Dodaj do ulubionych

Julinka...

22.03.07, 22:34
chora;-((( 40 stopni gorączki;-((((I żadnych innych objawów.....Czekam na
wyniki badań...Ale się poryczałam...Teraz lula..
Obserwuj wątek
    • polski0001 Re: Julinka... 22.03.07, 22:35
      weronka77 napisała:

> chora;-((( 40 stopni gorączki;-((((I żadnych innych objawów.....Czekam na
      > wyniki badań...Ale się poryczałam...Teraz lula..

Wspolczuje Weronko :-((
      • d.ziarkowska Re: Julinka... 22.03.07, 22:46
        nie martw sie.. dzieci tak maja.. wysoka goraczka to norma .. gorzej gdyby jej
        nie miala a byla chora
    • nulka8 Re: Julinka... 22.03.07, 22:46
      > chora;-((( 40 stopni gorączki;-((((I żadnych innych objawów.....

Ja przerabiałam to dwa tygodnie temu przez cały tydzień. Współczuję, pewnie
      jakieś wirusy paskudne.
    • xyz_xyz_xyz Re: Julinka... 22.03.07, 23:05
      jakie badania? To lekarz już ją widział, prawda? Wiesz, że jak gorączka trzyma
      mocno, to możesz sobie rozrysować na zegarze 3 dawki Ibufenu, 4 dawki Panadolu,
      a jak jeszcze mało, to jeszcze 3 dawki Pyralginy na dobę, powstanie ci schemat
      na takie ostre paskudztwo. Bo 40 st to za dużo, dziecko się męczy. Ale będzie
      dobrze, przerabiałam to nie raz. Jak chcesz, to dam ci tel do mojej pediatry,
      która przyjeżdża do domu. Bardzo sobie ją cenię.
    • xyz_xyz_xyz Re: Julinka... 22.03.07, 23:06
      a może to ucho? Czasami dzieci nie skarżą się na ból, a zapalenie jest.
      • weronka77 Re: Julinka... 22.03.07, 23:43
        Byliśmy w szpitalu.Zero objawów.Zbijamy gorączkę Paracetamolem 250 w
        czopkach.Na jutro rano zamówilismy analityczkę z Siemaszki.Tylko cholera nie
        wiem czy tam zbadają nam Juleczkowe siuśki bakteriologicznie....Wie ktoś?
        • xyz_xyz_xyz Re: Julinka... 23.03.07, 00:04
          raczej tak, na Zachodniej to ich oddział, a tam robią napewno.
          • weronka77 Re: Julinka... 23.03.07, 00:07
            Bakteriologiczne robią? znakomicie....ufff,myślałąm że tylko ogólne...
            • zielonki Re: Julinka... 23.03.07, 00:10
              Weronka dbaj mi lepiej o synową!
              • weronka77 Re: Julinka... 23.03.07, 00:12
                Dbam dbam...Lula z tatą właśnie.
                • zielonki Re: Julinka... 23.03.07, 00:13
                  Tata nie zapewni jej matczynego ciepła.
                  Tak myślę.
                  • weronka77 Re: Julinka... 23.03.07, 00:15
                    Ona woli spać z tatą bo mama to chude 55 kg z kością a tata to całe 85 kg
                    ciepłego mięska dużego obrośniętego tłuszczykiem.
                    • zielonki Re: Julinka... 23.03.07, 00:18
                      A to pannica wybredna.
                      • weronka77 Re: Julinka... 23.03.07, 00:20
                        Po mamusi.Aczkowlwiek mamusia woli mniejszych ostatnio;-)))
                        • zielonki Re: Julinka... 23.03.07, 00:21
                          Mniejsi mają gęstsze owłośienie, przynajmniej wynika tak z arytmetyki.
                          • weronka77 Re: Julinka... 23.03.07, 00:21
                            ja wybieram takich którzy to owłosienie powoli tracą;-)))
                            • zielonki Re: Julinka... 23.03.07, 00:23
                              Czysta perwersja.
                              • weronka77 Re: Julinka... 23.03.07, 00:24
                                Wolę starszych;-)) takich PO 50tce...;-) Sam miód;-)
                                • zielonki Re: Julinka... 23.03.07, 00:25
                                  Szanuję Twoje zdanie.
                                  • weronka77 Re: Julinka... 23.03.07, 00:26
                                    Znasz jakiegoś 50cio letniego amanta może? Nie musi być wolny;-)))
                                    • zielonki Re: Julinka... 23.03.07, 00:28
                                      A skąd bym znał.
                                      • zielonki Re: Julinka... 23.03.07, 00:30
                                        Choć coś sobie przypominam.
                                        • weronka77 Re: Julinka... 23.03.07, 00:30
                                          dawaj namiary na priv;-)))
                                          • zielonki Re: Julinka... 23.03.07, 00:31
                                            Na forumspotkaniu będzie duża podaż. Trochę cierpliwości.
                                            • weronka77 Re: Julinka... 23.03.07, 00:36
                                              eee ale wolni mają być a nie z "balastem";-) Przynajmniej na spotkaniu;-))))
                                              • zielonki Re: Julinka... 23.03.07, 00:41
                                                Wolność jak zapewne wiesz to pojęcie trudnodefiniowalne i do tego obdarzone zmiennymi cechami związanymi z rozwojem cywilizacyjnym.
                                                • weronka77 Re: Julinka... 23.03.07, 00:43
                                                  Dokładnie tak;-) Podobnie jak pojęcie :"związek" i "zajęty".Generalnie po
                                                  jakimś czasie się dezaktualizują;-) I to prędzej niż póżniej;-))
                                                  • zielonki Re: Julinka... 23.03.07, 00:48
                                                    Chyba, że na drodze stanie strażnik moralności Chuck Giertych i każe małżom nosić mundurki.
                                                    Dla porządku. W sumie niezły pomysł.
                                                  • weronka77 Re: Julinka... 23.03.07, 00:50
                                                    Małże zedrą z siebie mundurki podobnie jak ochoczo zdzierają obrączki z palców
                                                    przy pomocy mydłą przed każdą imprezą;-)))Moralność nie istnieje już;-)
                                                  • zielonki Re: Julinka... 23.03.07, 00:51
                                                    No ale przyznasz, że to duże utrudnienie.
                                                  • weronka77 Re: Julinka... 23.03.07, 00:52
                                                    Zielonek-mężczyżni w pewnym wieku nie znają słowa "utrudnienie"
                                                    tylko "uwolnienie" z nudy, stagnacji i rutyny;-))))
                                                  • weronka77 Re: Julinka... 23.03.07, 00:51
                                                    I tym optymistycznym akcentem zakończę;-) Idę spać,rano na badania,potem szukać
                                                    zakompleksionych,we wtorek nagrania a potem to juz tylko wizyty u
                                                    kosmetyczek,fryzjerek,wizażystek i projektantów żeby błyszczeć na spotkaniu w
                                                    sobotę jaśniej niż inni;-)))))))
                                                  • zielonki Re: Julinka... 23.03.07, 00:57
                                                    Szanuję Twoją tolerancję i zrozumienie wykazane płci przeciwnej.
                                                  • weronka77 Re: Julinka... 23.03.07, 00:59
                                                    nieeee w następną;-) Gdyby było w tą to od dwóch dni leżałabym w SPA;-)))DO
                                                    zobaczenia Zielonku mam nadzieję że nie zawiodę "wygłodniałej" i wrażliwej na
                                                    piękno męskiej części widowni;-))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • zielonki Re: Julinka... 23.03.07, 01:01
                                                    Jestem spokojny acz niezmieszany.
                                                  • zielonki Re: Julinka... 23.03.07, 01:08
                                                    Wobec tego wybierzmy komisyjnie fryzurę.
                                                  • krzychut Re: Julinka... 23.03.07, 07:07
                                                    Ja w tej sprawie nie mam nic do powiedzenia ale...
                                                    free-beauty-tips.glam.com/shorth2.html
    • bluetab70 Re: Julinka... 23.03.07, 00:24
      Trzymaj się,
      będzie dobrze, maluchy tak mają, że albo bez temperatury, albo od razu 39-40
      Czasem maluchy słabo reagują na paracetamol, lepiej działa Ibuprom/Nurofen
      • weronka77 Re: Julinka... 23.03.07, 00:25
        Ale takie czopki 250 to jeno paracetamol...;-((
        • bluetab70 Re: Julinka... 23.03.07, 09:49
          zgadza się, ibuprom tylko w syropie - nie wypije?
        • omamamia1 Re: Julinka... 25.03.07, 17:26
          Jak córcia?
          • weronka77 Re: Julinka... 25.03.07, 17:36
            Lepiej...ja gorzej za to
            • omamamia1 Re: Julinka... 25.03.07, 17:57
              Macie pewnie to samo.
              • omamamia1 Re: Julinka... 25.03.07, 17:58
                A jak wyszły badania małej i co dostała na to?
                • xyz_xyz_xyz Re: Julinka... 25.03.07, 20:52
                  podpinam się pod pytanie.
                  • weronka77 Re: Julinka... 26.03.07, 14:14
                    badania w porządku.Ale Julka zaziębiłą się poważnie wczoraj z tatą na
                    spacerze...Głupek ubrał jej tylko polar i kamizelke!!!!!!!!!!!!!
                    • zielonki Re: Julinka... 26.03.07, 16:33
                      weronka77 napisała:

> ...Głupek ubrał jej tylko polar i kamizelke!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka