Dodaj do ulubionych

Marsz Wszechpolaków w Krakowie rozwiązany

• Gość: antepavelić [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 18:21
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: antepavelić VI RP będzie kakaowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 18:24
      Chorwacja dla Chorwatów
      • tubbs Lęk. 21.04.07, 18:31
        Chłopaki! Nie musicie się bać. Jeśli jesteście napradwda tak hetero, jak
        sądzicie, twoją orientację seksualną się nie zmieni, jeśli zobaczysz jakies geje
        na Grodzkej. Bądzcie pewni siebie!! Nie trzeba się bać!
    • siwy_jogin Ruskie służby nam tych cyklistów zmajstrowały! 21.04.07, 18:31
      niech PIS rozbije układ
      • siwy_jogin :) 21.04.07, 18:31
        :)
    • Gość: kas I po co ten marsz? IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.07, 18:34
      wszechpolacy i homo tez ludzie i maszerowac moga, ale po co oni to robia? tylko
      oni potrafia to zrozumiec. Na legalizacje par homo w tym kraju beda musieli
      czekac z 100 lat, wydaje sie ze po prostu im sie nudzi. Panstwo powinno sie
      jakos nimi zaopiekowac, organizowac kuleczka zainteresowac itp
      • okrent9 Re: I po co ten marsz? 21.04.07, 18:43
        kas, a po co były 50 lat temu w USA marsze, dzięki którym tak rasistowskie
        wówczas społeczeństwo w końcu dojrzało w Afroamerykanach LUDZI, którzy chcą po
        prostu mieć prawo ŻYĆ tak jak inni?

Nawet jeśli w Polsce na legalizację związków jednopłciowych przyjdzie ludziom
        czekać sto lat, jak prorokujesz, nie zmniejszy to liczby osób homoseksualnych
        żyjących w związkach. Tyle tylko, że im dłużej to czekanie potrwa, tym więcej
        ludzkich dramatów zdąży się rozegrać. Małżeństw zawieranych dla "wpasowania
        się" w homofobiczne społeczeństwo rozpaść. Dzieci z takich małżeństw będą
        cierpieć rozstania z rodzicami. I tak dalej. I to ma sens? Chyba nie rozumiesz
        SKALI problemu.
        • Gość: turtl Bez jaj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 02:06
          Porównywanie homoseksualistów z Afroamerykanami w latach 50tych to naprawdę zły dowcip. Czy homoseksualiści mają inne prawa od nas ? Czy ja na ten przykład mam szersze uprawnienia od któregokolwiek geja ?

Rozumiem, że geje nieraz faktycznie przeżywają upokorzenia. Ale ich manifestacje robią więcej złego niż dobrego. Bo tu nie chodzi o kolor skóry, a o sprawy, które powinny pozostać w sferze prywatnej. Na świecie są tysiące spraw, przez które ludzie bywają upokarzani. Czemu grubi nie skandują, że są właśnie tacy, jak powinni być ? Czemu łysi nie krzyczą na ulicach, że brak włosów ujmy nie przynosi ? Bo to nie boli aż tak bardzo, jak sfera seksualności ? To może tym bardziej nie powinno się obcych ludzi bombardować informacją o własnych sprawach majtkowych ?

Heteroseksualni także mają prawo protestować. Nie ma żadnych regulacji, które chroniły by ich przed lubieżnością w wydaniu gejowskim. Całkiem niedawno jakiś koszykarz amerykański przyznał się, że jest gejem i przez kilka lat gry pocił się na widok swoich kolegów w szatni. I co ? I nic. Gdyby koszykarka okazała się facetem podglądającym przez cały sezon swoje koleżanki to taki facet trafiłby do więzienia. Nie mam racji ?

Nasz świat od wieków urządzony jest dwupłciowo. Toalety, przebieralnie itp. są dla pań i panów. Jeśli homoseksualizm (a nie homoseksualiści, bo ci mają te same prawa!) ma być równouprawniony, to trzeba by wprowadzić dodatkowe dla gejów i lesbijek. Tylko strach pomyśleć ile grup seksualnych ruszy po tym do walki o własne...

Gejom też nikt nie zabrania żyć razem. Tylko dlaczego nazywać to małżeństwem, kiedy małżeństwo od zawsze było związkiem międzypłciowym, zdolnym do stworzenia nowego człowieka drogą prokreacji ? Przecież to jest różnica wprost absolutna ! Wedle pewnej teorii życia, istotę żyjącą poznaje się po dążeniu do prokreacji. Oczywiście nie jest ona doskonała. Ale wskazuje na istotę tego czynnika. Bo to przecież głównie prokreacji i wychowaniu potomka służy małżeństwo. Para gejowska jest zdolna tylko do tego drugiego. Różnica zasadnicza. Zresztą nie dziw, że społeczeństwo opiera się przyznaniu gejom praw do wychowania dziecka. Bo choćby nie wiem jak bardzo dany homoseksualista chciał być kobietą, to nigdy nią nie będzie. Podział na płcie to znowuż najbardziej podstawowy i realny podział ludzi, jaki istnieje. Kobiety i mężczyźni różnią się biologicznie do tego stopnia, że jedno drugiego nie zastąpi zbyt skutecznie w dziele wychowania dziecka. Oczywiście, zawsze zostaje pytanie, czy lepiej by dziecko miało opiekuna i własny dom, czy żeby dorastało w domu dziecka. Ale zawsze też zachodzi pytanie, czy dziecko gejów pozostanie w kwestiach seksualnych poza wpływem swych rodziców. Bo ktoś w końu musi prokreować w tym kraju. I może geje powinni okazywać więcej wdzięczności tym, którzy robią.

Reasumując ten z lekka nieczytelny wywód: nie żebym nie dostrzegał problemu, ale jego skala jest w znacznej mierze dziełem polityków obu stron, którzy chętnie sprawę zaogniają dla własnych politycznych korzyści. Dlatego - zanim pójdziesz w tłum zawsze pomyśl dwa razy - a nuż masz tyle siły, by zmierzyć się samemu ze swym problemem ? Bo tłum porywa, depcze indywidualizm.
          • okrent9 Re: Bez jaj... 22.04.07, 02:38
            turtl, to nie był dowcip. Tak, homoseksualiści mają mniejsze prawa niż ty. Nie
            mogą w Polsce zalegalizować związku, co wiąże się z wieloma przykrymi
            ograniczeniami. Porównałam Marsze Równości do demonstracji Afroamerykanów
            głównie ze względu na aspekt zmiany świadomości społeczeństwa, jakie takie
            demonstracje mogą powodować (pisałam o tym w odpowiedzi na kolejne posty
            pt. "po co im te marsze").

Piszesz, że "nie chodzi o kolor skóry, ale o sprawy, które powinny pozostać w
            sferze prywatnej". Jeśli jesteś hetero i masz dziewczynę albo chłopaka,
            narzeczoną albo narzeczonego, żonę albo męża, nawet byłą żonę albo byłego męża,
            bądź nawet (odpukać) jesteś wdową lub wdowcem, nikt nie patrzy na ciebie
            dziwnie jeśli wspomnisz o swojej obecnej lub byłej drugiej połowie. Normalni
            ludzie rozmawiają - nie rozmawiają tacy jak ten zabójca z Virignia Tech. Ludzie
            rozmawiają o tym, co jest im bliskie, co jest dla nich ważne: o osobie
            ukochanej, o rodzinie, o wyjeździe na wakacje ze współmałżonkiem. A jeśli gej
            albo lesbijka wspomni o partnerze czy partnerce i koledzy czy koleżanki z pracy
            zaczną go lub ją szykanować? Zostanie zwolniony, -a z pracy? bo "ma wygląd
            lesbijski", jak to powiedziano pewnej nauczycielce? Dlatego tak wielu (pewnie
            większość) osób homoseksualnych w Polsce ukrywa się ze swoim życiem osobistym.
            OSOBISTYM, powtarzam. Nie chodzi o zwierzanie się ze spraw "majtkowych", jak to
            określasz. Chodzi o to, by każdy, o ile nikogo nie krzywdzi, mógł żyć w zgodzie
            z samym sobą i własnym sumieniem, i z osobą, którą kocha, bez względu na to,
            czy ta osoba jest przeciwnej czy tej samej płci.

Ludzie z nadwagą też protestują (w USA nawet się sądzą i wygrywają) sprawy o
            dyskryminację, przy czym nadwaga to jednak coś, co w przytłaczającej większości
            przypadków MOŻNA kontrolować, kiedy orientacja seksualna jest wrodzona.

Jeśli ktoś cię napastuje seksualnie, jak najbardziej masz prawo protestować,
            bez względu na to, czy napastuje cię ktoś hetero czy homo. Ale podczas Marszów
            Równości nie zdarzyły się chyba dotąd przypadki napastowania widzów hetero
            przez uczestników homo?

Gdzie przeczytałeś, że ten koszykarz amerykański "się pocił na widok"?
            Poczytałam trochę na temat ujawnienia się tego sportowca, i to w internecie
            anglojęzycznym, i nigdzie nie widziałam słów "pociłem się" czy "podniecałem się
            na widok kolegów" z zespołu (czy grupy czy teamu czy jak to się nazywa w
            koszykówce). Natomiast pewien jego homofobiczny "kolega" z owego teamu wyraził
            się podobnymi słowy. Że niedobrze mu się robi kiedy sobie pomyśli, że ów
            może "się pocił" na widok kolegów. Dochodzę do wniosku, że mężczyźni są trochę
            dziwni. Kobiecie by chyba pochlebiała myśl, że jej ciało mogło się podobać
            koleżance :) Koszykarz-gej o którym piszesz najwyraźniej nikogo nie podglądał.
            Nikt go o to nie oskarżył. Widać zachowywał się normalnie, przebierał się czy
            brał prysznice tak jak pozostali. Więc jeśli pozostałym hetero nie
            przeszkadzało że inni hetero ich widzą nago czy półnago to co za różnica, że w
            podobnych "okolicznościach przyrody" widział ich gej? Czy to, że gej, oznacza
            że na widok KAŻDEGO męskiego ciała popada w seksualny szał, którego nie jest w
            stanie opanować?

"Nasz świat od wieków urządzony jest dwupłciowo". Przez "nasz" masz pewnie na
            myśli większą część Europy. No dobrze. Czy nie dociera do ciebie, że
            również "od wieków" w przybliżeniu ten sam procent KAŻDEGO społeczeństwa jest
            homoseksualny? A więc zawsze w łaźniach "tylko dla panów" albo
            przebieralniach "tylko dla pań" byli wśród hetero geje i lesbijki. Od kultury
            osobistej zależy, na ile człowiek panuje nad własnymi popędami. Widać, skoro
            wydaje ci się, że nagle nastąpił jakiś wysyp gejów i lesbijek, bo ich dotąd nie
            widziałeś, ogromna większość osób homoseksualnych wykazywała się odpowiednim
            poziomem kultury osobistej. Czego nie można powiedzieć o autorach wielu
            homofobicznych wypowiedzi w tym wątku, niestety.
            • zawisza60 Re: Bez jaj... 22.04.07, 02:43
              Okrent! Kiedys zwyciezycie i Polska bedzie normalnym krajem mimo ze na razie to
              czysta zalamka. A na razie pozdrawiam serdecznie i trzymam za Was kciuki!
              • okrent9 Re: Bez jaj... 22.04.07, 03:03
                zawisza... wzruszyłam się :) Ta "walka" to taka raczej pozytywistyczna harówka
                na ugorze ;) Do niedawna nawet nie zdawałam sobie sprawy z tego, na jakim...
                Jestem Polką i kocham Polskę i polski, tęsknię, kiedy jestem za granicą
                (pomimo, że tam jestem z najbliższymi), ale coraz częściej tutaj w kraju dopada
                mnie zwątpienie. W ubiegłym tygodniu oglądałam w czeskiej telewizji
                tygodnik "Q" - taki półgodzinny program emitowany tam od kilku miesięcy, na
                tematy GLTB, ale dla wszystkich. W tym ostatnim czy też może przedostatnim?
                wydaniu autorzy programu udali się na Słowację by tam spotkać się z
                przedstawicielami "środowiska" i spytać ich o to, jak im się żyje. W Czechach
                można już legalizować związki jednopłciowe. Na Słowacji czołowi politycy,
                bardzo katoliccy, w programach publicystycznych głośno plują jadem na
                homoseksualistów. Gejom i lesbijkom jest tam na pewno tak "sympatycznie" żyć,
                jak tutaj w Polsce. Pod koniec tego segmentu programu na ekranie ukazała się
                mapa Europy na której na różowo zaznaczono kraje, w których osoby homoseksualne
                mogą się cieszyć przynajmniej względną tolerancją. Róż otaczał Polskę i
                Słowację ze wszystkich stron :\ Tylko nasz kraj i Słowacja zaznaczone były na
                czerwono. W podsumowaniu autor zastanowił się ironicznie, czy może za kilka lat
                powstanie ultrakatolicka Polsłowacja?.. w której zamieszkają sobie wszystkie
                homofoby Europy...

Pozdrawiam serdecznie. I zwłaszcza ze wzglęu na młodszych ode mnie i słabszych
                psychicznie mam nadzieję, że Polska jednak znormalnieje a wizja z programu "Q"
                pozostanie tylko przejawem czarnego humoru.
            • polar21 Re: Bez jaj... 22.04.07, 11:59
              okrent9 napisała:

> turtl, to nie był dowcip. Tak, homoseksualiści mają mniejsze prawa niż ty. Nie
              > mogą w Polsce zalegalizować związku, co wiąże się z wieloma przykrymi
              > ograniczeniami.

widzisz. i tu dochodzimy do sedna sprawy. Wiekszosc - na szczescie podchodzaca
              do sprawy zdroworozsadkowo - o ile nie ma nic przeciw istniemiu homosi, no
              trudno musimy tez tolerowac w spoleczenstwie zlodziei, alkoholikow, pedofilow
              itd, o tyle domaganie sie dla nienormalnych jakis specjalnych praw wychodzi juz
              poza zdroworozsadkowe myslenie i oczywiscie wzbudza opor.

>
              > nikt nie patrzy na ciebie
              > dziwnie jeśli wspomnisz o swojej obecnej lub byłej drugiej połowie.

no i co chcesz na ten temat poradzic? ze ludzie nie lubia pedalow i reaguja
              prawidlowo? chcesz moze ustawy ktora bedzie zabraniala sie dziwnie patrzyc na
              pedalow? to juz niezla utopia.
              >
              > A jeśli gej
              > albo lesbijka wspomni o partnerze czy partnerce i koledzy czy koleżanki z
              pracy zaczną go lub ją szykanować? Zostanie zwolniony, -a z pracy? bo "ma wygląd
              > lesbijski", jak to powiedziano pewnej nauczycielce?

no wiesz. jakby nalogowy alkoholik przynzal sie szefowi do swojej choroby, to
              pewnie tez dazonoby do jego zwolnienia. poza tym pedaly wcale nie musza sie
              ukrywac. jak sluchalem ich wypowiedzi na tym marszu, slowa wypowiedziane
              piskliwym, niemal dziewczecym glosem + ich wyglad = nietrudno o smiech, lecz
              nikt ich nie zamierza zamykac w obozach czy wysylac na odwyk.

>Chodzi o to, by każdy, o ile nikogo nie krzywdzi, mógł żyć w zgodzie
              >
              > z samym sobą i własnym sumieniem, i z osobą, którą kocha, bez względu na to,
              > czy ta osoba jest przeciwnej czy tej samej płci.

tak teraz w PL jest. wiec nie rozumiem (znaczy sie rozumiem tło) po co te marsze?
              >
              >
              > widziałeś, ogromna większość osób homoseksualnych wykazywała się odpowiednim
              > poziomem kultury osobistej. Czego nie można powiedzieć o autorach wielu
              > homofobicznych wypowiedzi w tym wątku, niestety.

no nie...probujesz zaklamac rzeczywistosc. wiekszosc spoleczenstwa w PL uwaza ze
              nie ma potrzeby przyznawania specjalnych praw homo, podczas gdy ty probujesz
              wmowic ze tzw homofoby (czyli wasi oponeci) to skrajna mniejszosc
            • Gość: turtl Re: Bez jaj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 12:42
              "turtl, to nie był dowcip. Tak, homoseksualiści mają mniejsze prawa niż ty. Nie mogą w Polsce zalegalizować związku, co wiąże się z wieloma przykrymi ograniczeniami."

Ale ja także nie mogę "zalegalizować" związku z osobą mojej płci. Jaki z tego wniosek ? Wszyscy mamy te same prawa. Nie chodzi tu równouprawnienie homoseksualistów, a homoseksualizmu. Różnica jest dla mnie zasadnicza, bo gdybym miał świadomość, że w tym społeczeństwie są ludzie o mniejszych prawach, to walczyłbym o ich równouprawnienie. Ale prawa mamy jednakowe, tylko pewna grupa ludzi ma swój "interes" w zmianie tych praw. Określenie legalizacji związku jakoś do mnie nie przemawia. Czy związek potrzebuje legalizacji, by być związkiem ? No nie. Nikt nie zabrania przecież parze gejów żyć wspólnie i się kochać. Ale związek gejów nie jest małżeństwem. Nigdy nie był. Także w starożytnej Grecji, gdzie homoseksualizm był społecznie akceptowalny.

"Jeśli ktoś cię napastuje seksualnie, jak najbardziej masz prawo protestować, bez względu na to, czy napastuje cię ktoś hetero czy homo. Ale podczas Marszów Równości nie zdarzyły się chyba dotąd przypadki napastowania widzów hetero przez uczestników homo?"

Widzisz, ale wielu ludzi czuje się napastowana. Bo czym innym jest zwierzanie się ze swych spraw osobistych, a czym innym jest MANIFESTOWANIE seksualnej orientacji. Przecież w dobrym towarzystwie ludzie nie zwykli opowiadać o tym jak bardzo lubią seks z kobitkami. Zrozumiałe, że nawet jeśli geje maszerują wyłącznie pod hasłem tolerancji, to przekaz jest szerszy, wykracza poza warstwę werbalną.

"Gdzie przeczytałeś, że ten koszykarz amerykański "się pocił na widok"? Poczytałam trochę na temat ujawnienia się tego sportowca, i to w internecie anglojęzycznym, i nigdzie nie widziałam słów "pociłem się" czy "podniecałem się..."

No nie, tu jesteś nieobiektywna. Czy mężczyzna mógłby się oczyścić z zarzutu utajonej obecności w kobiecej przebieralni przez stwierdzenie, że te kobitki zwyczajnie mu się nie podobały ? Nawet gdyby mógł w jakiś sposób udowodnić, że mówił prawdę, to chodzi też o komfort tych osób. Jak ty byś się czuła w takiej sytuacji ?

"Czy nie dociera do ciebie, że również "od wieków" w przybliżeniu ten sam procent KAŻDEGO społeczeństwa jest homoseksualny? A więc zawsze w łaźniach "tylko dla panów" albo przebieralniach "tylko dla pań" byli wśród hetero geje i lesbijki. Od kultury osobistej zależy, na ile człowiek panuje nad własnymi popędami."

No właśnie, zawsze tak było. Ale to przecież nie wołam o zmiany. Jeśli - jak postulujesz - potrzebne jest równouprawnienie homoseksualizmu, to o takie rzeczy także trzeba zadbać. Choćby po to, żeby ludzie poczuli się bardziej komfortowo w towarzystwie homoseksualistów i chętniej poparli ich dążenia.
    • Gość: krk [...] IP: *.enterpol.pl 21.04.07, 18:36
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: marzi1976 Re: antypedał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 19:48
        Jezu! Jaki ty glupi jestes.
    • travel_wawa Czy po manifestacji wszypolacy zamawiali piwo? 21.04.07, 18:38

• zdr1 Kto pozwala pederastom na te marsze? 21.04.07, 18:45
      Precz z moich oczu, pederasci.
      • ergo12 Re: Kto pozwala pederastom na te marsze? 21.04.07, 21:58
        Od kiedy Ty masz oczy?
    • Gość: mańka Re: fanatycy miłości fekalno-analnej IP: *.spray.net.pl 21.04.07, 18:46
      Mówisz jak chłopiec, któremu mamusia nie pozwalała się bawić siusiaczkiem i
      teraz cierpisz na kompleks analno-fekalny.
    • fitpink Ilez nienawisci w tych ludziach.... ~~~~~~~~~~ 21.04.07, 18:48
      .... biedne marionetki wlasnych uprzedzen... bzdurnych wypowiedzi
      politykow(ktorzy tylko chca zaistniec w mediach) , ofiary wypowiedzi co
      poniektorych duchownych ... ktorzy zdaja sie zapominac... ze kosciol i panstwo
      to dwie rozne instytucje... Wszechpolacy, ONR i inne podobne... tak naprawde nie
      maja pojecia co to znaczy byc szczesliwym... Pod wieczna tyrania atakujacych
      ich fobii staraja sie uczynic swoje zycie pseudo wartosciowym ... wyrzywajac
      zarwono psychicznie jak i fizycznie na swoich ofiarach... A wystarczy z dobrej
      woli isc do psychologa... porozmawiac... poczytac literature, sprawdzic stan
      obecnej wiedzy na rozmaite tematy... i w koncu zobaczyc jak piekny ten swiat
      jest... nie dlatego ze jest wszedzie taki sam.. Ale dlatego ze jest wszedzie INNY!
    • piskoala koniec tolerancji??? 21.04.07, 18:48

będziemy musieli to tolerować.
      Przetrwaliśmy potop szwedzki, potop sowiecki, ...
      wytrzymamy parę miesięcy PiS_SO_PRL-BEZHOŁOWIA

----
      Obszczymurki RP V sojediniajties'
    • Gość: bajder1 Rodzicom musi być przykro, IP: *.chello.pl 21.04.07, 18:56
      gdy widzą w telewizji swoje dzieci biorące udział w marszu pedałów i szprych.
      Nie zostaną dziadziusiami, niestety. Rodek wymrze - może to i dobrze?
      • Gość: rodzic Re: Rodzicom musi być przykro, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.07, 19:29
        Bardzo przykro, człowieku nawet nie wiesz jak. Takie dziecko jest bardzo
        wrażliwe i kochane.Często rodzicom najtrudniej jest pogodzić się z faktem i
        zaakceptować- wyleją też wiele łez, ale nie z powodu braku wnuków tylko z
        troski i obawy o życie swojego dziecka. Wnuków nie mają też matki księży.Przykre
        jest to, że rodzice tacy nie znajdą zrozumienia i oparcia tam gdzie powinnii
        oczekiwać, a więc w kościele- mimo że 70% księży to geje, są w śród nich też
        pedofile.Jest to przykre smutne ale prawdziwe. Trzeba wielkiego serca i wiele
        tolerancji aby się z tym pogodzić, zaakceptować i nauczyć się żyć.Wszystkim
        rodzicom życzę dużo odwagi i wielkiego serca.Pozdrawiam Rodziców nie poddajcie
        się- kochajcie swoje dzieci takimi jakimi ich Pan Bóg stworzył.
        • polar21 Re: Rodzicom musi być przykro, 21.04.07, 22:39
          Gość portalu: rodzic napisał(a):

> Bardzo przykro, człowieku nawet nie wiesz jak. Takie dziecko jest bardzo
          > wrażliwe i kochane.Często rodzicom najtrudniej jest pogodzić się z faktem i
          > zaakceptować- wyleją też wiele łez, ale nie z powodu braku wnuków tylko z
          > troski i obawy o życie swojego dziecka. Wnuków nie mają też matki księży.

jak nie widzisz roznicy miedzy gejem a posluga kaplanska to masz doscy mocno
          ograniczone horyzonty umyslowe....w sumie to mi nawet ciebie nie szkoda

>Przykre
          > jest to, że rodzice tacy nie znajdą zrozumienia i oparcia tam gdzie powinnii
          > oczekiwać, a więc w kościele- mimo że 70% księży to geje,

a gdzie o tym mozna przeczytac? w gejowskich biuletynach?

>są w śród nich też pedofile.Jest to przykre smutne ale prawdziwe.

sa...sa./.to jest i prawdziwe i smutne

• Gość: rodzić Re: Rodzicom musi być przykro, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.07, 10:12
            Były prowadzone badania w oparciu o nie był artykuł- szeroko komentowany.Przykre
            ale na podstawie tych badań stwierdzono, że tylko 7% czy% 17% księży jest
            normalnymi ludżmi.Pozostali są obciążeni różnymi problemami takimi jak:
            zaburzenia osobowości, alkoholizm, pedofilia, związki gejowskie.Jako rodzic mam
            słabą pamięć i nie pomne nazwiska księdza - ojca który wydał książkę na te
            tematy. Tenże ksiądż poszukuje po całym świecie uciekinierów księży- którzy
            dokonali przestępstw pedofilii i zwieli za granicę swoich kraii.
        • zawisza60 Re: Rodzicom musi być przykro, 22.04.07, 00:41
          Drogi rodzicu! Twoj post wzruszyl mnie do lez mimo ze moje dzieci sa hetero.
          Ale nigdy nie wykluczalam mozliwosci, ze moglo byc inaczej. Serdecznie
          pozdrawiam i gratuluje tolerancji!
    • Gość: Ks.Czartoryski Leczenie psa jest mozliwe bo lekarze strajkują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 19:02
      ale weterynarze są dostępni.Będzie piesek miał sie gdzie leczyć.

Czym rózni sie policyjny bandzior od zwykłaego bandziora?
      Tym że policyjnego bandziora utrzymuje państwo i daje mu bezpłatnie broń !
      Zwykły bandzior musi sie sam utrzymać i broń sam sobie musi kupic.
      • Gość: matka Re: Leczenie psa jest mozliwe bo lekarze strajku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.07, 20:01
        Wierzcie mi ,wolałabym urodzić geja czy lesbijkie od zykłego zwyrodnialca, który
        jak bandyta ,wybiera się na marsz równości z bronią niczym na polowanie.
    • ysobeth Re: Marsz wszechdziewic 21.04.07, 19:02
      To były te "fajne hasła i mądre słowa" Strońskiego ;-)
      • megasceptyk Re: Marsz wszechdziewic 21.04.07, 20:49
        :)
    • Gość: pluralistka Dwa marsze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.07, 19:03
      Czy można twierdzić , że Polska jest KRAJEM TOLERANCJI....? Tolerancja to u nas
      jest , ale dla chamstwa, chuligaństwa ,faszyzmu i bandytyzmu.Młodzież
      wszechpolska z nożami, sztyletami, łomami, butelkami , kuflami, jajkami w jednej
      ręce a z flagą o barwach narodowych w drugiej, z hymnem na ustach i z wyzwiskami
      z oczami pełnymi nienawiści. Ci ludzie mienią się KATOLIKAMI. To jest
      organizacja pożytku publicznego? ??? Czy można do takich celów używać atrybutów
      państwowych?? Powinni być ukarani i zdelegalizowani.
    • Gość: Komar Dokladnie i dlatego geje nie musza sie swoim ze IP: *.ghnet.pl 21.04.07, 19:04
      gejostwem afiszowac.
    • Gość: turtl A wiecie co jest w Was najśmieszniejsze ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 19:34
      Że uważacie się, jedni i drudzy, za przedstawicieli ludzi normalnych. A większość ludzi widzi w Was, jednych i drugich, dziwne indywidua.

Jedni i drudzy jesteście słabi. Jedni i drudzy boicie się ludzi, którzy myślą inaczej. Potrzeba wam manify, żeby nabrać poczucia własnej siły.
    • Gość: Justi Rodzina daje zycie?? IP: *.adsl.wanadoo.nl 21.04.07, 19:41
      A jak ktos nie chce lub co gorsze chce ale nie moze, to co, nie ma zycia?? Mam
      rodzine, ale gdybym nie miala, pewnie zle czulabym sie w kraju, gdzie ludzie tak
      mysla.
      A tak poza tym, to nawet lepiej, ze nie wszyscy maja rodziny, ziemia peka i tak
      w szwach, moze i po to sa na swiecie homo, zeby nie rodzilo sie za duzo ludzi.
      • Gość: marzi1976 Re: Rodzina daje zycie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 19:50
        Bardzo sluszna koncepcja :)
    • Gość: marzi1976 homofobia jest choroba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 19:45
      chlopaki z MW jutro poleca do kosciola,zeby naladowac akumulatory
      • Gość: ministrant Re: homofobia jest choroba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.07, 19:49
        Niestety najczęściej zaczyna się to w kościele, może zgodnie z powiedzeniem"swój
        do swojego ciągnie" byłem ministrantem wierzcie mi wiem co mowie.
        • Gość: marzi1976 Re: homofobia jest choroba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 20:07
          Bo jak chlop idzie do spowiedzi i mowi, ze babe leje i pije to odchodzi z
          rozgrzeszeniem, a jak chlop w chlopie zakochany to do piekla od razu
      • polar21 Re: homofobia jest choroba 21.04.07, 22:42
        no to urojony termin wymyslony przez i wygodny dla gejostanu zeby mogli poczuc
        sie lepiej wiedzac ze nie tylko oni sa "rzekomo" nienormalni
    • kozaczek3 Pedofile lesby geje cały Kościół tym pęcznieje.! 21.04.07, 19:46
      Pedofile lesby geje cały Kościół tym pęcznieje.
      Tym hasełkiem rozpocząłem serię wyciętych i znikających komentarzy.
      I to piękne hasło młodzieży wszech i wobec bardzo jest piękne.
      • jerzy30 grunt ze neofaszystow wszypolskich wycieli 21.04.07, 20:31
        jest nadzieja ze ich wytna do konca - wypala do cna
        • prezertation1 Śmierć idiotom z PIS, zakrakała papuga.... 21.04.07, 20:44
          Słuchaj Jezu jak cię błaga lud, odpowiedziała papuga proboszcza !
    • megasceptyk Myślisz czasem o czymś innym czy stale o odbycie? 21.04.07, 20:48
      W oczko można grać nie tylko z mężczyzną. Spytaj taty.
    • Gość: Facet Oni robia to z zazdrosci, niech pokazą filmiki IP: 212.106.24.* 21.04.07, 20:58
      które ogladaja i szczerze powiedza co ich kręci najbardziej, napewno i anal i
      oral, co do afoiszowania się z takimi zwiazkami mam mieszane uczucia. Mimo
      wszystko kobieta jest dla mnie poza konkurencją, w kazdym rodzaju seksu.
    • Gość: Dudi W poszukiwaniu blondynki IP: *.range81-132.btcentralplus.com 21.04.07, 21:07
      Kim jest ta śliczna blondynka z żąkilem w ręku???
      Imię, adres, e-mail :-)

pozdrawiam
      Dudi
      mchlduda@yahoo.com
    • mg2005 To już nuuudne... 21.04.07, 21:23
      Pederaści znów chcą udowodnić ,że dewiacja jest "normalna"...
      Zieeeeew...
      • kolter Re: To już nuuudne... 21.04.07, 21:25
        mg2005 napisał:

> Pederaści znów chcą udowodnić ,że dewiacja jest "normalna"...
        > Zieeeeew...
        Skoro okolo 35% kleru watyjkanskiego jest spedalone to chyba jest to normalne ??
    • Gość: matka Dwa marsze przeszły przez Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.07, 21:29
      Katolicy łączcie się - wyrzucić wszystkich gejów księży z kościoła.Oni nie
      udzielają rozgrzeszenia gejom i lesbijkom tylko sobie rozgrzeszą wszystkie
      grzechy.To ich nauki przyczyniają się do nietolerancji.To katolicka młodzież
      wszechpolska zieje jadem nienawiści , która chce przypodobać się kościołowi.
      • Gość: taka jedna Re: Dwa marsze przeszły przez Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 02:13
        Im więcej parad tym bardziej podoba mi się Młodzież Wszechpolska.Mam już dość
        nachalstwa pederastów.
    • talking_head a czemu pederaści nie są tolerancyjni ? 21.04.07, 21:29
      Pederaści i lesbijki krzyczą wciąż o tolerancji
      ale jakoś nie zamierzają tolerować innych pogladów.
      Sami uważają, że mają prawo paradować po centrum miasta
      siejąc zgorszenie ale gdy komuś to się nie podoba i sam
      chce poparadować to od razu wznoszą rejwach na cały Świat,
      jaka to im się krzywda dzieje. Nie rozumiem, skoro jeden
      z drugim mogą chodzić po ulicy przebrani za kobiety, i to
      takie raczej lekkich obyczajów, i głosić dumę z tego, no właśnie
      nie bardzo wiem z czego, no bo chyba nie z tego, że sobie nawzajem
      wkładają prącia w miejsca służące normalnym ludziom do wydalania
      odchodów,. to czemu chcą zakazać innym głoszenia dumy z zachowywania
      się normalnie ?
      Z drugiej strony czy te wszystkie Biedronie, Legierskie i inne cioty
      (to ich własne samookreślenia !)nie rozumieją jak są żałośni ?
      Wyobrażmy sobie, że łysi {dzień dobry!)zaczną się organizować i
      paradować głosząc, że to oni a nioe zarośnięci są naormalni. Oczywiście
      wolno im tyle że każdy popuka się w czoło.
      A tak na dobrą sprawę i zgodę proponuję Wszechpolakom zawieszenie broni
      i przy okazji transparentu, w miejscu widocznym, o treści:
      " Pedały, my Was tolerujemy, tyle że trudno nam ukryć obrzydzenie"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka