mrrek 14.03.07, 20:34 przecież wtedy było wolno, nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katalogavon Re: dlaczego tego olejniczaka nie wyskrobano? 14.03.07, 21:16 No pomyśl trochę... To, że wolno było nie znaczy, że zaraz należało to wykorzystywać. Niestety, nie dla wszystkich jest to oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
konkwista4 żądam wolnej woli 14.03.07, 21:48 W pełni zgadzam się z Olejarczykiem czy jak mu tam. Żądam pozostawieniu mojemu sumieniu likwidację komunistów w Polsce. Obiecuję za każdym razem przemyleć dobrze całą sprawę tzn czy aby nie jestem za młody na zabijanie komunistów, no i czy będzie mnie stać na utrzymanie żywego komunisty w charakterze np premiera mojego kraju. Chciałem zaznaczyć, że piszę te poparcie dla Olejarczyka wcale nie dlatego że jestem katolikiem. Prawo do zabijania komunistów w Polsce powinien po prostu mieć każdy Polak bez względu na wyznawaną religię. Tolerancja jest najważniejsza. Jeszcze raz wyrazy najszczerszego poparcia towarzyszu eminencjo. Odpowiedz Link Zgłoś