Gość: tomi IP: *.net.autocom.pl 29.05.07, 23:06 Jesli wybierzecie Skorze zamiast Schafera to sie mozecie dyletanci pakowac !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ul. Wiślna śpiewali sobie IP: *.agh.edu.pl 29.05.07, 23:53 a co tam tak głośno było śpiewane o ku*wach je*anych? bo słyszałem w telewizorze, ho, ho, kibice ulubionego klubu krakowskiego oddziału agogogory dał sie sprowokować? czemu redaktor tego nie napiętnuje? może redaktor sam śpiewał, honor ma, nie da się pyrom?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAro Re: śpiewali sobie IP: *.tvwisla.com.pl 30.05.07, 09:40 Ty, student, nie masz czasem jakichś zajęć dzisiaj? Trzeba sie było wybrać na stadion, tobyś słyszał dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiraly Re: śpiewali sobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 09:59 Jaki student, cieć od filipioka dorwał sie do netu i leczy kompleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ul. Wiślna Re: śpiewali sobie IP: *.agh.edu.pl 30.05.07, 12:15 mam zajęcia, panie, a co chcesz mi notatki sprawdzać? drugi też inteligentnie się wpisał jak się wam chamskie psiurki cos wypomni to od razu się puszycie no to, cośta tam śpiewali, bo ja głupi student i na stadyjonie nie bywam? razi mnie niekonsekwencja gagagazety, co Hutnik i Cracovię chcą zamykać, a o Wiśle się nie zająkną, choć tam też lecą łaciną jak w żulerskiej knajpie i gdyński piłkarz w pysk może dostać, i transparent o urban fajterach wywieszą, i biją sie między sobą (!) na sforze. lecę na zajęcia, napiszcie mądrze, to podejmę rękawicę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczo Re: śpiewali sobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 22:37 Ty MENDO jedna, wyskrobku żydoski, morda w kubeł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniak Re: śpiewali sobie z jude gangu IP: *.ver.airbites.pl 03.06.07, 09:29 nie widziałem tutaj byś piętnował takie zachowania jak straszenie nożem piłkarzy na murawie lub taki transparencik "W mieście tysiąca noży nie czekaj aż ktoś..."więc jak się to mówi-morda w kubeł prowokatorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ul. Wiślna Re: śpiewali sobie z jude gangu IP: *.agh.edu.pl 03.06.07, 21:38 gó..arz chodził po murawie, ale nóż u niego widział tylko "dziennikarz" wislakrakow.pl czyli wiarygodność zerowa chcesz się przerzucać argumentami, to przypomnij innzm gdzie kibic rzucił jakimś przedmiotem w ławkę Cracovii aż ułamał plastykowy daszek? (bezkarnie) i gdzie kibice rzucali kamieniami w swoich (!) gdy Ci wychodzili przed końcem żenującej porażki 0:4 z pewnym klubem z wielkopolski? "morda w kubeł" to się mówi, gnoju, chyba wśród szarksów, więc racz tam kolegów takim przyjacielskim argumentem, dla forowiczów-absolwentów: mam jutro zajęcia. Odpowiedz Link Zgłoś