Gość: Gotham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.03, 22:52 Czy ktos moze wybiera sie na ta uczelnie w tym roku ? Szukam kogos kto juz zaczal rozwiazywac testy z lat poprzednich :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marek Re: AE Krakow Testy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.03, 00:31 Rozwiazywalem. Histria jest banalna, matematyka tez nie wymaga specjanego wysilku, podobno z geografia i angielskim gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gotham Re: AE Krakow Testy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.03, 11:41 Ja tez uwazam ze testy z maty i historii nie sa trudne. Czasem sie tylko zdarzy nieco trudniejsze pytanie, ale generalnie to tez nie mialem z tym problemu. Jakie wybierzesz przedmiot i jezyk ? Ja historie i angielski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gotham Marek podaj maila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.03, 11:45 Jedyna paranoja w tych ich testach to brak odpowiedzi do pytan... Poslij mi swojego maila na jablonka@poczta.onet.pl to mozemy sprawdzic czy mamy takie same odpowiedzi... Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś