gph 10.06.03, 13:31 pyam się - hę? zakimjesteś??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viking73 Re: komu w środę kibicował będzie Viking??? 10.06.03, 13:33 A ja już o tym napisałem w wątku o typowaniu wyniku meczu Szwecja-Polska:) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: komu w środę kibicował będzie Viking??? 10.06.03, 13:39 viking73 napisał: > A ja już o tym napisałem w wątku o typowaniu wyniku meczu Szwecja-Polska:) ja nie typuję, nie czytam, tylko się pytam (uprzejmie pókico) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: komu w środę kibicował będzie Viking??? 10.06.03, 13:39 Jag står i mål, för Sverige. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: komu w środę kibicował będzie Viking??? 10.06.03, 13:45 Jasaaa, saa det är du som heter Magnus Hedman? Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: komu w środę kibicował będzie Viking??? 10.06.03, 13:47 nein... Udo Dirkschneider... O, Michael Schenker...? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: komu w środę kibicował będzie Viking??? 10.06.03, 13:49 Ja , för fan! Jeżeli, co daj boże, boga nie ma, to dzięki bogu, ale jeśli, co nie daj boże, bóg jest - to niech nas ręka boska broni. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: komu w środę kibicował będzie Viking??? 10.06.03, 13:52 Men han bor nagonstans i Skottland, tror jag. Har du flyttat? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: komu w środę kibicował będzie Viking??? 10.06.03, 13:58 Ja! Jag tycker jävligt mycket om malt whisky. På systemet finns inte mina omtyckta sorterna... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Viking 11.06.03, 11:26 Hedman står inte i mål, det gör nån Isaksson, eller liknande... Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Svarozyc 11.06.03, 11:27 Jasaa, är det bra eller daaligt för polackerna? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Viking 11.06.03, 11:55 Det vete fan! Har andra intressen än sport... T.ex reta galfeber på katoliker i Krakow...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Svarozyc 11.06.03, 12:01 Du har tydligen lyckats med det. Ibland är de jävligt förbannade pa dig:) Jag förstar det inte varför, men sa är det. Men, uppriktigt sagt, är det inte det du syftar pa? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Viking 11.06.03, 12:12 viking73 napisał: > Men, uppriktigt sagt, är det inte det du syftar pa? "Prawde powiedziawszy, nie to jest twoim celem?" - nie bardzo rozumie ostatniego zdania. vad syftar du på? Du vet vårt samhälle är ganska primitiv, bl.a tack vare kyrkans destruktiva roll, och när det dyker upp en sån pajas som jag och börjar sprida obekväma sanningar, då är det klart att dessa små människorna blir lätt irriterade och otrevliga. Polen står inför en lång marsch mot rationalitet och frigörelse från sin medeltida kyrkan. Lycka till... Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Svarozyc 11.06.03, 12:19 Du syftar pa att reta de polska katolikerna. Det är det du syftar pa. Jag trodde den meningen var tydlig och klar. Ha det sa bra! V. Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Re: viking 11.06.03, 13:45 ksda ksdhoui aeoia a ipjsdfa asopa poasko! I też mi wesoło ;P A to był swahili ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: komu w środę kibicował będzie Viking??? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 14:03 viking73 napisał: > Jasaaa, saa det är du som heter Magnus Hedman? nie wiem, co tam piszecie, ale hedman chyba juz nie gra? Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: komu w środę kibicował będzie Viking??? 10.06.03, 14:16 Gość portalu: SEVEN napisał: > > nie wiem, co tam piszecie, ale hedman chyba juz nie gra? Nie grał. Ale ponoć ma wrócić do kadry bo kadrze brakuje dobrego bramkarza. Jest jakiś bodaj Andreasson (chyba z AIK Solna), ale ponoć za młody, jeszcze się stresuje w krytycznych sytuacjach no i niby chcą przywrócić Hedmana, że cały czas dobry i ma więcej zimnej krwi. Czy to prawda to się jutro okaże. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: komu w środę kibicował będzie Viking??? 10.06.03, 14:21 i jeden i drugi bylby dla nas dobry:) mlody nie wytrzyma psychicznie kiedy bedzie na niego szarzowal kuzba (strzeli dwa gole), a hedman nie zdazy zareagowac przy glowce kuzby, czy strzale z dystansu szymkowiaka (jeden gol) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: komu w środę kibicował będzie Viking??? 10.06.03, 14:08 Wygląda na to, że na tym forum Swarożyc najlepiej dogaduje się z Vikingiem. Choć tak naprawdę nie wiadomo, czy oni się nie kłócą i wyzywają ;-) Odpowiedz Link Zgłoś