weronka77 21.03.07, 19:58 a ja potrzebuję sławną osobę z kompleksami na punkcie urody!!!Pilnie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weronka77 Re: WY tu pitu.pitu.... 21.03.07, 20:06 Jak macie kompleks to we wtorek za tydzień gramy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: WY tu pitu.pitu.... 21.03.07, 20:09 No chciałbym Ci pomóc Weronka bo masz kłopot a ja sławny jezdem jak cholera w cały rodzinie, tylko kompleksów nijakich doszukać się u siebie nie mogie;) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: WY tu pitu.pitu.... 21.03.07, 20:15 Jasny - Gwint to była para w tańcach na lodzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 to wprost niemożliwe 21.03.07, 20:16 że żaden facet tutaj : nie odchudzał się nie przeszczepiał włosów nie ma krzywego nosa nie łysieje nie jest baaardzo niski ani baaaardzo wysoki nie ma odstających uszu ani wyłupiastych oczu ani worków pod oczami ani zmarszczek tu i ówdzie ani nie poddawał się żadnej operacji plastycznej w to nie uwierzę;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: to wprost niemożliwe 21.03.07, 20:30 Ciezko bedzie My kompleksow nie mamy ale to TV pełna geba sie pchamy :-)) > Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: to wprost niemożliwe 21.03.07, 20:34 W trakcie moich wielokrotnych odchudzań, straciłem około 500 kg wagi, Niestety w tym samym czasie przytyłem 525 kg. Nie jest to jednak dla mnie powodem do zmartwień;) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: to wprost niemożliwe 21.03.07, 20:37 Skoro się odchudzałeś to miałeś kompleks;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: to wprost niemożliwe 21.03.07, 20:50 Dla zdrowia pani, dla zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: toż to o mnie! 21.03.07, 23:52 weronka77 napisała: > że żaden facet tutaj : > nie odchudzał się > nie przeszczepiał włosów > nie ma krzywego nosa > nie łysieje > nie jest baaardzo niski > ani baaaardzo wysoki > nie ma odstających uszu > ani wyłupiastych oczu > ani worków pod oczami > ani zmarszczek tu i ówdzie > ani nie poddawał się żadnej operacji plastycznej Odpowiedz Link Zgłoś
astarte7 Re: toż to o mnie! 21.03.07, 23:54 Kobieta budzi się rano po Sylwestrze, patrzy w lustro i szturcha w bok wymęczonego imprezą męża: - Wiesz kochanie... jaka ja już jestem stara! Twarz mam całą pomarszczoną, biust obwisły, oczy sine i podkrążone, fałdy na brzuchu, grube nogi i tłuste ramiona... Kochanie! Proszę cię, powiedz mi coś miłego, żebym się lepiej poczuła w nowym roku... - Eee... no... za to wzrok masz jak najbardziej w porządku! Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 tylko idiota opowiada o swoich kompleksach publicz 22.03.07, 06:22 publicznie. Po takim programie, dopiero moze nabawić się kompleksów. Nasze wady których nikt dotychczas nie zauważał oprócz nas samych, staną się pożywką dla wszelkiej maści prześmiewców. Odpowiedz Link Zgłoś