sipra 14.06.03, 19:45 Czy jeźdicie tam? Podobno warunkowo jest otwarte to kąpielisko, bo przekroczone jest stężenie związków azotu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kriss.forum Re: zalew- KRYSPINÓW 14.06.03, 23:18 No skks, przyznaj się, coś tam narobił? Dywersja??? :))) -- www.kazimierz.com Pokój dla bliskich, co burzą spokój yardom... Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: zalew- KRYSPINÓW 15.06.03, 09:31 a od kiedy ja tam bywam, napewno jest zadżebiście... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekolog. Re: zalew- KRYSPINÓW IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.06.03, 18:43 peteen napisał: > a od kiedy ja tam bywam, napewno jest zadżebiście... > ;c) >Jak?,gnoju?.Piwsko to z sobą targasz na plechach,ale puste puszki i śmieci zostawiasz i uważasz,że tak ma być.Zadżebiście?. Odpowiedz Link Zgłoś
frustrat nie wie a gada 15.06.03, 19:09 przejedz sie nad kryspinow (chyba stac cie na bilet strefowy), zobacz jak to wyglada, jak juz ci szczeka opadnie z wrazenia, ze mozna tam zrobic cos nie niszczacego srodowiska, to wroc tutaj i przepros.. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: zalew- KRYSPINÓW 16.06.03, 12:37 jak ty do mnie się odezwałeś ? twoje pieprzone szczęście, że to net, bo bym ci rozmasował buźkę, patafianie bosy... wpadnij nad małe jeziorko i zobacz, pokrako, jak sprzątamy rano i wieczorem, a dopiero potem zabieraj głos, łachmyto... no, wkurzył mnie dupek i to srogo... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: zalew- KRYSPINÓW 16.06.03, 12:41 peteen napisał: > jak ty do mnie się odezwałeś ? '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Tak jak Ty do mnie.... PS. Poszarpiemy sie troche?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: zalew- KRYSPINÓW 16.06.03, 12:44 pamietaj co wolno wojewodzie... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: zalew- KRYSPINÓW IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.06.03, 12:45 swarozyc napisała: > peteen napisał: > > > jak ty do mnie się odezwałeś ? > '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > Tak jak Ty do mnie.... > > PS. Poszarpiemy sie troche?:-) takich jak ty szkoda pchnac nawet, bo mozna zrobic krzywde.. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen ty, szwedzki błaźnie, to możesz mnie... 16.06.03, 12:46 co najwyżej w dupę pocałować, ale przez bibułkę solali... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: ty, szwedzki błaźnie, to możesz mnie... 16.06.03, 12:52 Jak to milo poznac kulturalnych ludzi, wiedzialem ze krakow to nie ustrzyki gorne, a i dolnym tez daleko do krakowa... Odpowiedz Link Zgłoś
zaholec Ej swarożyc, swarożyc 16.06.03, 21:29 Czasami budzi się nadzieja, że kiedyś się spotkamy twarzą w Twoją .... twarz. Echhhhh...... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Ej swarożyc, swarożyc 16.06.03, 21:44 zaholec napisał: > Czasami budzi się nadzieja, że kiedyś się spotkamy twarzą w Twoją .... twarz. > Echhhhh...... '''''''''''''''''''''''''''' Jeszcze jeden glupek polny? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turysta. Re: zalew- KRYSPINÓW IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.06.03, 18:40 sipra napisał: > Czy jeźdicie tam? > Podobno warunkowo jest otwarte to kąpielisko, bo > przekroczone jest stężenie związków azotu. >Oczywiście,że jest przekroczone,bo chamstwo scieki z szamb wylewa wprost do jeziora.Nikt się niczym nie interesuje,władze jak zwykle nic nie wiedzą i niechcą wiedzieć.Normalna rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka warunkowo 15.06.03, 22:26 w gw był wykaz dopuszczonych do użytku kąpielisk małopolskich, kryspinów jest zaznaczony warunkowo: www1.gazeta.pl/krakow/1093892,35825,1526953.html?as=2&ias=3 Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: warunkowo 16.06.03, 00:23 Kryspinów to dwa akweny: Duży i Mały. Duże Jezioro faktycznie jest zabrudzone przez "szczelne" szamba, przez plażowiczów, przez glony, i przez nadmiar plażowiczów. Lecz jest to akwen warunkowo dopuszczony do kąpieli:(( Małe Jezioro charakteryzuje się I klasą czystości. Jezioro to, jednak, nie posiada strzeżonego kompieliska i używanie go możliwe jest tylko na własną odpowiedzialność. Małe Jezioro jest dość niebezpieczne, ma doły, prądy, i zmiennę temperaturę. Lecz dla surfingowców cudowne:) wiatry stałe i mocne:). I nie jest prawdą, że Gmina Liszki nic nie robi by poprawić stan wód:), codzienne kontrole szamb, wywozu szamb, wywozu śmieci, i stanu sanitarnego otoczenia - no co można zrobić więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
budwh Re: warunkowo 29.08.16, 20:19 Jeździłam na mały zalew przez lata i nic się nie działo, ale w sierpniu w zeszłym roku byłam z mężem i synem i obsypała ich strasznie swędząca wysypka, masakra, myśleliśmy, że to przez te upały w sierpniu zeszłego roku, więc w niedzielę, wczoraj, wybraliśmy się znowu, po przerwie rocznej i niestety znowu to samo, swędząca wysypka, mimo, że zaraz po powrocie prysznic, nie było tez takich upałów. Załamaliśmy się, bo to nasze ulubione kąpielisko, miał ktoś może coś takiego, jaka może być przyczyna? Odpowiedz Link Zgłoś