bluetab70 09.08.07, 14:49 bo niby forum kraków, ale nie krakforum :((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
helenka17 Następstwo pokoleń 09.08.07, 15:07 to tak jak w "Wiadomościach" - patrzysz codziennie - i codziennie widzisz, że przychodzą coraz to lepsi i lepsi reporterzy... z dnia na dzień wiedzą coraz to więcej. Za ich pleckami piękna lala ministra Ziobry ... i jakoś się kręci. Na Forum podobnie. H. Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: Następstwo pokoleń 09.08.07, 15:14 to Ziober ma lalę? Kurczę, muszę zacząć oglądać wiadomości ;) a co do meritum: ja tam, Helenko, mam jednak nadzieję, że Starcy wrócą z wakacji/urlopów/sanatoriów i jeszcze pobędzie tak, jak drzewiej bywało.... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Następstwo pokoleń 09.08.07, 15:48 muszę zmienić baterie w aparacie słuchowym... Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: Następstwo pokoleń 09.08.07, 15:49 i nie zapomnij szuflady ze szklanki wyjąć, Dostojny Staruszku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Następstwo pokoleń 09.08.07, 16:27 łokurdemol, juz wiem, czemu tak niewyraźnie pisałem, to przez tę szufladę... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Krakforum umarło??? 09.08.07, 16:22 Nie umarło. Ma wakacje i chwilowy " przestój". Jedni wyjechali odpocząć , drudzy popracować , a jeszcze inni połączyć pracę z wypoczynkiem. I dobrze ! Niech sobie pracują i odpoczywają. Wrócą - zasilą szeregi.... Czy będzie takie jak kiedyś ? - Niby dzień do dnia podobny a jednak każdy niepowtarzalny i coś nowego wnosi. I wczoraj jest ważne i jutro - ale trzeba żyć dniem dzisiejszym i " brać " z tej chwili , bo za chwilę to będzie znowu " była chwila "... Ci sami ludzie też nie tworzą ciągle tego samego. Wszystko się zmienia. Trzon jest - ale " dodatki " też mile widziane. To tak jak z chlebem. Chleb - podstawą naszego codziennego pożywienia - ale fajnie jest jeśli jedzony jest jeszcze z czymś i najlepiej nie ciagle z tym samym... gosia Odpowiedz Link Zgłoś
malpiarnia Re: Krakforum umarło??? 09.08.07, 19:56 nie takie straszne , ze umarlo gorzej, ze nowe lepsze sie nie rodzi ja czekam raczej na cud na cud , zeby juz gosia nie pisala tylko pospiewala Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Krakforum umarło??? 09.08.07, 20:16 przecież zawsze możesz mnie nie czytać Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Re: Krakforum umarło ??? 09.08.07, 23:23 nadchodzą wybory, ożyje. Sekciarze z TWA zaczną promować członka PO, Rokitę Jana na premiera z Krakowa. Tfu,tfu,tfu. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.tusek a co tobie, Heniu? zeby jadowe szykujesz? 09.08.07, 23:34 a nie za wczesnie to jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: a co tobie, Heniu? zeby jadowe szykujesz? 09.08.07, 23:36 Cimoszewicza fanki wrócą. Już pewnie kombinują jak konie, albo .... Odpowiedz Link Zgłoś
pan.tusek Re: a co tobie, Heniu? zeby jadowe szykujesz? 09.08.07, 23:38 tylko nie pisz, ze jak muuuucki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: a co tobie, Heniu? zeby jadowe szykujesz? 09.08.07, 23:40 To nie ja zamuczałem. Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Re: a co tobie, Heniu? zeby jadowe szykujesz ? 10.08.07, 00:24 nic nie szykuję, zaczynam mieć to wszystko w zupie. Jeżeli PO nie pozbędzie się Rokity, to podzieli los AWS-u i PiS-u, tak więc nie widzę sensu iść na wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: a co tobie, Heniu? zeby jadowe szykujesz ? 10.08.07, 00:27 Wiem, wiem. Ale Kwaśniewskiego w to miejscy z peewnościa nie przyjmą. Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Re: a co tobie, Heniu? zeby jadowe szykujesz ? 10.08.07, 00:33 tylko Ci sie tak zdaje ,ze wiesz. Gdyby Olejniczak wyczyścił SLD z byłych komuchów, to pewnie głosowałbym na LiD. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: a co tobie, Heniu? zeby jadowe szykujesz ? 10.08.07, 00:36 Chciałeś napisać LiS - oczywiście? Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Re: a co tobie, Heniu? zeby jadowe szykujesz ? 10.08.07, 00:41 LiS to partia mieszkańców wsi Odpowiedz Link Zgłoś
pan.tusek Re: Krakforum umarło??? 09.08.07, 23:35 alez Gosiu, a moze malpiarnia szczerze by chcial posluchac, jak spiewasz? Odpowiedz Link Zgłoś
malpiarnia Re: Krakforum umarło??? 10.08.07, 19:58 ewntualnie zdjecia gosi w bikni jak z mechanikiem akumulator naprawia Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Krakforum umarło??? 11.08.07, 10:05 Albo mnie bardzo lubisz - małpiarnio , albo mnie bardzo nie lubisz. Ale na pewno nie jestem Ci obojętna. Z uwagi natomiast na to , że z założenia ufam ludziom i wierzę w ich dobre intencje zastanawiam się , kiedy zaczniesz wyznawać mi miłość... Odpowiedz Link Zgłoś
malpiarnia Re: Krakforum umarło??? 11.08.07, 23:38 jak zostane mechanikiem ,ale to b.mala szansa Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Krakforum umarło??? 10.08.07, 00:41 nie...tylko pojechało na wakacje;-) Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Krakforum umarło??? 10.08.07, 12:09 wróciło z wakacji , cos tam czyta.... ale do pisania jakoś chęci brakuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: Krakforum umarło??? 11.08.07, 15:45 luckystrike napisał: > wróciło z wakacji , cos tam czyta.... > ale do pisania jakoś chęci brakuje.... witaj w klubie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
stary71 Re: Krakforum umarło??? 13.08.07, 03:01 Może jeszcze nie umarło, ale że się męczy - to pewne. I nie obiecujcie sobie ożywienia przed wyborami. Co najwyżej parę kubłów pomyj się wyleje. To taki obyczaj, bardzo popularny ostatnio w kręgach władzy. Fuj. Teraz na forum łatwiej się dowiedzieć gdzie w Krakowie kupić sadło, uczesać ogon albo spotkać sroczkę-skoczkę, na ten przykład, czy też zjeść jaja krokodyla... A propos. Jaj brak. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: mój kaaczorkuu. 13.08.07, 03:11 Przy klasztorku, Mój kaczorku, Świętość, Wziętość, Nadętość. Oo joj oo joj oo oo oo! Przy Rydzyku Na stoliku Fakta, Dwa akta... Odpowiedz Link Zgłoś