jasmina_tdi 22.03.02, 22:30 jasminka idzie lulu......................................................... milego weekendu dla wszystkich! pa! jasmine Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: ROMENTYCZNE BUZI NA DOBRANOC :-* IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 22:31 Kolorowych snow Jasmina!!!:)))))))) Buzka!:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ROMENTYCZNE BUZI NA DOBRANOC :-* 22.03.02, 22:32 mam tylko problem z oderwaniem tylka od biurka, zwleczeniem sie po schodach, podpisaniem karty, odsniezeniem samochodu,wytrabieniem straznika zeby brame otowrzyl, znalezieniem piosenki w radio............ no jak ja mam isc lulu, no jak??? Gość portalu: samanta napisał(a): > Kolorowych snow Jasmina!!!:)))))))) Buzka!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ROMENTYCZNE BUZI NA DOBRANOC :-* IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 22:33 wiesz co? To brzmi przerazajaco...zostan tam:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ROMENTYCZNE BUZI NA DOBRANOC :-* 22.03.02, 22:35 tez tak mysle i wegetuje na klawiaturze ...........:(((( Gość portalu: samanta napisał(a): > wiesz co? To brzmi przerazajaco...zostan tam:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy :))) Re: ROMENTYCZNE BUZI NA DOBRANOC :-* IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 22:40 no, no :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ROMENTYCZNE BUZI NA DOBRANOC :-* 22.03.02, 22:41 DOBRANOC! Gość portalu: yyy :))) napisał(a): > no, no :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ROMENTYCZNE BUZI NA DOBRANOC :-* 22.03.02, 22:44 Pa Sminko- milego Weekendu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy :))) Re: ROMENTYCZNE BUZI NA DOBRANOC :-* IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 22:58 No ide, ide :))) jasmina_tdi napisał(a): > DOBRANOC! > > Gość portalu: yyy :))) napisał(a): > > > no, no :))) > Odpowiedz Link Zgłoś