makitheman 07.09.07, 10:53 Czy u Was też w mieszkaniu zimnica? U mnie 18 stopni, może czas żeby ogrzewanie włączyć?Zapowiada się, że przez najbliższy tydzień nie będzie nawet 20 stopni... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maximustofiut Re: Ziiiiimno.... 07.09.07, 21:12 idź do maximusa razem będzie Wam cieplej, ogrzejecie sie wspólnie pisząc kolejne pierdoły na forum, a jak wpadna jego "rośli" znajomi to będziecie mieli party:-) Odpowiedz Link Zgłoś
don.vito.corleone Re: Ziiiiimno.... 07.09.07, 23:21 Na mojej liście najbardziej nawiedzonych osób właśnie awansowałeś na miejsce 3. - zaraz po Lepperze i Giertychu :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
makitheman Re: Ziiiiimno.... 07.09.07, 23:48 No trzeba przyznać, że inteligencją nie grzeszysz... Odpowiedz Link Zgłoś
azille Re: Ziiiiimno.... 07.09.07, 22:22 tak zimno dzwonilam do novomaru w tej sprawie ale łaskawa Pani na moje pytanie "kiedy zaczniecie grzac" odparła że nie wie i że zadzwoni do mnie Jak się pewnie domyślacie nie odzwonila. Będę szanowną bombardować w poniedzialek bo zimno to jest delikatnie powiedziane. Odpowiedz Link Zgłoś
makitheman Re: Ziiiiimno.... 07.09.07, 23:50 Novomar chyba nic do tego nie ma... Przecież to u administracji trzeba załatwić, nie mam racji? Odpowiedz Link Zgłoś
balubalu1 od dziś mają grzać:)) 10.09.07, 16:42 dziś kotłownia ma odpalić ciepełko Odpowiedz Link Zgłoś