twprezydent 11.02.07, 22:02 Lance do boju, szable w dłoń Bolszewika goń, goń, goń! Kiedy wreszcie ktoś się dobierze do tego złodziejskiego, SLD-owskiego układu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grochemosciane Jak Al Capone... 11.02.07, 22:18 Tak jak tamtego legendarnego gangstera przymknięto w końcu za... niepłacenie podatków, tak Majchrowski ma beknąć za taką drobnostkę? I to przy takich permanentnych przewałkach? żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
gm114 Niechże Pan zrozumie, boją się.. 12.02.07, 06:08 W każdym sądzie przerżną z sędzią Trybunału Stanu. Decydują znajomości. No a teraz zacznie się sypać od środka, jak lawina. Co do Al Capone, to nie ma Pan racji. Płacił podatki, zarzut był fałszywy. Ale Capone cieszył się ogromną popularnością "zwykłego ludu". Pod jego "rządami" normalni ludzie na "jego terenie" mieli spokój, wycinał konkurencyjnych krwawych gangsterów. Mógł spokojnie kandydować na gubernatora i łatwo wygrać. Ale wolał być wolny od władzy. Władzy zaś nie podobało się, że ma dużo pieniędzy Odpowiedz Link Zgłoś
grochemosciane Tym bardziej... 12.02.07, 09:38 Dzięki Panu widzę więcej podobieństw niż pierwotnie przypuszczałem: a nawet daleko idącą tożsamość! Odpowiedz Link Zgłoś
king-dong Al Capone nie był dobrym Janosikiem, był bandytą 12.02.07, 12:15 a że trzeba było posłużyc się prowokacją, to tylko dobrze świadczy o elastyczności polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
gm114 Ano faktycznie... 12.02.07, 19:16 Nawet nie myślałem o takiej możliwosci... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
nudziarz_zawodowy [...] 11.02.07, 22:59 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gm114 Jaki stadion, dobry człowieku? 12.02.07, 06:18 Pan wierzy w stadion? Ja słyszałem tylko, że Pan Prezydent Miasta Krakowa szykuje swoim ulubieńcom kanał. Kanał ma okrążyć Kraków dookoła, chodzi o to, żeby wszystkim równo śmierdziało. Bo, to piszę jako wtajemniczony, kanał ma rozwiązać znane krakowskie problemy z kanalizacją. Odpowiedz Link Zgłoś
grochemosciane Kanał już dawno powstał! 12.02.07, 09:39 Wszystko co szykuje Jacek M. zmienia się w kanał... Odpowiedz Link Zgłoś
r-7019 Przyszła kryska na prezia i jego ferajnę?! 11.02.07, 23:46 Może wreszcie PIS skutecznie załatwi tego czerwonego wrzoda i resztę ferajny z pseudoprawnikiem Oklejakiem na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek20074 Brawo krakowianie, wybraliście przestępcą 12.02.07, 01:32 który jak za poprzedniej kadencji znów nie spełni obietnic oraz zmarginalizuje miasto w Polsce. Ja głosowałem przeciw niemu. Odpowiedz Link Zgłoś
gm114 Dali się nabrac na obietnice SLD 12.02.07, 06:22 Ale podobno Pan Prezydent Jacek Majchrowski szykuje nam kanał, który ma okrażyć Kraków dookoła. Obiecał, że rozwiąże problem kanalizacji w Krakowie. No ale smród będzie na 10 kilometrów. Odpowiedz Link Zgłoś
gm114 Ha ha ha - 2 razy badała krakowska prokuratura :-) 12.02.07, 06:01 Szkoda, że nie badała 100 razy. Ale i tak wszystko robiła, żeby nic nie robić... A teraz poruta jak cholera. A tymczasem szykują się nowe chmury, no bo afer było więcej. Za chwilę wyjdą lepsze rzeczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
nick51 Re: Ha ha ha - 2 razy badała krakowska prokuratur 12.02.07, 08:52 Ludzie, ile w was bezinteresownej nienawiści. Każda władza ma możliwości wykorzystywania swojej pozycji. Nawet jeżeli jej nie wykorzysta to zawsze mozna jej coiś przykleić i nawet przedstawić "świadków" takich jak Stechnij (chociaż ni bezinbteresowny. Ten załtwiał własny interes z Lasotą. Odpowiedz Link Zgłoś
giezeta Re: Ha ha ha - 2 razy badała krakowska prokuratur 12.02.07, 11:18 nick51 napisała: > Ludzie, ile w was bezinteresownej nienawiści. Każda władza ma możliwości > wykorzystywania swojej pozycji. Nawet jeżeli jej nie wykorzysta to zawsze mozna > jej coiś przykleić i nawet przedstawić "świadków" takich jak Stechnij (chociaż > ni bezinbteresowny. Ten załtwiał własny interes z Lasotą. No właśnie! Przypomina mi to "wycięcie" pana Kracika startującego na fotel prezydenta. Miał ogromne lobby w Krakowie więc w szybkich abcugach krakowska palestra przyspieszyła zamrożone dokładnie postępowanie przeciw niemu. Że go już po wyborach prawie całkiem wybielono to i tak za późno. Musiał się z wyścigu wycofać. No i popatrzcie co mówi nasz wspaniały prezydent? "podkreśla prezydent Jacek Majchrowski. I dodaje: - Mam absolutne przekonanie, że powrót tej sprawy to kolejny atak polityczny na mnie. Ciągłe próby dyskredytowanie mojej osoby przez niemal wszystkie służby podległe PiS i rządzących oraz przez niektóre media pozwalają myśleć, że to już akcja przegonienia mnie z Krakowa. Czysta polityka!" Jak Kali zjeść kogoś to dobrze a jak ktoś zjeść Kalego to bardzo niedobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
gm114 Re: Ha ha ha - 2 razy badała krakowska prokuratur 12.02.07, 19:13 Mnie się wydaje, że to było jakoś tak: "Jak Kali ukraść krowa to jest wielkie dobro. A jak ktoś ukraść krowa Kali, to jest wielkie zło." Odpowiedz Link Zgłoś
stanley1945 Majchrowski bez immunitetu? 12.02.07, 09:02 To zakrawa na kpinę!Dlaczego pisuary i ich służalcy na siłę chcą wykończyć zacnego, uczciwego człowieka. Czy nie mogą zrozumieć,że został On wybrany zdecydowaną wiekszością głosów nas mieszkańców KRAKOWA. Niech lepiej tą energie skierują na działania powodujace poprawę bytu POLAKÓW i realizację obietnic przedwyborczych. A były kontrkandydat-leśny dziadek niech spojrzy na siebie w lustro i odpowie na pytanie "Kim należy straszyć niegrzeczne dzieci ?" Niech się cieszy, że przygarnął go IPN i dobrze płaci. Za swe grzechy młodości powinien dzisiaj być stróżem na budowie Ronda Mogilskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
stanley1945 Majchrowski bez immunitetu? 12.02.07, 09:38 Zostawcie w spokoju tego uczciwego i porządnego człowieka. Czy pisuary i ich służalcy nie moga zrozumieć, że został on wybrany zdecydowaną wiekszością głosów mieszkańców Krakowa. Tą swoją energię lepiej spożytkujcie na poprawę bytu POLAKÓW i realizację obietnic przedwyborczych. Odpowiedz Link Zgłoś
krakszczur Re: Majchrowski bez immunitetu? 12.02.07, 10:20 stanley1945 napisał: <został on wybrany zdecydowaną wiekszością głosów mieszkańców Krakowa. .> klituś-bajduś w pierwszej turze miał 103 tys. w drugiej 134 tys. tylko dlatego, że "świadomy elektorat" PO grał przeciw Terleckiemu w Krakowie jest 586 tys. uprawnionych do głosowania zatem prosta arytmetyka wskazuje, że w Kraku mamy 17,6% sierot po Stalinie i to jest żelazny elektorat Jacka Majchrowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
kosanostra Majchrowski bez immunitetu? 12.02.07, 11:26 Krakowowi gratulujemy prezydenta !!!! Jacy wyborcy - taki prezydent... Odpowiedz Link Zgłoś
crac.87 !!!przeambicjonowanie kielczan poraża!!! 12.02.07, 12:26 mali szarzy kielczanie przeginają- za kogo oni się uważają? niech wracają doi swoich papierowych robótek a zostawią kraków w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
greetgreet PiSiory won z forum, weźcie sie do pracy... 12.02.07, 14:42 może w końcu coś byście zrobili a nie tylko walczyli z wiatrakami... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold PiS Off od grodu Kraka...wielkopolanin trzyma za 12.02.07, 16:01 Was kciuki...u mnie PiSu nie ma :P jest fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
1group Re: PiS Off od grodu Kraka...wielkopolanin trzyma 12.02.07, 22:31 Już miałem coś napisać...a okazało się,że to forum Pisiorów,co nie mogą przeżałować,że miasto ma prezydenta nieoszołoma. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiu_bez_pelerynki i wszyscy chłopcy mieli immunitecik..tylko 12.02.07, 23:39 taki jeden Jacuś nie miał immuniteciku bo mu zabrali, ja wiedziałem, że tak będzie, ja wiedziałłem, ja wiedziałłem .... Odpowiedz Link Zgłoś