jottka 01.06.03, 21:44 no więc zjadły się one kuba za słabo dopingował vikinga, tj. widać go i słychać nie było, w związku z czym słodycze na dzieńdziecka mu nie przysługiwały te 3 kadbery, co mi zostały, nie przetrwają do następnego dniadziecka :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swarozyc Re: kubie cukierki 01.06.03, 21:52 Chetnie je zjem z Toba na Noc Kupaly... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: kubie cukierki 01.06.03, 22:05 cukierki zjadły sie mikołajem i vikingiem, chyba że zrobili przerwę na obiad Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: kubie cukierki, a mi co?? 01.06.03, 22:09 no wiesz! Myslalem ze sie z krajanem podzielisz... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: kubie cukierki, a mi co?? 01.06.03, 22:11 cukierki były przewidziane na dzieńdziecka dla wszystkich chętnych, którzy przyjdą dopingować vikinga viking i vikingowi wygrali :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: kubie cukierki 01.06.03, 22:35 jottka napisała: > kuba za słabo dopingował vikinga, tj. widać go i słychać nie było, w związku > z czym słodycze na dzieńdziecka mu nie przysługiwały Ciebie jakoś na początku też widać nie było, a i tak musiałem iść o 13:20, niezależnie od tego, czy bym Was spotkał, czy nie. A tych cukierków to Ci nigdy nie wybaczę, chlip, chlip ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: kubie cukierki 01.06.03, 22:44 kuba203 napisał: > Ciebie jakoś na początku też widać nie było, twierdzenie całkowicie nieuprawnione:(( zaświadczam w pełni władz dowolnego rodzaju, że jottka była doskonale widoczna:)) Cukierki mniej, ale kto chciał zobaczył:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: kubie cukierki 01.06.03, 23:00 tak jest, to my byliśmy pierwsi! viking został przekupiony cukierkami i na pewno zaświadczy, że tak Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: kubie cukierki 02.06.03, 00:13 byliśmy, jesteśmy,będziemy:) Stwierdzam to z całą pewnością oraz lekkim opóźnieniem wywołanym beznadziejnym poszukiwaniem nakrętki z wtyczki LPT1:((( Odpowiedz Link Zgłoś