viking73 12.06.03, 19:37 Bo coś nie mogę się zebrać i nie wiem czy się jeszcze opłaca wychodzić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bluetab70 Re: Dużo was w 'Kolanku'? 12.06.03, 20:31 pewnie to już nieaktualne, ale: ok.19.00 byli Kathy38, Dora, o13y, Tosia, Kasia, Yenn.... z koleżanką, Zbigniewowa żona + Zbigniew i maluchy, Skks, Peteen, Mikołaj, Kuba ... mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam ;) wcześniej był też Emin i Farmer ( bez kozy) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Dużo was w 'Kolanku'? 12.06.03, 20:33 hołli szit... Bez kometarza. Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina!!! -- www.kazimierz.com Pokój dla bliskich, co burzą spokój yardom... Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: trzeba było 12.06.03, 20:39 > przyjść i samemu zobaczyć ;P oj trzeba bylo, ale wydawalo mi sie, ze czas przeznacze na NAUKE, a tu prawie nic... :) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: trzeba było 12.06.03, 20:43 tomcrac napisał: > oj trzeba bylo, ale wydawalo mi sie, ze czas przeznacze na NAUKE, a tu prawie nic... :) > hihihi, jakbym siebie słyszała paaarę lat temu ;) na szczęście szybko mi przeszło ;) jak znajomi balowali, ZAWSZE znalazł sie pretekst, żeby się czasem nie uczyć, nawet jeśli siedziałam w domu... A potem tylko człowiek pluje sobie niepotrzebnie w brodę :( Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: trzeba było 12.06.03, 21:03 skoro tylko ja i blutabka wróciliśmy to znaczy ze impreza trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: trzeba było 12.06.03, 21:06 No trwa, ale ja też już wybyłam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: trzeba było IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 12.06.03, 21:08 a jak sie miewa kolezanka? cala i zdrowa? :P Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: trzeba było 12.06.03, 21:10 Koleżanka cała, zdrowa, siedzi właśnie obok mnie i zaraz sobie będzie konto na ghazecie zakładać w celu dołączenia do grona krakforumowiczów;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: trzeba było IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 12.06.03, 21:13 przekaz jej zyczenia pomyslnosci i podzielnosci uwagi :) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: trzeba było 12.06.03, 21:23 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > przekaz jej zyczenia pomyslnosci i podzielnosci uwagi :) i szybkiego łącza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: trzeba było 12.06.03, 21:25 m.in napisał: > skoro tylko ja i blutabka wróciliśmy to znaczy ze impreza trwa... Już po :)) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: trzeba było 12.06.03, 21:27 Już się wszyscy rozeszli??? Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: trzeba było 12.06.03, 21:28 yennzfiolkowymioczami napisała: > Już się wszyscy rozeszli??? No jakoś tak wyszło, że wszyscy musieli wyjść :(( Ja też nie chciałem za długo siedzieć, bo jutro raniutko wybywam... Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Dużo was w 'Kolanku'? 12.06.03, 21:28 Aaaale fajnie, nowe twarze, super - wreszcie się ktoś odważył. Wygląda na to, że się nam forum ożywi... Cieszę się, że imprezka się udała :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Dużo was w 'Kolanku'? 12.06.03, 21:29 dreamlover napisała: > Aaaale fajnie, nowe twarze, super Tylko starych kilku brakowało... Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Dużo was w 'Kolanku'? 12.06.03, 21:32 kuba203 napisał: > Tylko starych kilku brakowało... Nie martw się, Ci starzy zawsze wracają, wierność nie pozwala im odejść :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Dużo was w 'Kolanku'? 12.06.03, 21:33 dreamlover napisała: > Nie martw się, Ci starzy zawsze wracają, > wierność nie pozwala im odejść :) Hihi, no oby :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Dużo was w 'Kolanku'? 12.06.03, 21:35 kuba203 napisał: > Hihi, no oby :)) Spoko, jeszcze tydzień i będę dyspozycyjna :) Aaaale fajnie się tu zrobiło, jak za dawnych czasów, wszyscy po imprezce do kompa i lecą sobie setki postów :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Dużo was w 'Kolanku'? 12.06.03, 21:40 dreamlover napisała: > Spoko, jeszcze tydzień i będę dyspozycyjna :) Fakt, ten typ tak ma ;)) No to powodzenia w tym ostatnim tygodniu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Dużo was w 'Kolanku'? 12.06.03, 21:44 kuba203 napisał: > Fakt, ten typ tak ma ;)) Możesz być pewien, że nie tylko ten ;)) > No to powodzenia w tym ostatnim tygodniu :)) Nie będę dziękować, bo jeszcze się przedłuży, a nie jest ani po myśli mojej, ani paru innych osób :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Dużo was w 'Kolanku'? 12.06.03, 21:46 dreamlover napisała: > Możesz być pewien, że nie tylko ten ;)) Są wszakże takie, co tak nie mają ;)) Ja może tydzień później dołączę :)) > Nie będę dziękować, bo jeszcze się przedłuży, a nie > jest ani po myśli mojej, ani paru innych osób :) Mogę coś powiedzieć? Chociaż nie, lepiej zamilknę... ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Dużo was w 'Kolanku'? 12.06.03, 21:52 kuba203 napisał: > Są wszakże takie, co tak nie mają ;)) Ja może tydzień później dołączę :)) Tak się zastanawiam, czy są z tego powodu bardziej szczęśliwi? :)) > Mogę coś powiedzieć? Chociaż nie, lepiej zamilknę... ;PP Oj, widzę jak Cię korci, żeby coś dodać. Śmiało! :P Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Dużo was w 'Kolanku'? 12.06.03, 22:00 dreamlover napisała: > Tak się zastanawiam, czy są z tego powodu bardziej szczęśliwi? :)) Są sobą, a to uszczęśliwia :)) > Oj, widzę jak Cię korci, żeby coś dodać. Śmiało! :P Paluszki mnie swędzą, ale poćwiczę silną wolę... ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Dużo was w 'Kolanku'? 12.06.03, 22:02 kuba203 napisał: > Są sobą, a to uszczęśliwia :)) Jeśli tyle wystarcza do szczęścia to i ja się cieszę z nimi :)) > Paluszki mnie swędzą, ale poćwiczę silną wolę... ;PP Haha, przyda Ci się to kiedyś... :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Dużo was w 'Kolanku'? 12.06.03, 22:09 dreamlover napisała: > Jeśli tyle wystarcza do szczęścia to i ja się cieszę z nimi :)) Zwykle wystarcza... :)) > Haha, przyda Ci się to kiedyś... :PPP Mam nadzieję, że nie masz na myśli kobiety ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Dużo was w 'Kolanku'? 12.06.03, 21:36 m.in napisał: > obiecanki... > :( Zaraz, zaraz... Czy myśmy się przypadkiem niedawno nie widzieli...? Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Dużo was w 'Kolanku'? 12.06.03, 21:38 ale emtek nie grał spotkanie niespełnione Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Dużo was w 'Kolanku'? 12.06.03, 21:40 m.in napisał: > ale emtek nie grał > spotkanie niespełnione Grał dla tych, którzy cierpliwie czekali :) Spełni się następnym razem - przecież tu nam gwiazda rośnie... Może będzie potrzebować menedżera? Jeszcze zdążysz się załapać :) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Dużo was w 'Kolanku'? 13.06.03, 10:45 m.in napisał: > ale emtek nie grał > spotkanie niespełnione Gram prawdopodobnie we środę wieczorem gdziś na Jagiellońskiej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Dużo was w 'Kolanku'? 13.06.03, 21:41 mtq napisał: > Gram prawdopodobnie we środę wieczorem gdziś na Jagiellońskiej > :-) Prosimy o szczegółowsze namiary :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Dużo was w 'Kolanku'? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 13.06.03, 22:45 kuba203 napisał: > mtq napisał: > > > Gram prawdopodobnie we środę wieczorem gdziś na Jagiellońskiej > > :-) > > Prosimy o szczegółowsze namiary :)) Jak tylko coś bedę wiedział więcej :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Dużo was w 'Kolanku'? 12.06.03, 23:08 dreamlover napisała: > Nie martw się, Ci starzy zawsze wracają, > wierność nie pozwala im odejść :) Dream, trafiłaś w sedno:) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Dużo was w 'Kolanku'? 12.06.03, 21:36 dreamlover napisała: > Aaaale fajnie, nowe twarze, super - wreszcie się ktoś > odważył. W zasadzie już kiedyś wcześniej chciałam się wybrać, ale coś mi wtedy wypadło... Teraz poczułam się zobowiązana do zdementowania plotek, jakobym była porośnięta chomiczym futrem tudzież była wytworem emsiemowego rozdwojenia jaźni...;) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Dużo was w 'Kolanku'? 12.06.03, 21:38 yennzfiolkowymioczami napisała: > W zasadzie już kiedyś wcześniej chciałam się wybrać, ale coś mi wtedy wypadło...Teraz poczułam się zobowiązana do zdementowania plotek, jakobym była porośnięta chomiczym futrem tudzież była wytworem emsiemowego rozdwojenia jaźni...;) Czyli prowokacja się udała - wpadłaś w sidła :) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Dużo was w 'Kolanku'? 12.06.03, 21:41 Boże, ja się was zacznę bać!! Sidła zastawiacie, zamieniacie mnie w chomika... aż strach pomyśleć, co jeszcze wymyślicie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Dużo was w 'Kolanku'? 12.06.03, 21:43 yennzfiolkowymioczami napisała: > aż strach pomyśleć, co jeszcze wymyślicie;)) Oj, straszne rzeczy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Dużo was w 'Kolanku'? 12.06.03, 21:45 AAA!!! Boję się!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Dużo was w 'Kolanku'? 12.06.03, 21:46 yennzfiolkowymioczami napisała: > Boże, ja się was zacznę bać!! Sidła zastawiacie, zamieniacie mnie w chomika... aż strach pomyśleć, co jeszcze wymyślicie;)) My nie musimy nic więcej wymyślać, bo dotychczasowe sposoby nam wystarczają w całej rozciągłości... :) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen nowe... 12.06.03, 21:36 tak się złożyło, że nie dotarł ani jeden facet, za to parę urody wielkiej a wszetecznej kobitek... kasia z ny nie mogła sie nadziwić, że mozna sie spotykać, znając wczesniej tylko z netu, i że nie jest to niebezpieczne (w usa kategorycznie zabronione) yenn z koleżanką okazały sie byś... hmm, młodymi wilczkami (ale rozpoznaja i znaja dorsów, czyli szczęście roście) farmerka (z drugim nickiem, a jakim, o tym sza !) przyszła niestety bez kozy (;c(), ale za to cały czas wyglądała na mocno zdiwioną, że my som prawdziwe i wesołe twa... miło widzieć nowe urodziwe twarze... :c) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: nowe... 12.06.03, 21:40 peteen napisał: > yenn z koleżanką okazały sie byś... hmm, młodymi wilczkami (ale rozpoznaja i > znaja dorsów, czyli szczęście roście) Myślałeś, ze w młodym pokoleniu są tylko fani popu itp?? > miło widzieć nowe urodziwe twarze... > :c) Bardzo dziękujemy;)) (koleżanka jeszcze nie zalogowana, ale śledzi, a zaloguje się już wkrótce;P) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: nowe... 12.06.03, 21:42 peteen napisał: > miło widzieć nowe urodziwe twarze... > :c) Czyli spotkania będą teraz jeszcze większą przyjemnością... :) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: nowe... 12.06.03, 21:45 no wiesz, coś musiałem napisać, a poza tym, może jakieś młode chłopaki się złapią na to... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: nowe... 12.06.03, 21:47 Hej, wolniej!! raz nas widział i już chce z kimś swatać... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: nowe... 12.06.03, 21:50 yennzfiolkowymioczami napisała: > Hej, wolniej!! raz nas widział i już chce z kimś swatać... > ;)) Jeszcze będziesz dziękować... Bo wiesz, szczęściu trzeba pomagać :) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: nowe... 12.06.03, 21:52 Wiesz, w takich sprawach wolałabym jednak sama decydować... Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: nowe... 12.06.03, 21:54 yennzfiolkowymioczami napisała: > Wiesz, w takich sprawach wolałabym jednak sama decydować... Rozumiem w pełni, ale nie zaszkodzi spróbować :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: nowe... 12.06.03, 21:47 peteen napisał: > może jakieś młode chłopaki się > złapią na to... > ;c) Ty perwersie!! ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: nowe... 12.06.03, 21:48 peteen napisał: > no wiesz, coś musiałem napisać, a poza tym, może jakieś młode chłopaki się > złapią na to... > ;c) Oczywiście, protokół z zebrania musi być! Młode chłopaki... Zaczyna mi się podobać :) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen aaa tam, czepiacie si 12.06.03, 21:52 a my z skksem tylko se marzymy o nastkach... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: aaa tam, czepiacie si 12.06.03, 21:53 peteen napisał: > a my z skksem tylko se marzymy o nastkach... > ;c) A wszyscy dookoła widzą jak marzenia się urzeczywistniają :)) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen aha, no i byli z nami jeszcze zadrutowani... 12.06.03, 21:44 doktor hiszpan (zblagował, że dojdzie, ale mu nie wyszło, miłe choć, że pamiętał), tudzież magazyn szikagowski, któren już zapowiedział się na październik z "księżycówką"... w ten sposób nasze mityngi staja się autentycznie multimedialne... :c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Dużo was w 'Kolanku'? IP: *.pool.mediaWays.net 12.06.03, 22:00 godzina 22 i wy sobie opowiadacie jak bylo w kolanku ( nigdy nie zawitalam), myslalam, ze takie impry maja sie do rana:( jestem mocno rozczarowana, jakbym tylko byla w polandzie tez chetnie wskoczyla, ale o 22 , do kompa bym nie przystapila, oj nie...mysle, ze chcialabym wiecej... kurcze jak to jest??/pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
peteen picie w czwartek owocuje... 12.06.03, 22:02 spadkiem produktywności w piątek... na maksa idziemy w łikendy ! ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Dużo was w 'Kolanku'? 12.06.03, 22:07 Cudownie było poprzeżywać sobie troszkę z wami... Ale rzeczywistość woła, a właściwie ciągnie :) Liczę na to, że jeszcze przed wakacyjnymi wyjazdami i wypadami coś się uda zorganizować. I oczywiście poznam tych, których dziś mi się nie udało :) Jakoś nie mogę ostatnio trafić z wolnym czasem na te spotkania... Może się to odmieni :) Tymczasem dobranoc i do zobaczenia wkrótce :* Odpowiedz Link Zgłoś
farmerka farmer ukarany 13.06.03, 07:23 za nadgorliwość w pracy, dla której musiałam opuścić Waszą zacną kampaniję. Wszystko, co udało mi się po powrocie do orki napisać, muszę dziś rano poprawiać :))) Mniemam jednak, ze kara choć dotkliwa, słuszna jest. Pozdrawiam wszystkich, szczególnie tych, którzy zostali najdłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
kjkk samospełniające się proroctwo... 13.06.03, 10:14 jojczyłam, żem nieśmiała itd, aż w końcu zarzucono mi nie-istnienie i w zasadzie na to wyszło :\ choć może bardzo spostrzegawczy mnie widzieli- jak wparowałam o 19.20 i wyparowałam... Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: samospełniające się proroctwo... 13.06.03, 10:49 kjkk napisała: > jojczyłam, żem nieśmiała itd, aż w końcu zarzucono mi nie-istnienie i w > zasadzie na to wyszło :\ > choć może bardzo spostrzegawczy mnie widzieli- jak wparowałam o 19.20 i > wyparowałam... ciekawe kto Cię tak przeraził... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia Re: samospełniające się proroctwo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.03, 10:56 ja też się bałam, obstawa zawiodła i musiałam sama zstąpić do paszczy lwa. I wcale nie było tak strasznie. Pozdr. kjkk Odpowiedz Link Zgłoś
kjkk Re: samospełniające się proroctwo... 13.06.03, 11:04 nie wiem kto konkretnie mnie przeraził, chyba całe gremium, taka jasność w tym ogródku i w ogóle... ;))) a tak swoja drogą to zdziczałą jakąś obstawę miałam i zdziczenie mi sie udzieliło, gdybym była alone to bym pewnie tez prosto w paszczę podążyła... :\ p.s.dobrze ze jest na kogo zwalić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: samospełniające się proroctwo... 13.06.03, 13:05 To chyba was widziałam... trzy was było?? Odpowiedz Link Zgłoś
kjkk nieeee 13.06.03, 13:40 no dwie tylko. obie w białych podkoszulkach, wsadziłyśmy łebki do ogródka, nawet "ziornęliście" na nas, a my myk- i uciekłyśmy jak 2 dziki. a 3 panny jakieś siedziały w środku, przy stoliku przy drzwiach. Ty byłaś pierwszy raz? i jak się odbyło .. początek znaczy się? - czesc, to ja, yenn? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: nieeee IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 13.06.03, 13:42 kjkk napisała: > no dwie tylko. > obie w białych podkoszulkach, wsadziłyśmy łebki do ogródka, > nawet "ziornęliście" na nas, a my myk- i uciekłyśmy jak 2 dziki. > a 3 panny jakieś siedziały w środku, przy stoliku przy drzwiach. > > Ty byłaś pierwszy raz? i jak się odbyło .. początek znaczy się? - czesc, to ja, > > yenn? :) Taaaa z yenn było śmiesznie nikt (oprócz mnie) nie mógł uwierzyć, że ona istnieje:)) Reszta w jej wątku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: nieeee 13.06.03, 15:02 No nie, myślę, Zbigniewie, że nie byłeś jedynym, który we mnie wierzył... Jeszcze na przykład m7;))) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen ja do teraz mam wątpliwości... 13.06.03, 15:04 btw, gdzie koleżanka ? cos nowego krakforumowicza nie widzę... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: ja do teraz mam wątpliwości... 13.06.03, 15:08 koleżanka jeszcze konta nie założyła, ale zrobi to wkrótce, już ja tego dopilnuję;)) tyle ze najprawdopodobniej to nastąpi najwcześniej po łikendzie... Odpowiedz Link Zgłoś
hiisi Re: ja do teraz mam wątpliwości... 13.06.03, 17:03 peteen napisał: > btw, gdzie koleżanka ? cos nowego krakforumowicza nie widzę... > ;c) no to nie miej watpliwosci bo juz jestem;) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: ja do teraz mam wątpliwości... 13.06.03, 17:14 a skąd mam wiedzieć, że ty to ty ?... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: ja do teraz mam wątpliwości... 13.06.03, 17:28 Chyba musisz jej uwierzyć na słowo, z moim potwierdzeniem;)) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: nieeee 13.06.03, 15:07 kjkk napisała: wsadziłyśmy łebki do ogródka, > nawet "ziornęliście" na nas, a my myk- i uciekłyśmy jak 2 dziki. co za dzikusy :((( z majówki ubiegłorocznej byście nie uciekły, bo nie byłoby dokąd :)) a ty kjkk też z obstawą przyszłaś?? Odpowiedz Link Zgłoś
kjkk ano tak... 13.06.03, 15:20 z obstawą, właśnie, tyle że może przez tą obecność obstawy tak się porobiło... - we dwójkę raźniej dzikusem byc :))) . liczyłam na taką imprezkę z której nie ma wyjścia, a tu taka kulturalna dzienna dyskusja pod parasolami, aż się zestresowałam ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: ano tak... 13.06.03, 15:26 > liczyłam na taką imprezkę z której nie ma wyjścia, a tu taka kulturalna > dzienna dyskusja pod parasolami, aż się zestresowałam ;))) bo mnie nie bylo ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kjkk czyżby... 13.06.03, 15:37 a będzie jakiś replay z "imprezy-z-której-nie-ma-wyjścia" ? :) kjkk - byt podobno nieistniejący :P Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: czyżby... 13.06.03, 15:39 kjkk napisała: > kjkk - byt podobno nieistniejący :P Nie martw się... ze mnie chcieli chomicę zrobić, i to w dodatku łysiejącą na karku;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: czyżby... 13.06.03, 15:40 pewnie, ze bedzie! tylko musisz byc bycie cierpliwy i zaistniec, tak zeby mozna bylo to zbadac organoleptycznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kjkk :) 13.06.03, 15:45 a mogę być cierpliwA ? ;P ... skoro Waćpan powodujesz, że imprezy zamieniają się w szalone, a kobiety w niezestresowane to dobrze by pewnie było, abyś następnym razem był obecny :P czyz nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: :) 13.06.03, 15:49 > a mogę być cierpliwA ? ;P Wacpanno nalegam! cierpliwosc to cnota, ktora jest wymagana juz na wstepie :) > kobiety w > niezestresowane to dobrze by pewnie było, abyś następnym razem był obecny :P mowia, ze tak, ale czy to prawda? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kjkk :\ 13.06.03, 15:52 no to kto ma wiedzieć...? :P p.s.będzie problem, bo z tą cierpliwością bardzo u mnie... nietęgo, że tak powiem ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: :\ 13.06.03, 15:54 > no to kto ma wiedzieć...? :P te ktore odstresowuje! nie kto inny > p.s.będzie problem, bo z tą cierpliwością bardzo u mnie... nietęgo, że tak > powiem ;)) "zaluj, zaluj... bylo na co popatrzec" ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: nieeee 13.06.03, 15:34 kjkk napisała: > Ty byłaś pierwszy raz? i jak się odbyło .. początek znaczy się? - czesc, to ja, > > yenn? :) Tak, pierwszy raz byłam. Muszę się przyznać, że jestem dość nieśmiała i gdybym była sama, to nie wiem, czy bym podeszła... No ale byłam z koleżanką, podeszłyśmy i pytamy się, czy to spotkanie z forum. Peteen (wtedy oczywiście nie wiedziałam, że to on...) odpowiedział "Nie, jakiego forum?!" i w tym momencie miałam zamiar sobie pójść...;)) Ale zapytał nas o nicki, na początku zresztą myślał, że jestem tobą;)) I później już było bardzo sympatycznie, cieszę się, że się wreszcie wybrałam Odpowiedz Link Zgłoś
kjkk hihi 13.06.03, 15:39 o matkobossko, to na dodatek Peteen dowcipasy robił przyprawiając już na samym wstępie o zawał serca niewinne dziewczęta?? :))) qrcze, coraz bardziej żałuję :\ Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: hihi 13.06.03, 15:42 kjkk napisała: > qrcze, coraz bardziej żałuję :\ Załuj, żałuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen ja ? niespotykanie małomówny człowiek, docipasy ?. 13.06.03, 16:04 nie może być, pewnie pomyliłyście osoby (albo lokale)... ;c) ps. znany jestem z tego, że milcze jak grób... Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: ja ? niespotykanie małomówny człowiek, docipa 13.06.03, 16:05 peteen napisał: > ps. znany jestem z tego, że milcze jak grób... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kjkk hmm 13.06.03, 17:20 ...a może następnym razem "podepnę" się przed Kolankiem do yenn - jeśli pozwoli, z osobą już bywałą/ bywającą będzie mi raźniej ;) notabene wypisałam się na Twoim- yenn - forum po czym okazało się, że "system mnie wylogował" - stało mi się tak po dwakroć, ehh, a taką epistołę wywaliłam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Długo tam jeszcze siedzieliście?? 13.06.03, 10:15 bo wygląda mi na to, że ok. 20.00 impreza się zwinęła... to jak było??? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Dużo was w 'Kolanku'? 13.06.03, 11:43 bylo calkiem fajnie, troche zalowalem, ze musze juz isc, ale jak sie okazalo druga impreza byla przesmieszna:)) Odpowiedz Link Zgłoś