mqo 21.01.05, 16:32 czy ktos z was słyszał o lekarstwie neokatel,bądz notakel w kropelkach??? prosze napiszcie coś,pozdrawiam:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mqo Re: KTO SŁYSZAŁ...? 21.01.05, 17:01 muszę kupic to dla córki ,z nie znam prawidłowej nazwy Odpowiedz Link
very_martini Re: KTO SŁYSZAŁ...? 21.01.05, 18:32 Ja słyszałam. Nokatehl. Wpisz w wyszukiwarkę, możesz wpaść na stronę www.sanum.com.pl , to preparat tej firmy. 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
beba2 Re: KTO SŁYSZAŁ...? 21.01.05, 18:46 Hehehe, aleście dziouchy wymyśliły. Zwie się to NOTAKEHL D5. Tylko ja nie potrafię jednego zrozumieć. Dlaczego ktoś pisze, ze musi kupić "jakiśtam" lek dziecku i nie wie jak on się zwie. To skąd pomysł na dawanie takiego leku? Odpowiedz Link
mqo Re: KTO SŁYSZAŁ...? 21.01.05, 23:31 a no widzisz słaby zasięg był ,a rozmawiałam z moja lekarką przez telefon i sie troche nie dogadałyśmy:)dlatego pytam i dzieki:) Odpowiedz Link
very_martini Re: KTO SŁYSZAŁ...? 21.01.05, 20:16 Hju hju, literowka:) Pierwsza wersje nazwy przekleiłam ze strony sanum, ale potem przypadkowo skasowałam caly post i mi nie wyszło. Ale co tam, jest piątek;) 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link