gph 19.10.06, 12:01 podziwiam tych rycerzy niezłomnych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefan26 a mnie juz to meczy... 19.10.06, 12:57 zreszta mama zawsze mi powtarzala, zeby nie smiac sie z inwalidow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakauer Re: a mnie juz to meczy... IP: *.w.pppool.de 19.10.06, 13:01 stefan26 napisał: > zreszta mama zawsze mi powtarzala, zeby nie smiac sie z inwalidow. Musisz byc bardzo inteligentny skoro takie rzeczy towja mama ci musi powtarzac..... Odpowiedz Link Zgłoś
stefan26 Re: a mnie juz to meczy... 19.10.06, 13:50 z niemieckiego forum Cie wyrzucili? nastepny patriota? Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: samotność w szarej sieci 19.10.06, 13:02 ph napisał: > > podziwiam tych rycerzy niezłomnych. zapomniałeś dodać "o twarzach pięknych" jak pisał to klasyk w jednym ze swych pieknych wątków Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: samotność w szarej sieci 19.10.06, 15:59 luckystrike napisał: > ph napisał: > > > > > podziwiam tych rycerzy niezłomnych. > > zapomniałeś dodać "o twarzach pięknych" jak pisał to klasyk w jednym ze swych > pieknych wątków o twarzach jak z fresków Michała Anioła Odpowiedz Link Zgłoś