Gość: maturzysta IP: 80.51.253.* 08.05.03, 00:30 CZY KTOŚ MOŻE MI UDZIELIĆ INF. JAK PRZYGOTOWAĆ SIĘ DO EGZ. NA nkja UJ JAK WYGLĄDAJĄ USTNE..I W OGÓLE JAKIEŚ PRZYDATNE RADY...ŁADNIE PROSZĘ!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 114 Re: NKJO KRAKÓW!!! INF!!!PLIZ!!! IP: *.kj.wsp.krakow.pl 11.05.03, 14:53 Ponieważ nie ma egzaminu z j.polskiego jets łatwiej niż na germanistykę. Trzeba umieć wszystko z gramatyki i miec bogate slownictwo. Jak jesteś słaby, to wybierz kolegium poza Krakowem, np. Sucha Beskdzka albo Zakopane. Złóz papiery do kilku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leila Re: NKJO KRAKÓW!!! INF!!!PLIZ!!! IP: 80.51.253.* 11.05.03, 15:06 hmm zawsze to jakieś info, ale za ogólne jak mam np.zdane fce z 2001r to to już jest jakiś poziom???jak konkretnie się przygotować nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INGA Re: NKJO KRAKÓW!!! INF!!!PLIZ!!! IP: *.krakow.pl / 192.168.1.* 25.06.03, 20:22 FC to niestety za mało by dostać się do NKJO w Krakowie, a i w innych miejscach też możesz mieć kłopot. Solidnie wkuwaj! POzdr!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: NKJO KRAKÓW!!! INF!!!PLIZ!!! IP: 149.156.84.* 26.06.03, 11:08 hej! a zdajesz na angielski czy niemiecki? bo ja w tym roku skonczylam niemiecki, jesli ty dasz na deutsch to daj nac, napisze ci co i jak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia przepraszam Aga, ale mam klopoty IP: 62.233.183.* 26.06.03, 13:08 hej, cos mi sie dzieje z internetem i mi wysyla zanim skoncze napisac:( ja sie wybieram na colleg niemiecki i ciekawa jestem na jakim poziomie trzeba tam byc,zeby sie dostac? a poza tym to ogolne info tez mnie interesuja, jestes zadowolona,co Ci to dalo, dlaczego poszlas tam a nie na germanistyke? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: przepraszam Aga, ale mam klopoty IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.03, 21:29 no hej! dlatego poszlam do nkjo a nie na germanistyke, bo policeum mialam dwa lata przerwy ( bylam au pair w Niemczech) i balam sie ze nie zdam ze wzgledu na polski, teraz i tak ide na germanistyke, na mgr uzupleniajace. Co do nkjo to jest tam niezly wycisk, nie ma w zasadzie tygodnia, by nie bylo jakiegos kolokwium, al ejesli lubisz sie uczyc i chcesz sie podciagnac w niemieckim, to sprobuj, w tamtym roku byly 3 osoby na 1 miejsce wiec nie tragicznie!Jesli masz jeszcze jaie spytania, to kontaktuj sie ze mna najlpeiej mailem: agnieszka79@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: przepraszam Aga, ale mam klopoty IP: 62.233.183.* 27.06.03, 13:35 dzieki, wlasnie wyslalam maila:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: przepraszam Aga, ale mam klopoty IP: 217.153.104.* 30.06.03, 14:14 no hej Gocha i jak poszedl egzamin? kiedy macie wyniki? napisz mi prosze mailem odp.! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś