magazyn1 10.07.03, 20:00 Czy obilo sie wam o malzowiny uszne o powrocie Laskowika do zycia? Nie dorobil sie jako listonosz a zyc trzeba.Ciekawe czy to bedzie TEN SAM GOSC? Przeczytalem o tym w ostatniej POLITYCE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
otreb Re: Laskowik Zenon. 10.07.03, 23:31 Ja boje sie, ze dlugi rozbrat ze scena spowodowal zmiane patrzenia i lekkie "niedostosowanie" do obecnych standardow. Teraz chyba kroluje inny dowcip. Ale bedzie mial we mnie kibica i widza. Trzymam kciuki! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kat.ia Re: Laskowik Zenon. 11.07.03, 11:19 Dajcie spokój Laskowikowi. Facet wiedział kiedy odejść. Jego czas minął. Po co nam Laskowik w dzisiejszych czasach. Smoleń się ośmieszył, Laskowik pozostanie Laskowikiem z najlepszych czasów. Ja tam nie lubię odgrzewać dwa razy tego samego kotleta. Dla mnie dzisiejszym Laskowikiem jest Rewiński. Wszystko ma wój właściwy czas. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Laskowik Zenon. 11.07.03, 12:27 nie rozumiem on jeszcze nie zdążył wystąpić, to co sie martwicie, że nie ten sam czy galwanizowany trup? może najpierw dać mu szansę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lyroy Re: Laskowik Zenon. 11.07.03, 12:52 jottka napisała: > nie rozumiem > on jeszcze nie zdążył wystąpić, to co sie martwicie, że nie ten sam czy > galwanizowany trup? może najpierw dać mu szansę? :) Nic dodać nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
kat.ia Re: Laskowik Zenon. 11.07.03, 13:49 jottka napisała: > nie rozumiem > > on jeszcze nie zdążył wystąpić, to co sie martwicie, że nie ten sam czy > galwanizowany trup? może najpierw dać mu szansę? :) Jak wystąpi to już zrobi błąd wg mnie. Dałby se chłop spokój na starość Odpowiedz Link Zgłoś