Gość: Ja IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 17:09 Bylem tam w sobote. Prziez to normalny czarny rynek a spacerujacy tam policjaci kupowali sobie radyjko!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiwi Re: Gielda na balickiej IP: *.visp.energis.pl 27.04.03, 17:22 a ty co z kosmosu jesteś???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gielda na balickiej IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 17:24 Wyobraz sobie ze niecodziennie robie sobie wypady do takich miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Gielda na balickiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.03, 19:19 Gość portalu: ja napisał(a): > Wyobraz sobie ze niecodziennie robie sobie wypady do takich miejsc. Żyjesz w klasztorze?Wyszedłeś na przepustke?A cóż Cie tak dziwi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tEQ Re: Gielda na balickiej IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 28.04.03, 02:36 Gość portalu: ja napisał(a): > Wyobraz sobie ze niecodziennie robie sobie wypady do takich miejsc. codziennie byś nie dał rady bo giełada jest tylko w soboty i niedziele :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Gielda na balickiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.03, 22:43 Gość portalu: Ja napisał(a): > Bylem tam w sobote. Prziez to normalny czarny rynek a spacerujacy tam > policjaci kupowali sobie radyjko!!! Cisza! To był zakup kontrolowany! Później na komendzie sprawdzali czy to czasem nie Radio Maryja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko To samo na każdej giełdzie ! IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 22:50 Odpowiedz Link Zgłoś