Gość: misiek IP: *.zim.citynet.pl 07.04.03, 21:18 jutro ''wielka'' uroczystość oddania nowych bombardierów na zajezdni przy Brożka. na czym jutro kursować będzie 2015 ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ADAŚ w poszukiwaniu nowych bombardierów IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 21:27 Gość portalu: misiek napisał(a): > na czym jutro kursować będzie 2015 ??? Chmmm - niech zgadnę - na "20" - hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: w poszukiwaniu nowych bombardierów IP: *.zim.citynet.pl 07.04.03, 21:49 Gość portalu: ADAŚ napisał(a): > Gość portalu: misiek napisał(a): > > > > na czym jutro kursować będzie 2015 ??? > > Chmmm - niech zgadnę - na "20" - hihihihi jeździć będzie na #17 a stacjonować w Nowej Hucie :-) heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HW Re: w poszukiwaniu nowych bombardierów IP: *.zine.net.pl 07.04.03, 22:01 Gość portalu: misiek napisał(a): > jutro ''wielka'' uroczystość oddania nowych bombardierów na zajezdni przy > Brożka. > > na czym jutro kursować będzie 2015 ??? Na niczym :-))))) Bedzie kursować jutro ze mną w środku. Nie dostaliście zaproszenia ? To dziwne :P Odpowiedz Link Zgłoś
pavlack Re: w poszukiwaniu nowych bombardierów 07.04.03, 22:14 Gość portalu: HW napisał(a): > Bedzie kursować jutro ze mną w środku. Nie dostaliście zaproszenia ? To > dziwne :P Hehe, taki to ma dobrze :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter To cudownie !! IP: *.localdomain 08.04.03, 00:16 no właśnie to cudownie!! Już nie mogę sie doczekać aby ujżeć je na ulicach!! Czekałem na ten moment jakieś 2 lata! Ile ma ich dokładnie być?? Tymczasem miałem okazje przejechać się nową Scanią, cóż za wspaniały zapach nowośći w niej występował!!Aż żal było wchodzić w tych usyfionych butach.A szczerze mówiąc nie podoba mi się, że mają tyle otwieralnych okien- z drugiej stroniy to optymistyczne na lato :) Odpowiedz Link Zgłoś
tymon2 na żywo 08.04.03, 09:43 Na stronie MPK będzie pokaz na żywo z przekazania 2015 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: na żywo IP: *.localdomain 08.04.03, 11:06 czy to znaczy że będzie tylko jeden??:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: na żywo IP: *.localdomain 08.04.03, 11:16 Wspaniale!już oglądam transmisję :) narazie kręcą sie tam typy w płaszczach i poprawiają krzesła.Oczekuję 12.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaracz Re: na żywo IP: *.one.pl 08.04.03, 12:07 tymon2 napisał: > i grają na gitarach, tylko gdzie ta bomba? a jaki piekny blad ort. "odswieRZania", heehehe..... pewnie ciocia pisala:P pozdr Jaracz Odpowiedz Link Zgłoś
tymon2 Re: na żywo 08.04.03, 12:10 Zmienili czas odświeżania z 15 na 30 sekund czyżby ich serwer miał problemy? Odpowiedz Link Zgłoś
tymon2 Re: na żywo 08.04.03, 12:07 i już się rozpoczęło. Ktoś się produkuje przy mikrofonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: na żywo IP: *.wieliczka.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 12:16 tymon2 napisał: > Na stronie MPK będzie pokaz na żywo z przekazania 2015 a jaka to strona?? Odpowiedz Link Zgłoś
tymon2 Re: na żywo 08.04.03, 12:44 Tam są 2 bomby jedna z napisem Drezno, a durgirj kawłek nie wiem czy nowa czy stara Odpowiedz Link Zgłoś
tymon2 Re: na żywo 08.04.03, 13:02 tymon2 napisał: > > Tam są 2 bomby jedna z napisem Drezno, a durgirj kawłek nie wiem czy nowa czy > stara Ten drugi to napewno nowa bomba, ten z napisem Drezno chyba też, więc wygląda, że są już gotowe 2 bomy. I po imprezie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: na żywo IP: *.zim.citynet.pl 08.04.03, 18:43 tymon2 napisał: > > Ten drugi to napewno nowa bomba, ten z napisem Drezno chyba też, więc wygląda, > że są już gotowe 2 bomy. > tak obydwie bomby były nowe!! 2015 oraz 2016 :-) fajny pokaz!!! :-) mpk się szarpnęło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clint Re: Pier***** strona MPK IP: Odrzanska4:* 08.04.03, 15:47 A mi kuźwa ta zasrana strona nie dziala od 2 dni tylko wypisuje taki syf: BŁĄD Żądany URL nie może zostać sprowadzony ------------------------------------------------------------------------------- - Podczas sprowadzania URL-a: [no URL] wystąpił następujący błąd: sprowadzony dokument ma zerowy rozmiar Squid nie otrzymał żadnych danych w odpowiedzi na to żądanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter straszna katastrofa!! IP: *.localdomain 08.04.03, 22:35 Niestety nic nie widziałem bo mi wpadło nagłe wyjście z domu i nie zobaczyłem realcji do końca-przedewszystkim GWIAZD POKAZU:(((Do tego zapewne była relacja w Kronice której też nie zobaczyłem bo brałem udział w wykładzie z prawa:(((((( Czy ktoś może ma jakieś zdjęcia z tej imprezy?? Wiem że jutro będzie na stronie MPK ale oszaleje do tego czasu!! Dajcie znać!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HW Re: straszna katastrofa!! IP: *.zine.net.pl 08.04.03, 23:13 Gość portalu: Piter napisał(a): > Czy ktoś może ma jakieś zdjęcia z tej imprezy?? Wiem że jutro będzie na > stronie MPK ale oszaleje do tego czasu!! Dajcie znać!! ja mam ale mi sie za cholere nic nie chce dzisiaj robić :-) Z takich pierwszych obserwacji: - szóste drzwi z tyłu - okna rozsuwane, wyższe niż w NGT6 (chodzi mi o wysokość) - nawiewy nie są tak jak dotychczas na szyby, tylko w suficie są specjalne otwory nawiewowe - środkowy człon wagonu tez ma nawiewy (dotychczas nie było) - drzwi szersze (130 cm i 65 tylne) - nowe mocowania drzwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: straszna katastrofa!! IP: *.localdomain 09.04.03, 00:21 THX za wiadomość :)) bede jutro go wypatrywał :)) Odpowiedz Link Zgłoś