Gość: Phoebe IP: *.chello.pl 27.04.03, 18:27 przegapiłam datę upływu ważności paszportu(:(((((()i mam mały (!)problem; ile czeka się na wydanie nowego dokumentu - potrzebuję wyjechać pod koniec maja - i czy lepiej iść do pośrednika czy do urzędu ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skks Re: pilnie paszport 27.04.03, 18:31 Na Tandecie można kupić całkiem nowy za 500zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Phoebe Re: pilnie paszport IP: *.chello.pl 27.04.03, 18:43 skks napisał: > Na Tandecie można kupić całkiem nowy za 500zł. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekha Re: pilnie paszport IP: *.chello.pl 27.04.03, 18:49 z tego co pamietam to czeka sie do 6 tygodni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patefon Re: pilnie paszport IP: *.if.uj.edu.pl 28.04.03, 10:04 ja mialem ten sam problem juz mam nadziaje nie mam zorientowalem sie ze sie przeterminowal i pobieglem do urzedu powiedzieli ze bedzie ze 3 tygodnie czyli 6 maja ufam ze mnie nie zawioda:-) mozna to przyspieszyc jesli wyjazd jest sluzbowy wtedy podanie sklada pracodawca ale moga odmowic przyspieszenia natomiast zawsze mozna dostac papier w kilka dni w razie pogrzebu i tympodobnych przypadkow losowych powodzenia w kazdym razie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaracz Re: pilnie paszport IP: *.dip.t-dialin.net 28.04.03, 10:45 Gość portalu: Phoebe napisał(a): > przegapiłam datę upływu ważności paszportu(:(((((()i mam mały (!)problem; > ile czeka się na wydanie nowego dokumentu - potrzebuję wyjechać pod koniec > maja - i czy lepiej iść do pośrednika czy do urzędu ??? ja czekalem niecale 4 tygodnie.. wiec jest na styk jeszcze, lec szybko do urzedu! powodzenia! Jaracz Odpowiedz Link Zgłoś