Gość: janek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 12:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marek Wybory 2007 IP: *.autocom.pl 15.10.07, 20:34 To też będą moje pierwsze wybory, choć urodziłem się w 1989r. mimo wieku interesuję się polityką i z przyjemnością udam się na wybory i zagłosuję wg własnego uznania i poglądów, nie muszę pytać o zdanie rodziców, rodziny czy znajomych. chcę być odpowiedzialny za los, chcę mieć swój udział w życiu obywatelskim. Przyznam się, że popieram PO, gdyż polityka PiS-u moim skromnym zdaniem jest tragiczna. Zachęcam do głosowania:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100dent Re: Wybory 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 07:38 Ja jestem z tego cudnego rocznika '88 i to będą moje drugie wybory i sam zagłosuję, jak poprzednio. Nie rozumiem ludzi z tej Budowlanki-paranoja;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tOm ??????????? IP: 195.116.43.* 16.10.07, 19:07 nasza mlodziez nie jest az tak tempa jak Ci sie wydaje. z zaciekawieniem ogladamy debaty i czytamy ulotki. raczej dostrzegam w Tobie brak jakiegos zdecydowania skoro takie glupoty piszesz. Ty pewnie musiales pytac mamusi przy swoim pierwszym razie czy mozesz glosowac na np kaczynskich my tego nie musimy. sami wiemy ze oni sie nie nadaja;) A opinii rodzicow mozemy wysluchac lecz niekoniecznie sie do niej stosowac. wkoncu to nasz glos Odpowiedz Link Zgłoś
szarak111 dziwne? 17.10.07, 13:18 to są młodzi ludzie. ich polityka nie interesuje, mają swoje problemy o wiele dla nich ważniejsze i im bliższe. z resztą medialne ujęcie polityki wcale nie zachęca do zainteresowania się tą dziedziną życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna wybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.07, 13:06 Ja się w ogóle nie zgadzam z trescią artukułu. Sama interesuję sie polityką, lubię być na bieżąco i miec o czym porozmawiać. Niestety, w tegorocznych wyborach nie mogę wziąć udziału, gdzy osiemnaste urodziny mam dopiero w grudniu. Gdybym jednak mogła zagłosować, bez wahania wybrałabym PiS. Jest to moja przemyślana decyzja, którą mogę uargumentować. Z drugiej strony, moja klasa jest nieco podobna do tej opisywanej w artykule - mało kto na swoje poglądy, prawie nikt nie zna sie na rzeczy, głosują tak, jak im wygodniej, czyli na PO, po to, by nie wygrał PiS. Na szczęście, wszyscy pełnoletni idą do urn, bo jak twierdzą, są to ich pierwsze wybory i nie zdążyły się im znudzić. Szkoda tylko, ze ja nie mogę wziąć w nich udziału... Odpowiedz Link Zgłoś