Dodaj do ulubionych

RedBull w Krakowie

08.08.07, 08:18
Witajcie,
Nie mieszkam w Krakowie, a razej na drugim koncu Polski, jakies 700km..Ale
rozwazam wyjazd na impreze Red Bulla do Krakowa. Czy znacie moze jakies
szczegoly? Wiem, ze 15.08, gdzies wyczytalam ze w okolicy mostu Debnickiego.
Jak tam dotrzec? Od dworca najlepiej, chce przyjechac pociagiem do Krakowa
(jest rano na miejscu) i obejrzec ten niezwykly wyscig.Czy tam jest dobra
widocznosc? Czy lepiej zostac w domu i obejrzec w TV lub online?
Bede wdzieczna za informacje.
Obserwuj wątek
    • irman10 Re: RedBull w Krakowie 08.08.07, 09:40
      Most Dębnicki jest w centrum Krakowa w pobliżu Wawelu. Jadąc pociągiem możesz
      zdecydować się nawet na wyprawę piechotą. Przejdziesz przez Rynek, potem ul.
      Zwierzyniecką i już jesteś na miejscu. Jeśli chodzi o komunikację miejską to
      można polecić autobus 179, który rusza spod Galerii Krakowskiej i zatrzymuje się
      zaraz koło Mostu Dębnickiego. Co do widoczności to trudno cokolwiek powiedzieć,
      bo i tak będą pewnie dzikie tłumy.
      • dea2011 Re: RedBull w Krakowie 08.08.07, 10:22
        Dziekuje bardzo, to cenne informacje..Rzadko bywam w Krakowie, a i to zwykle
        przejazdem. Obawiam sie czy w ogole bedzie to pokazywane online lub w TV,
        dlatego bardzo chcialabym to zobaczyc. Na zywo najlepiej chyba, stad ten pomysl:-)
        Tak, bojesie, ze beda dzikie tlumy, to fantastyczne widowisko, uwielbiam F1 i od
        lat obserwuje bacznie, ale tory F1 zwykle maja swoje strony i mozna to obejrzec
        online, RedBull tz ma swoja, ale to nie to samo co na zywo..I tak przeciez
        niedaleko, tylko troche ponad 600km..Zapalilam sie do tego pomyslu, ale rozwaze
        wszystkie za i pzeciw. Informacja od Ciebie jest dla mnie cenna, nie znam nikogo
        w Krakowie, dziekuje wiec raz jeszcze:-)
      • istna Re: RedBull w Krakowie 08.08.07, 10:35
        Nic się nie mówi o imprezach towarzyszących, a podobno ma być konkurs w rzucaniu
        brokułem?
        • dea2011 Re: RedBull w Krakowie 08.08.07, 10:39
          "Nic się nie mówi o imprezach towarzyszących, a podobno ma być (...)" (Istna)
          A jak sie to ma do tematu? Po co zasmiecasz watek? Interesuje mnie ten jeden
          temat i ta jedna impreza, dlatego zalozylam ten watek. I cenie bardzo rzeczowe
          informacje, a takie "dodatki" niczego nie wnosza.
          Pozdrawiam..
          • istna Re: RedBull w Krakowie 08.08.07, 10:43
            Nie rozumiem, to ty masz prawo pytać o szczegóły tej imprezy, a ja już nie?
            • wampir35 Re: RedBull w Krakowie 08.08.07, 11:31
              Masz święte prawo Istna, świętsze nawet :))) Konkurs brokułowy
              wypadł a grafika, się będzie rzucać kalafiorami.
              • istna Re: RedBull w Krakowie 08.08.07, 11:42
                Tego się obawiałam. Naobiecują, a potem guzik z tego wychodzi. Pewnie jeszcze
                zamiast samolotu poleci latawiec...
                No ale dziękuję za przywrócenie mi wiary w sens forum, jako nieocenionego źródła
                informacji wszelakiej:)
                • wampir35 Re: RedBull w Krakowie 08.08.07, 11:51
                  Ale latawca puści SUPERMAN. Nie będzie tak źle :)
    • mmmadzia20 Re: RedBull w Krakowie 11.08.07, 12:37
      bede tam pracowac wiec przybywaj ;)
      • dea2011 Re: RedBull w Krakowie 11.08.07, 14:22
        :-) To Ci zazdroszcze mmmadziu20:-) bedziesz blizej niz publicznosc. Ogladalam
        plan miasta, sprawdzalam skad publicznosc moze podziwiac ten wyscig, nie wyglada
        to najlepiej prawde mowiac..chyba najlepiej bedzie widoczny samolot, a mi akurat
        na bolidzie F1 najbardziej zalezy.
        • wampir35 Re: RedBull w Krakowie 11.08.07, 15:03
          Eeeeee tam, najlepiej widoczne będą kalafiory.
          • aniiatka Re: RedBull w Krakowie 12.08.07, 18:19
            kurde, ludzie jada bog wie skad zeby ten cyrk zobaczyć, a ja specjalnie
            wyjezdzam zeby przez okno tego wszytskiego nie slyszec ;]
            • dea2011 Re: RedBull w Krakowie 13.08.07, 00:56
              fajnie miec takie cos pod oknem..sfilmowac by mozna..cudenko:-) a co do halasu,
              to poryczy i przestanie, ale jaki widok!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka