gph 21.03.03, 11:42 że mamy szmal i możliwości nakręcenia, powiedzmy... polskiego sequelu "słonecznego patrolu" a w rolach głównych obsadzamy polskich polityków. Kto zastąpiłby Dawida Hasselhofa, a kto tą blondzię - nazwiska nie pomnę..? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skks Re: wyobraźmy sobie 21.03.03, 11:44 Urban i jeszcze raz Urban oczywiście jako blondi! Odpowiedz Link Zgłoś
jottka to ma być 21.03.03, 11:45 propozycja na 1. dzień wiosny??? a nie lepiej topić marzannę? posłanka beger by się nadała, taki ma prasłowiański warkocz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Casting... IP: *.localdomain 21.03.03, 11:46 Wersja czarna: Kalisz i Sierakowska Wersja czerwona: Czarzasty i Waniek Wersja animowana: Pol i Błochowiak Wersja.... Awersja... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Casting... 21.03.03, 11:48 Trudny!!!! A co masz do p,osłanki B. Czy Ona czemuś winna? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka gph siem pomylił! 21.03.03, 11:52 bo przecież w słonecznym patrolu chodzi o ratowanie kogo podleci, a gdybyśmy zastosowali staropolski obyczaj topienia marzanny, to moglibyśmy się pozbyć hurtem wielu takich i jeszcze bogi by nas kochały :) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: gph siem pomylił! 21.03.03, 12:01 jottka napisała: > bo przecież w słonecznym patrolu chodzi o ratowanie kogo podleci, a gdybyśmy > zastosowali staropolski obyczaj topienia marzanny, to moglibyśmy się pozbyć > hurtem wielu takich > > i jeszcze bogi by nas kochały :) i tłumy..:) niemniej w serialu mógłby nadlecieć Rokita, czy inny Ziobro w czerwonych majtkach, rąbnąć Czarzastego w szczękę, Beger uwolnić i na romantyczny spacer po.. powiedzmy Międzyzdrojach się udać.. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: gph siem pomylił! 21.03.03, 12:04 Beger i Ziobro, razem? w kurorcie? w lecie? ale piękna perspektywa, jaka romantyczna. I jeszcze ratuję? społeczeństwo! Mniód! Odpowiedz Link Zgłoś
gph w polskim sequelu 21.03.03, 11:50 nic nie stoi na przeszkodzie, żeby ludowe obyczaje wprowadzać.. tak więc odcinek w którym Czarzasty topi Beger (ewnetualnie Marzannę Zielińską z TVN Fakty Łódź) w przeręblu również jest możliwy. Ale taka akcja to chyba mało na cały odcinek.. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Skks'ie... IP: *.localdomain 21.03.03, 11:53 Jeśli posłanka na B. jest niewinna to...jestem zaskoczony i pytam dlaczego???? trudny Kto jest bez winy niechaj pierwssy....;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Skks'ie... 21.03.03, 11:56 No nie wyobrazam sobie normaknego człowieka co "poleciałby" na begerską Winność-niewinność. Choć różne są zboczenia, fakt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Re: Skks'ie... IP: *.localdomain 21.03.03, 12:04 Oj , to nieporozumienie, bo ja sądziłem że na B. to jest tylko ta na Bł. I tu dziwi mnie owa świeżość nietknięta.... A B. o której mówisz, to pozwolę sobie nie komentować. trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Re: Skks'ie... IP: *.localdomain 21.03.03, 12:32 :-((((((((((((((((((((( no może jeszcze ze dwa... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita1 Re: w polskim sequelu IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 21.03.03, 12:03 ... CH ja topi, a tu znienacka, zza krzaka wyskakuje Miller, Leszek MilLer z flaszka w bohaterskiej dloni, wstrzasnieta oczywiscie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita1 Re: w polskim sequelu IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 21.03.03, 12:05 ...frojdowska pomylka...oczywiscie CZ ja topi.. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: wyobraźmy sobie 21.03.03, 12:16 linda jako czarzasty, a figura jako beger? Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: wyobraźmy sobie 21.03.03, 12:17 Ale co "kurwa" Czarzasty wie o korupcji? Bo P.Beger to chyba dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: wyobraźmy sobie 21.03.03, 12:21 skks napisał: > Ale co "kurwa" Czarzasty wie o korupcji? > Bo P.Beger to chyba dużo. Czarzasty do Beger "co ty, k. wiesz o korumpowaniu.." Rokita do Czarzastego "Nie chce mi się z tobą gadać.." Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: wyobraźmy sobie 21.03.03, 12:19 jottka napisała: > linda jako czarzasty, a figura jako beger? Linda jako premier a Figura jako rzeczniczka. Przynajmniej oglądałność mieliby zapewnioną. Figura kładłaby biust na stół i rozpoczynałaby się konferencja prasowa.. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: wyobraźmy sobie 21.03.03, 12:20 wolę nie dociekać, co w takim razie miałby kłaść linda Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: wyobraźmy sobie 21.03.03, 12:23 jottka napisała: > wolę nie dociekać, co w takim razie miałby kłaść linda argumenty, rzecz jasna. no i może duży pistolet - jakby go w portkach uwierał.. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka szeryfie! 21.03.03, 12:24 kładź ogonek na stół, także rozszerzona bromba ma się niezabawem ukazać Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: szeryfie! 21.03.03, 12:27 jottka napisała: > kładź ogonek na stół, także > > > rozszerzona bromba ma się niezabawem ukazać hm. baardzo słabo to już pamiętam. bodajże był Fikander - poeta? z długimi uszami? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: szeryfie! 21.03.03, 12:32 tytułowy film reżyserowany był przez glusia, ale sam tytuł fikander wymyślił i jeszcze gżdacz, zwierzątko mojej mamy, fumy, malwinka, kajetan chrumps, idę pieniądze odkładać Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: szeryfie! 21.03.03, 12:36 jottka napisała: > tytułowy film reżyserowany był przez glusia, ale sam tytuł fikander wymyślił > > i jeszcze gżdacz, zwierzątko mojej mamy, fumy, malwinka, kajetan chrumps, idę > pieniądze odkładać to odłóż przy okazji trochę dla mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: szeryfie! 21.03.03, 12:44 jottka napisała: > okazji nie dostrzegam :) jak odłożysz, to i okazja się znajdzie..:) Odpowiedz Link Zgłoś
gph powiedzmy, że można wplatać postaci z innych 21.03.03, 12:16 filmów. ja to widzę Mazowieckiego, upał, spiekota niemożliwa, po miasteczku przewalają się te kule z kolczastcyh gałęzi, które na wszystkich westernach występują, psy śpią znużone upałem... On siedzi z pomarszoną twarzą ukrytą pod rondem wypłowiałego stetsona w barze gdzieś na dzikim zachodzie, pociąga tanią whiskey z wyszczerbionej szklanki, patrzy spod ronada na wchodzącego do lokalu, strzyka śliną na podłodze i mówi "wyjdźmy" scena ma szansę zostać najdłuższą sceną w historii kinematografii.. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: powiedzmy, że można wplatać postaci z innych 21.03.03, 12:19 i potwierdzi się opinia, że na polskich filmach to, panie, nic się nie dzieje a poza tym mazowiecki miał grać rambo Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: powiedzmy, że można wplatać postaci z innych 21.03.03, 12:24 jottka napisała: > i potwierdzi się opinia, że na polskich filmach to, panie, nic się nie dzieje > > a poza tym mazowiecki miał grać rambo a Urban predatora? z pewnością poseł Cieślak mógłby zagrać agenta.. Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: powiedzmy, że można wplatać postaci z innych 21.03.03, 12:47 to by byl film moralnego niepokoju Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: powiedzmy, że można wplatać postaci z innych 21.03.03, 12:50 marceliszpak napisał: > to by byl film moralnego niepokoju z pewnością. potrzebowalibyśmy tylko dobrego pleneru i grubej kreski.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tripis Re: powiedzmy, że można wplatać postaci z innych IP: 195.117.16.* 21.03.03, 13:07 skoro to powoli przyjmuje koncepcje westernu (zbierzna z plenerami slonecznego patrolu) to powinni sie zjawic indiani broniacy praw do swoich ziem pod wodza dzielnego przywodcy Rączego Leppera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tripis Re: a mamy już IP: 195.117.16.* 21.03.03, 13:16 JMR jest zdecydowanie idealny do wygłaszania kwesti: "zginiesz smierdzący kojocie!" Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: a mamy już 21.03.03, 13:18 ja mysle, że za możliwość wygłoszenia tej kwestii do rączego el, to on nam zagra za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: a mamy już 21.03.03, 16:13 Gość portalu: tripis napisał(a): > JMR jest zdecydowanie idealny do wygłaszania kwesti: > "zginiesz smierdzący kojocie!" nie , nie i jesczez raz nie !!! jmr sepleni , jak sobie wyobrazasz sepleniace "zginiesz smierdzacy kojocie". ja proponuje naszego '007 zglos sie', no jak mu tam ... borewicza Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: a mamy już 21.03.03, 14:27 jottka napisała: > dzielnego szeryfa? szeryfa, jak szeryfa. osobiście uważam, ze ta pani, która ostatnio przed komisją zeznawała (szefowa działu prawnego KRRiT, nazwiska nie pomnę) doskonale by się na kokotę - burdelmamę nadawała. nawet bez charakteryzacji.. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: a mamy już 21.03.03, 19:17 Ja Was bardzo przepraszam ale begerka i ziober to jednak cóś! Odpowiedz Link Zgłoś