Dodaj do ulubionych

A jak elegancko spożyć zamówioną ...

12.04.07, 18:54
telepizzę, co jej kurna nie pokroili barany i do tego w żadne narzędzia nie
zaopatrzyli?
Obserwuj wątek
    • gosia.43 Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 12.04.07, 18:59
      Zrób w środku dziurke palcem ( tak jak przy krojeniu torta ) - i najtrudniejszy
      pierwszy kawałek - odłam od dziurkoi do krawędzi ; później leci samo..))
      • zielonki Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 12.04.07, 19:03
        No nie wiem, czy to będzie elegancko.
        Zrobiłem z niej zawijasa, takiego rolmopsa i wpychałem w otwór gębowy.
        • gosia.43 Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 12.04.07, 19:06
          To ona taka mała była .., czy Ty potrafisz tak szeroko...))

p.s. smacznego
          • zielonki Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 12.04.07, 19:09
            Targałem ją rzecz jasna wcześniej, ale nie wiem, czy to jest correct?
            • gosia.43 Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 12.04.07, 19:13
              A w zasadzie to jest sóźniony obiad , czy już kolacja ??
              I chyba w plenerze - jak noża nie ma ...
              Ale skąd ten komputer...
              )))
              • zielonki Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 12.04.07, 19:14
                To się nazywa HP-2.
                Czyli należą się dwa posiłki.
                • gosia.43 Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 12.04.07, 19:18
                  No tak ; a później narzekasz , że jestes głodny..))

Jeść sie powinno powoli , ze smakiem , z uśmiechem , najlepiej w dobrym
                  towarzystwie - a nie szarpać i w rulon zwijać , toż gotowe wrzody żołądka ,
                  czy inne paskudztwa... )))
                  • zielonki Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 12.04.07, 19:20
                    Dobrze prawisz Gosiu, dobrze.
                    • gosia.43 Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 12.04.07, 19:22
                      Ale od prawa , nie od prawiczka ))
                      • zielonki Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 12.04.07, 19:25
                        Kręcisz już mięso na pasztet?
                        • zielonki Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 12.04.07, 19:27
                          Wątróbeczka!
                          • gosia.43 Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 12.04.07, 19:28
                            Kręce ... , kręce ..bo wiosna ...
                            Ale jeszcze nie pasztet....
                          • zielonki Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 12.04.07, 19:29
                            Co tam jeszcze trzeba?
                            Jakieś zieleniny.
                            • gosia.43 Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 12.04.07, 19:34
                              Przede wszystkim mięso : jakie kto woli ; wieprzowe, wołowe , drób , oczywiście
                              wątróbka, cebulka podsmazona , moga być grzybki ugotowane , bułka czerstwa
                              namoczona w wywarze .. no i jajka , ale to już po podduszeniu , wystudzeniu i 3-
                              krotnym (najlepiej ) zmieleniu........
                              ))
                              • zielonki Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 12.04.07, 19:35
                                O wiem!
                                Podgardle musi być, by nie był za suchy!
                                • gosia.43 Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 12.04.07, 19:37
                                  Lepszy boczuś surowy ...

p.s. Ty , a skąd wiesz...??
                                  Ty tez pieczesz....
                                  • zielonki Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 12.04.07, 19:39
                                    Moja męska intuicja.
                                    • gosia.43 Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 12.04.07, 19:41
                                      Nieprawdopodobne !!!!!

p.s. zawsze mi sie wydawalo , że to ta kobieca jest niezawodna.....
                                      • zielonki Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 12.04.07, 19:43
                                        Zastanawiam się nad przyprawami. Co prócz świeżego pieprzu?
                                        • gosia.43 Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 12.04.07, 19:47
                                          sól , ziele angielskie , liść bobkowy , i koniecznie imbir , i gałka
                                          muszkatałowa ..
                                          jaj jesze do duszenia daję warzywa - " włoszczyznę "jak już mieso zaczyna
                                          mięknąć,...
                                          • zielonki Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 12.04.07, 19:57
                                            Oooooooao.
                                            Tak !
                                            Gałka muszkatułowa to jest strzał w dziesiątkę!
                                            • broton Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 13.04.07, 23:13
                                              ... ja robię bez włoszczyzny i bez drobiu , grzybek z lasu - pieczarka nie
                                              grzyb ... drób nie mięso a trawa trująca ...
                                              • broton Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 13.04.07, 23:14
                                                ... a kiedy konzumpcja ... z flaszką wpadnę ...
    • telepizza1 Telepizza 13.04.07, 21:39

Noża w domu nie masz?
      \
      \
      W którym lokalu zamawiałeś pizzę?

Telepizza-Klient nasz pan...
    • tempe Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 13.04.07, 22:56
      przecie narzędzie zawsze masz przy sobie
      • zielonki Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 13.04.07, 23:15
        W domu nie jadam pizz.
        • broton Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 13.04.07, 23:16
          ... a co ...???
          • zielonki Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 13.04.07, 23:21
            korzonki.
            • broton Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 13.04.07, 23:23
              ... a jakie ...??
            • gosia.43 Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 13.04.07, 23:23
              Dlatego taką forme trzyma...
              • zielonki Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 13.04.07, 23:26
                Ale dziś byłem na zakupach i .... kupiłem 4 mrożone pizze.
                Posmakowałem chyba.
                • gosia.43 Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 13.04.07, 23:27
                  Bardzo urozmaicone....pozywienie )
                • broton Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 13.04.07, 23:27
                  ... i po formie ??..
                  • gosia.43 Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 13.04.07, 23:28
                    nie... kazda innego ksztaltu..)))
                    • zielonki Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 13.04.07, 23:29
                      frutasy, amiricana, wega i cos tam jeszcze, acha pieczarki z cebulą i brokułą.
                      Przynajmniej na okładce.
                      • gosia.43 Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 13.04.07, 23:31
                        jedną brokułą..??!!
                        • zielonki Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 13.04.07, 23:32
                          Przecież pasztetu z tego nie zrobię!
                      • broton Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 13.04.07, 23:32
                        ... chłopie - już nie zyjesz ... nie jedz tego ...
                        • zielonki Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 13.04.07, 23:33
                          No nie, na kolację to spożywam inne inszości. Z wody żródlanej.
                          • broton Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 13.04.07, 23:35
                            ... taaa ... woda źródlana i energia z kosmosa ..??
                        • gosia.43 Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 13.04.07, 23:34
                          broton - nie myślisz chyba o moim pasztecie ?? )))
                          • broton Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 13.04.07, 23:36
                            ... a mamy tu jakiś inny pasztet ..??
                            • broton Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 13.04.07, 23:37
                              ... znaczy w sprawie w/w konzumpcji ..
                          • zielonki Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 13.04.07, 23:36
                            Broton!
                            Nawet o tym nie myśl!
                            • broton Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 13.04.07, 23:38
                              ... kurde - to po co ten pasztet cały ..??
                              • gosia.43 Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 13.04.07, 23:39
                                Bez pasztetu ani rusz...)
                                • broton Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 13.04.07, 23:41
                                  ... no mówie , że z flaszką lecę na ten pasztet ...
                                  • gosia.43 Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 13.04.07, 23:44
                                    Flaszka niejedna sie przyda , bo pasztet "cienszki"...))
                                    • broton Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 13.04.07, 23:46
                                      .. z dużą flaszką lecę więc ...
                                      • gosia.43 Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 13.04.07, 23:47
                                        pięć liter ...? ))
                                        • broton Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 13.04.07, 23:49
                                          ... to może z beczką przylecę ??..
                                          • zielonki Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 13.04.07, 23:50
                                            To ja wezmę szkło, żeby było z kulturą.
                                            • broton Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 13.04.07, 23:51
                                              ... a pasztet jest już aby ...
                                          • gosia.43 Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 13.04.07, 23:51
                                            A ile ludzi na tę beczkę...? ))
                                            • broton Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 13.04.07, 23:52
                                              ... a ja jeden , to mało Ci ...??
                                              • gosia.43 Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 13.04.07, 23:56
                                                no do ...tej beczki.....???!!! ))
                                                • broton Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 13.04.07, 23:59
                                                  ... no mówisz , że sama pięć liter załtwisz ...
                                                  • gosia.43 Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 14.04.07, 00:04
                                                    A jaki czas mi na to dajesz....??? ))
                                                  • broton Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 14.04.07, 00:06
                                                    .. bedziem siedzieć do skutku ...
                                                  • zielonki Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 14.04.07, 00:06
                                                    do rana.
                                                  • gosia.43 Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 14.04.07, 00:10
                                                    ..w dobrym towarzystwie... , nawet cygan...
                                                  • broton Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 14.04.07, 00:12
                                                    ... kurde - myślałem , że to Gośka kreci pasztet ... ale jesli Twój jest OK to
                                                    i do Ciebie lece z beczką ( powiedz od razu , że o tą beczkę chodzi ) ...

.... lubię pasztet - po prostu ..
                                                  • zielonki Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 14.04.07, 00:14
                                                    Nie będę chytry i dam ci gryza.
                                                  • gosia.43 Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 14.04.07, 00:15
                                                    broton - nie pij więcej )) ja- własnie jestem Goska... ta co pasztet kreci...a
                                                    i beczka nie pogardzi...
                                                  • broton Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 14.04.07, 00:19
                                                    ... normalnie zielony mnie wypuszcza .. jemu o tą beczkę chodzi ...

... zielony OK podzielim się ...
                                                  • gosia.43 Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 14.04.07, 00:21
                                                    Chwila , chwila ,,,,spokojnie , malą łyżeczka.... pasztetem to ja was
                                                    podziele...
                                                  • broton Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 14.04.07, 00:23
                                                    ... ale duży jest - przynajmniej siedem kilo ...?? co ??..
                                                  • gosia.43 Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 14.04.07, 00:24
                                                    Będzie proporcjonalny do beczki...)))
                                                  • broton Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 14.04.07, 00:26
                                                    ... no to ja uspokojony zamawiam taryfe ...
                                                  • gosia.43 Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 14.04.07, 00:28
                                                    Oj .... ty też....pare minut temu zielonek zamawiał tez .... w wątku z
                                                    Weronka..to moze wspólna imprezke zrobimy...)))
                                                  • broton Re: A jak elegancko spożyć zamówioną ... 14.04.07, 00:30
                                                    ... a jak inaczej .??..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka