naka1 Re: DWIE KRECHY DZIEWCZYNY 31.08.05, 12:24 DAWIDA, RANY BOSKIE, JA NIE MOGĘ, MAAATKO.... GRATULACJE, GRATULACJE.... będzie dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
klara_76 Re: DWIE KRECHY DZIEWCZYNY 31.08.05, 12:24 Gratulacje!!!!! Ciesz sie dziewczyno, a nie martw!!!! Wszystko bedzie dobrze))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronka4 Re: DWIE KRECHY DZIEWCZYNY 31.08.05, 12:28 Jejku super! Bardzo się cieszę, gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
niunia90 Re: DWIE KRECHY DZIEWCZYNY 31.08.05, 12:29 DAVIDA - GRATULACJE!!! GRATULAAAAACJEEEEEEEEEEEEE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
owocowa2 Re: DWIE KRECHY DZIEWCZYNY 31.08.05, 12:29 O rany moje gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!! Prześlij fluidki ciążowe!!!!! Dbaj o siebie i fasolke ---- a je wciaż czekam i czekam......... Odpowiedz Link Zgłoś
malwinkas Re: DWIE KRECHY DZIEWCZYNY 31.08.05, 12:31 Tak czułam od wczoraj. Napisałam, że otwierając Twoją wiadomość miałam przeczucie, że to od następnej szczęśliwie zaciążonej. WIELKIE GRATULACJE. Odpowiedz Link Zgłoś
dawida_24 Przesyłam fluidki dziewczyny......... 31.08.05, 12:31 łapcie wszystkie kochane.... Odpowiedz Link Zgłoś
beem3 Re: Przesyłam fluidki dziewczyny......... 31.08.05, 12:32 GRATULACJE!!! Wspaniałych 9 miesięcy! Łapię, łapię.... Odpowiedz Link Zgłoś
habby Re: Przesyłam fluidki dziewczyny......... 31.08.05, 12:39 GRATULACJE!!! Wspaniałych 9 miesięcy)))) Odpowiedz Link Zgłoś
trzykrotka Re: Przesyłam fluidki dziewczyny......... 31.08.05, 12:43 GRATULACJE GRATULACJE I JESZCZE RAZ GRATULACJE !!!!!!!! Dawida będzie dobrze i zero myslenia w złym kierunku !!!!! I zaglądaj do nas na to forum czasem )))) Zycze spokojnych 9 miesięcy A. Odpowiedz Link Zgłoś
dudusiam Re: DWIE KRECHY DZIEWCZYNY 31.08.05, 12:42 mimo mojego bólu cieszę się jak mogę...może i te fluidki zadziałają na mnie w nowej walce Odpowiedz Link Zgłoś
annba Re: DWIE KRECHY DZIEWCZYNY 31.08.05, 12:42 G R A T U L A C J E wiesz ile radości nam sprawiasz? cudnych 9 mcy Odpowiedz Link Zgłoś
owocowa2 Re: DWIE KRECHY DZIEWCZYNY 31.08.05, 12:46 powiedz udalo się naturalnie czy iui??? i ogólnie co ci zdiagnozowali?? Odpowiedz Link Zgłoś
dawida_24 Re: DWIE KRECHY DZIEWCZYNY 31.08.05, 12:52 Po laparoskopii w 2003 zaszłam w ciążę, niestety poroniłam w 11tc. Cały czas obwiniali M. że ma słabe nasiona, faszerowali go medykamentami, w końcu poszłam do trzeciej ginki i stwierdziła, że to ze mną jest nie tak. Miałam cykle bezowulacyjne a po HSG wyszło, że miałam nierucvhliwą macicę, spowodowaną stnaem zapalnym (niewyleczonym przez pierwszego ginka) No i od stycznia cykl na clo pregnyl i duphaston, zaszłam dwa razy na początku, ale niestety poraniałam w 29-30dc, po tym miałam właśnie HSG. Dostałam przez miesiąc plastry, potem cykl stracony bo z torbielką, no i teraz się udało. Może dziewczyny nie mam takich problemów jak wy, bo są o niebo gorsze, ale same wiecie, skoro się tyle nie zachodzi, coś musi być nie tak. A obiecałam sobie, że teraz jak nie zajdę, to zmieniam gina. Odpowiedz Link Zgłoś
ada80 Re: DWIE KRECHY DZIEWCZYNY 31.08.05, 13:09 A nie mówiłam)))) Ogromne gratulacje i szczęśliwych 9 miesięcy)))) Odpowiedz Link Zgłoś
justynek13 Alleluja!!!!! 31.08.05, 13:14 Jupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jezu dziewczyno jak sie ciesze jak szalona Ale fajnie ale czadowo ale bombowo!!!!!!!!!!!!!! G R T U L A C J E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwa303 Re: Alleluja!!!!! 31.08.05, 13:53 Ja piernicze, ale wysyp ciężarówek Serdeczne gratulacje!!! Aby tak dalej, dziewczyny trzymajcie się! Będzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kicorek Re: DWIE KRECHY DZIEWCZYNY 31.08.05, 13:51 Jezusiczku, trzymam kciuki za Twoje szczęśliwe 9 miesięcy. Teraz znowu uwierzyłam, że do mnie też się szczęście uśmiechnie. Trzymaj się i bądź dobrej myśli!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria33 garulejszyns 31.08.05, 13:59 o jejku ale sie ciesze i gratuluje ci serdecznie dziewczyny taki wysyp ze no no nadzieja dla nas jest )) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 nawet człowiek nie może wyjść do sklepu, bo 31.08.05, 14:14 zaraz ktoś zachodzi))) GRATULACJE!-wszystko bedzie ok!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gocha500 Re: nawet człowiek nie może wyjść do sklepu, bo 31.08.05, 14:15 nooooooooooooo gratulacje!!!!!!!!!!1 mam nadzieje ze ja jutro tez tak wypale tu z 2 kreseczkami )) Odpowiedz Link Zgłoś
ksara4 Re: DWIE KRECHY DZIEWCZYNY 31.08.05, 14:22 a ja napisze moja pierwsza mysl - ja pier..... , az mnie ciarki przeszly!!!!!!!!! super to malo powiedziane, gratuluje jak nie wiem co. No dziewczyny, to niewiarygodne, co tu sie dzieje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa778 Re: DWIE KRECHY DZIEWCZYNY 31.08.05, 15:24 Gratulacje kochana. Pamietaj o nas i trzymaj kciukasy za foremeczki z nieplodnosci. Fluidki zlapane. Efekty u mnie beda za tydzien.Pa Odpowiedz Link Zgłoś
dawida_24 DZIĘKI DZIEWCZYNY 31.08.05, 15:27 cieszę się, ze jesteście ze mną i że trafiłam przez zupełny przypadek na to forum. Teraz musi mi się torbiel wchłonąć zobaczymy co czas pokaże Odpowiedz Link Zgłoś
aggutek Re: DZIĘKI DZIEWCZYNY 31.08.05, 16:16 )) SUPER!!! To niesamowicie pokrzepiające jak osobom z tego forum się udaje )) Wlałaś masę radości i wiary we mnie. Dzięki. Przeogromniaste gratulacje. Trzymaj się a właściwie - Trzymajcie się siebie na wzajem )) aggutek Odpowiedz Link Zgłoś
pascalle Re: DWIE KRECHY DZIEWCZYNY 01.09.05, 09:05 Ja tez gratuluje!!! Dawida jestes moja nadzieja! Jestem po dwoch poronieniach, ale to nic, nastepnym razem sie uda. Teraz mocno trzymam kciuki za Twojego dzidziusia! Odpowiedz Link Zgłoś
dawida_24 zobaczycie, ze niedługo to forum opustoszeje :) 01.09.05, 09:32 i trzeba będzie je zlikwidować, pomalutku Odpowiedz Link Zgłoś
trzykrotka Re: zobaczycie, ze niedługo to forum opustoszeje 01.09.05, 10:39 no ja bym tego taka pewna nie była ze to forum spustoszeje jestem chyba weteranek ciągłej walki by zaciązyć a trwa to już 5 lat i zaczyna się roczek szósty ((( Odpowiedz Link Zgłoś
marta003 Re: zobaczycie, ze niedługo to forum opustoszeje 01.09.05, 20:33 Trzykrotka, nie martw się mi już 6 przeleciał, a Dawidzie gratuluję z całego serca!!!! Odpowiedz Link Zgłoś