Dodaj do ulubionych

Licea w Krakowie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 21:39
Ja uważam, że jeżeli jest wiele osób w klasie, to to nie przeszkadza w
kształceniu samego siebie, chociaż nie zaprzeczam - zdecydowanie łatwiej i
luźniej jest gdy mamy w klasie 15 kolegów i koleżanek, a nie 30. A co do
prywatnych szkół, to rozmawiał z kilkoma nauczycielami na ten temat, i uznali
oni, że w szkole nie chodzi tylko o naukę, lecz także o poznawanie nowych osób
i poszerzanie znajomości. Tak na przyszłość. Dlatego odrzuciłem licea, które
liczą 50-60 uczniów i zamierzam wybrać liceum średniej wielkości (300-400uczniów).
Obserwuj wątek
    • Gość: oliwia Licea w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 15:09
      Myśle że wieksza liczba osób w klasie nie przeszkadza w kształceniu się ....
      jeśli ktoś chce sie uczyć to nauczy się jeśli bedzie i wicej osób .....plusem
      jest to im wicej osób w klasie tym wieksza jest rywalizacja .... pomoc
      koleżeńska jeśli ktoś czegoś nie rozumie druga wytłumaczy .... Ol.
    • Gość: ketoprom Licea w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 13:15
      oczywiście w Krakowie są dobre licea prywatne, a także publiczne. jednak zależy
      ile jest osób w klasie i czy umieją się zachować
    • Gość: Toth Licea w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 13:46
      duzo zalezy tez od nauczycieli.naprzyklad w liceum nr 12 w Nowej Hucie jest
      bardzo fajnie ale jesli sie trafi na nauczycielke od angielskiego R.Podgórską to
      jest o dupy.ona niszczy zycie.nie ma zadnego podejscia.tacy ludzie nie powinni
      uczyc w szkole
      • Gość: abcde Re: Licea w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.07, 09:59
        Nie wiem czy zauważyłeś/aś, że tematem dyskusji są krakowskie licea, a nie wyłdowywanie swoich frustracji na nielubianych nauczycielach. Co chcesz osiągnąć tym, że piszesz o swojej nauczycielce takie rzeczy?

I, II, i V to moim zdaniem dobre licea. Co prawda pójście do renomowanej placówki nie gwarantuje sukcesu, ale na pewno w jakiś sposób pomaga w dostaniu się na studia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka