nimuek 09.04.03, 17:04 Chcę grać w curling. :-) Czy to możliwe w Polsce, a bliżej - w Krakowie? Mamy już jakąś drużynę? Bo jeśli tak to ja chętnie się przyłączę :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kriss.forum Re: CURLING w Polsce ?.... 09.04.03, 18:28 Heh gdzieś wyczytałem, że najbliższy tor do curlingu jest w Bratysławie (albo w Pradze, nie pamiętam). Bon voyage... :) -- www.kazimierz.com Pokój dla bliskich, co burzą spokój yardom... Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: CURLING w Polsce ?.... 09.04.03, 18:33 w Krakowie nie ma mioteł, to jak grać:(( Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: CURLING w Polsce ?.... 09.04.03, 18:34 a czajniki z reguły bezprzewodowe :( Odpowiedz Link Zgłoś
pete79 Re: CURLING w Polsce ?.... 09.04.03, 19:53 grają tylko w Warszawie - www.curling.org.pl/ to co zakładamy team Kraków? :) Odpowiedz Link Zgłoś
nimuek Re: CURLING w Polsce ?.... 11.04.03, 11:17 OK :-) załóżmy team Krakowski Klub Curlingowy :-))) TYlko gdzie bedziemy grac? Jedno nedzne lodowisko....no i te szczotki i czajniki.... ech.. Odpowiedz Link Zgłoś
myst Re: CURLING w Polsce ?.... 11.04.03, 11:30 Można zrobić malutki sabotaż i zepsuć rolbę.... Następnie zaoferować swoje usługi w szczotkowaniu tafli lodowiska za niziutką cenę. Właściciel chyba nie będzie miał nic przeciwko jak przy tym popcha się parę czajników................ Odpowiedz Link Zgłoś