karolina.a 19.02.07, 23:08 Pomocy, którą krakowską szkołę wybrać, żeby nauczyć się szybko i w sympatycznej atmosferze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mossia Re: hiszpański? IP: *.chello.pl 20.02.07, 18:46 Chyba żadnego języka i nigdzie nie da się nauczyć "szybko" :) Może Lingualand? Nie wiem, nigdy nie chodziłam na żaden kurs w Krakowie, ale dużo dobrego o tej szkole słyszałam od innych. Powodzenia w każdym razie. Hiszpański pięknym językiem jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszczyna Re: hiszpański? IP: 89.171.43.* 24.02.07, 15:01 El Abanico :) na ul.Szlak(chyba 8a.) Super ludzie,fajne zajęcia,niedrogo.Warto :).Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: hiszpański? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.07, 15:36 Może Buena Vista - tam jest hiszpański i potugalski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: hiszpański? IP: *.autocom.pl 02.03.07, 20:30 a może Glossa? z pewnością w miłej atmosferze, polecam! sama tam chodzę już trzeci rok. powodzenia i trzymam kciuki ;-) me encanta espanol! Odpowiedz Link Zgłoś
mamadawida2 Re: hiszpański? 03.03.07, 21:39 Może zaczniesz sama? hiszpanski.zlotemysli.pl/studzina.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madlenne Re: hiszpański? IP: *.autocom.pl 09.03.07, 23:12 Pewnie, ze można sie nauczyc jezyka szybko :) Trzeba chciec :) A hiszpański jest taki, ze bardzo sie chce :D Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneczka Re: hiszpański? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 16:13 zapisz się koniecznie bo hiszpański jest pięknym językiem.Ja sama się uczę w Moose.Mam przesympatyczną lektorkę, z którą nauka to prawdziwa przyjemność. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś