Gość: aldona IP: *.ntvk.com.pl 29.09.06, 22:37 Ma to nastąpić 30 . Wreszcie może dowiemy sie o co chodzi - jesli oczywiście nie chodzi o kasę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: H56 ponoć ujawni wyniki swoich badań psychiatrycznych IP: 195.150.112.* 30.09.06, 04:52 wydaje mi się ,ze jest to całkowicie niepotrzebne, gdyż i tak wszyscy widzą jak jest Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: ponoć ujawni wyniki swoich badań psychiatrycz 30.09.06, 06:19 kasa, kasa, kasa? Odpowiedz Link Zgłoś
schutzengel1 Re: ponoć ujawni wyniki swoich badań psychiatrycz 30.09.06, 07:50 jaka kasa ? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: Podobno Macierewicz ukaże całą prawdę 30.09.06, 08:34 wiadomosci.onet.pl/1411158,11,item.html a więc chodzi o związki Samoobrony z WSI, o czym zresztą Kaczyński już mówił zanim wziął sobie Samoobronę za kochanicę. Potem doznał chwilowej amnezji, ale teraz znowu wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMKiko Re: Podobno Macierewicz ukaże całą prawdę IP: *.net.autocom.pl 30.09.06, 09:38 wszysko dokładnie się teraz wyjaśni! Niech żyje Prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: Podobno Macierewicz ukaże całą prawdę 30.09.06, 09:55 prawda jest taka, jaką ją PiS tworzy, co, kiko? Bo ta z taśm nie bardzo im się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Podobno Macierewicz ukaże całą prawdę 30.09.06, 09:57 Bo panowie z piss'u specjalizuja sie w niszowym rodzaju prawdy, tzw gó.. parwdzie Odpowiedz Link Zgłoś
blackout.9491 Kiedy prawda o zdrowiu psychicznym Macierewicza. 30.09.06, 12:53 Kiedy ?!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Kiedy prawda o zdrowiu psychicznym Macierewic 30.09.06, 12:57 zaufaj mi, nie chesz tego widziec - ja tez nie bede ogladal, po co mi go bez majtek ogladac, samo wyobrazenie tego jest bolesne Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz prawda Kaczyńskiego to g...no prawda 30.09.06, 13:31 Kilka ciekawych przemysleń Pana Premiera Autor: samentu ☺ Data: 30.09.06, 00:38 -------------------------------------------------------------------------------- Krótki wybór najciekawszych mysli przygotowany dla Ciemnego Luda w tymże jakże ciężkim okresie kontrataku Ubekistanu:) "W żadnym wypadku nie zostanę premierem, jeśli mój brat Lech wygra wybory prezydenckie. Byłaby to sytuacja nie do zaakceptowania przez polskie społeczeństwo." "Władza Samoobrony w Polsce to będzie kryzys europejski, dużo większy niż ten austriacki." "Dla mnie raz dane słowo jest święte i sądzę, że dla koalicjantów także." "Samoobrona jest tworem byłych oficerów służb bezpieczeństwa. Mój brat, który był ministrem stanu do spraw bezpieczeństwa, dostał raport, z którego wynikało, że grupa byłych oficerów SB założyła Związek Zawodowy 'Samoobrona'˝. I dalej czytamy: ˝To formacja używana do osłony tyłów tego całego układu i ochrony tego nieporządku, który jest w kraju, i jednocześnie korzystająca z tego nieporządku. To są ludzie, którzy nabrali kredytów i chcą żyć jak przedsiębiorcy, a mają kwalifikacje do kopania rowów". "Cieszę się, że będę na pierwszej linii walki z Samoobroną. Uważam, że mam dowody na potwierdzenie moich słów i w odpowiednim momencie je przedstawię". "My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy, bo proszę zauważyć, że kolejne takie rządy w Polsce jak te, które mamy obecnie, albo te które były w poprzedniej kadencji i mamy do czyniena z Samoobroną przy władzy i naprawdę z nieszczęściem dla naszego kraju." "Ja jestem przeciwnikiem mówienia o koalicjach przed wynikiem wyborów. Mamy dwa wyraźne zakazy, które dziś obowiązują w samorządach, a będą też obowiązywać w nowym parlamencie - SLD i Samoobrona. A dziś powinno się powiedzieć odwrotnie - Samoobrona i SLD." Czy w przyszłej kadencji Sejmu będzie możliwa sytuacja kiedy partia poprze ludzi mających kłopoty z prawem ? "Nie ma takiej możliwości. PIS jest partią ludzi praworządnych, którzy dążą do rozliczeń krzywd. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sądu lub przeciwko komu toczą się sprawy sądowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS". Czyli poparcie dla takiego polityka jak na przykład Andrzej Lepper gdyby starał się o fotel marszałka jest niemożliwe ? "Nie ma takiej możliwości. Najwyższe funkcje w państwie muszą sprawować ludzie czyści jak łza. Andrzej Lepper udowodnił, że ma za nic prawo i jest politycznym awanturnikiem. Poparcie PISu dla tego polityka w jakiejkolwiek sytuacji jest nierealne." "budowa 3 milionów mieszkań w najbliższym czasie nie jest nierealna. Można to zrobić, a jedyną taką realną przeszkodą, nie do przełamania jest NIECHĘĆ obywateli do zakupywania mieszkań." "Każdy Polak jest katolikiem ora... maryjnym, jeżeli jest oczywiście w ogóle katolikiem. A ja już na pewno." "Podatki 18% i 32% ..." "Rząd Marcinkiewicza jest na 4 lata." "Likwidacja KRRiTV." "Żadne krzyki nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne" forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=49518718 Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Re: Kiedy prawda o zdrowiu psychicznym Macierewic 30.09.06, 14:58 Zespół parafreniczny (urojeniowo-omamowy) - określenie procesu psychotycznego, na który składają się urojenia (najczęściej prześladowcze i odnoszące) oraz omamy - najczęściej słowne. Najczęściej występuje w przebiegu schizofrenii paranoidalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
baba_w_oknie Cała prawda jest tylko w 30.09.06, 18:21 kościele, jak również cała miłość, wiedza i wiara. Howq! Odpowiedz Link Zgłoś