdę 30.09.06, 09:57
            Bo panowie z piss'u specjalizuja sie w niszowym rodzaju prawdy, tzw gó.. parwdzie
            • blackout.9491 Kiedy prawda o zdrowiu psychicznym Macierewicza. 30.09.06, 12:53
              Kiedy ?!!!!!
              • qoobaq Re: Kiedy prawda o zdrowiu psychicznym Macierewic 30.09.06, 12:57
                zaufaj mi, nie chesz tego widziec - ja tez nie bede ogladal, po co mi go bez
                majtek ogladac, samo wyobrazenie tego jest bolesne
            • xyz_xyz_xyz prawda Kaczyńskiego to g...no prawda 30.09.06, 13:31
              Kilka ciekawych przemysleń Pana Premiera
              Autor: samentu ☺
              Data: 30.09.06, 00:38
              --------------------------------------------------------------------------------
              Krótki wybór najciekawszych mysli przygotowany dla Ciemnego Luda
              w tymże jakże ciężkim okresie kontrataku Ubekistanu:)
              "W żadnym wypadku nie zostanę premierem, jeśli mój brat Lech wygra
              wybory prezydenckie. Byłaby to sytuacja nie do zaakceptowania przez
              polskie społeczeństwo."

"Władza Samoobrony w Polsce to będzie kryzys europejski, dużo większy
              niż ten austriacki."

"Dla mnie raz dane słowo jest święte i sądzę, że dla koalicjantów także."

"Samoobrona jest tworem byłych oficerów służb bezpieczeństwa. Mój brat,
              który był ministrem stanu do spraw bezpieczeństwa, dostał raport, z
              którego wynikało, że grupa byłych oficerów SB założyła Związek Zawodowy
              'Samoobrona'˝. I dalej czytamy: ˝To formacja używana do osłony tyłów
              tego całego układu i ochrony tego nieporządku, który jest w kraju, i
              jednocześnie korzystająca z tego nieporządku. To są ludzie, którzy
              nabrali kredytów i chcą żyć jak przedsiębiorcy, a mają kwalifikacje do
              kopania rowów".

"Cieszę się, że będę na pierwszej linii walki z Samoobroną. Uważam, że
              mam dowody na potwierdzenie moich słów i w odpowiednim momencie je
              przedstawię".

"My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy
              w Polsce uczestniczyć nie będziemy, bo proszę zauważyć, że kolejne takie
              rządy w Polsce jak te, które mamy obecnie, albo te które były w
              poprzedniej kadencji i mamy do czyniena z Samoobroną przy władzy i
              naprawdę z nieszczęściem dla naszego kraju."

"Ja jestem przeciwnikiem mówienia o koalicjach przed wynikiem wyborów.
              Mamy dwa wyraźne zakazy, które dziś obowiązują w samorządach, a będą też
              obowiązywać w nowym parlamencie - SLD i Samoobrona. A dziś powinno się
              powiedzieć odwrotnie - Samoobrona i SLD."

Czy w przyszłej kadencji Sejmu będzie możliwa sytuacja kiedy partia
              poprze ludzi mających kłopoty z prawem ?
              "Nie ma takiej możliwości. PIS jest partią ludzi praworządnych, którzy
              dążą do rozliczeń krzywd. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sądu lub
              przeciwko komu toczą się sprawy sądowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS".

Czyli poparcie dla takiego polityka jak na przykład Andrzej Lepper gdyby
              starał się o fotel marszałka jest niemożliwe ?
              "Nie ma takiej możliwości. Najwyższe funkcje w państwie muszą sprawować
              ludzie czyści jak łza. Andrzej Lepper udowodnił, że ma za nic prawo i
              jest politycznym awanturnikiem. Poparcie PISu dla tego polityka w
              jakiejkolwiek sytuacji jest nierealne."

"budowa 3 milionów mieszkań w najbliższym czasie nie jest nierealna.
              Można to zrobić, a jedyną taką realną przeszkodą, nie do przełamania
              jest NIECHĘĆ obywateli do zakupywania mieszkań."

"Każdy Polak jest katolikiem ora... maryjnym, jeżeli jest oczywiście w
              ogóle katolikiem. A ja już na pewno."

"Podatki 18% i 32% ..."

"Rząd Marcinkiewicza jest na 4 lata."

"Likwidacja KRRiTV."

"Żadne krzyki nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest
              czarne"
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=49518718
    • atak.spawacza Re: Kiedy prawda o zdrowiu psychicznym Macierewic 30.09.06, 14:58
      Zespół parafreniczny (urojeniowo-omamowy) - określenie procesu psychotycznego,
      na który składają się urojenia (najczęściej prześladowcze i odnoszące) oraz
      omamy - najczęściej słowne. Najczęściej występuje w przebiegu schizofrenii
      paranoidalnej.
      • baba_w_oknie Cała prawda jest tylko w 30.09.06, 18:21
        kościele, jak również cała miłość, wiedza i wiara. Howq!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka