papiezowa 11.09.07, 11:43 interesuje mnie opinia na temat tej szkoły; każda... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yedi2000 Re: SP nr 50 w Krakowie; ul. Katowicka 28.09.07, 16:20 papiezowa napisał: > interesuje mnie opinia na temat tej szkoły; każda... Mnie też bardzo interesują opinie na temat tej szkoły - rodzice dzieciaków tam uczęszczających proszę odezwijcie się Odpowiedz Link Zgłoś
papiezowa Re: SP nr 50 w Krakowie; ul. Katowicka 02.10.07, 07:54 nikt nic nie wie? Odpowiedz Link Zgłoś
yedi2000 Re: SP nr 50 w Krakowie; ul. Katowicka 08.10.07, 13:48 cześć papiezowa - a Ty masz zamiar zapisać tam dziecko do pierwszej klasy w przyszłym roku?, bo ja tak - mój sym to rocznik 2001. Teraz mieszkamy w zupełnie innej części Krakowa ale ponieważ za rok zamierzamy się przeprowadzać to od razu myśle o szkole w pobliżu, żeby później już nie zmieniać. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guuuzik Re: SP nr 50 w Krakowie; ul. Katowicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 08:38 Rodzicem to ja może nie jestem, ale szkołę skończyłam w sumie niedawno... Jest mała i kameralna, więc mniej dzieci i rodziców, którzy mogliby tutaj odpisać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: SP nr 50 w Krakowie; ul. Katowicka IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.14, 11:59 Bardzo polecam te szkołe. Moja corka (obecnie liceum) skonczyla te szkole i obecnie syn konczy 6 klase. Poziom nauki wysoki, czasami az za wysoki, material gimnazjalny dodawany, ale efekty widoczne w sprawdzianie 6klasisty. Dyrektorka wspaniala, wiekszosc nauczycieli rowniez. A co do atmosfery, to jest naprawde rodzinna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: SP nr 50 w Krakowie; ul. Katowicka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.08, 16:05 jestem teraz w szóstej klasie tej właśnie szkoły i moim zdaniem nie jest ona dobra,przyjazna dla dziecka poniewaz jest za mała- nauczyciele bardzo sie czepiają.i nie ma tam wcale miłej,rodzinnej atmosfery.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: SP nr 50 w Krakowie; ul. Katowicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.07, 18:08 ja tam chodzilam, moja matka rownież, moja siostra, moj brat.. takze wiem ze szkola od jakichs 50 lat trzyma poziom:) mala,ale inspirująca, oddani nauczyciele, czasem przyjmuja kogos nowego to za nich nie odpowiadam.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: SP nr 50 w Krakowie; ul. Katowicka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.08, 16:08 właśnie nie,jedyni nauczyciele ktorzy sie oddają nauce,dzieciom to Polonistka i P.od przyrody resztas masakra.!nie umieją uczyc- naprawdę cala moja klasa tak uwarza.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaar Re: SP nr 50 w Krakowie; ul. Katowicka IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.14, 13:22 Witam. Słyszała ktoś jakieś wiarygodne opinie na temat tej szkoły? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: SP nr 50 w Krakowie; ul. Katowicka IP: *.ptr.magnet.ie 18.06.14, 13:44 Witam, szkola sie rozrasta. dobudowano sale gimnastyczna (kiedys byla malutka i to bylo minusem) teraz jest duza hala oraz boisko. podobno maja byc 2 place zabaw na terenie boiska. jest to szkola tradycjami. Dzieci uczy sie tam wartosci nie ma zadnych dewiacji i stara sie kazdemu pomoc. Co do nauczycieli to wielu jest naprawde oddanych. zawsze znajdzie sie ktos komu cos nie pasuje, a rodzice wydaja opinie o nauczycielu na podstawie swojego dziecka. według mnie szkoła ma bardzo dobry poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalenka007 Re: SP nr 50 w Krakowie; ul. Katowicka IP: *.ists.pl 26.09.16, 17:35 Witam:) . Szukam "pozytywnej" szkoły podstawowej dla mojego syna 6-cio latka :) . Zastanawiamy się nad SP nr 50, ponieważ jest kameralna, położona pośród zieleni i od kilku ostatnich lat prezentuje dobry poziom nauczania ;) . Czy ktoś jest w stanie napisać mi aktualne wiadomości na temat tej szkoły?... - czy grono nauczycielskie potrafi dobrze motywować ucznia? - czy szkoła jest otwarta na komunikację z rodzicami ?... - czy faktycznie szkoła prezentuje dobry poziom nauczania? - czy dziecko w klasach I-III ma w świetlicy dobre warunki do zabawy, nauki, odrabiania lekcji? - czy w ramach świetlicy istnieją zorganizowane zajęcia dodatkowe? - czy obiady serwowane w szkolnej kuchni są smaczne?... będę wdzięczna za każde info:) pozdrawiam :) m Odpowiedz Link Zgłoś