krzychut 29.10.07, 10:18 Błagam o pomoc, żona mówi cobym się ostrzygł, a ja nie lubię jak chłop mi grzebie we włosach! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fuka1213 Re: dobra fryzjerka!!?? 29.10.07, 12:21 Jak ci sie chce gdzies dalej podskoczyc to w Lubniu przy Zakopiance - Twoj Fryzjer zwie sie ten przytulek i dziewczyny sa po prostu swietne Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: dobra fryzjerka!!?? 29.10.07, 12:24 Dzięki! Wiedziałem, że nie zostawicie mnie bez pomocy;) Odpowiedz Link Zgłoś
laenia Re: dobra fryzjerka!!?? 29.10.07, 12:37 Ale uważaj, bo w przytułkach to golą zwykle do zera :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: dobra fryzjerka!!?? 29.10.07, 12:40 W dobrym przytułku to i zjeść dadzą...:) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
zwolennikpisu [...] 29.10.07, 13:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dora5 Re: dobra fryzjerka :-) 29.10.07, 15:13 Od Rynku Podgórskiego, za bankiem z bankomatem, skręcasz w ulicę przy kamieniczce pod dwudupnym jeleniem. Drugie lub trzecie wejście? to tam się moi strzygą. Szczególnie chwalą młodą fryzjerką, choć starszym tez kunsztu raczej nie brakuje i Twoja Żona powinna być zadowolona :-) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: dobra fryzjerka :-) 30.10.07, 08:18 Znam ten zakład Doro, moja rodzina korzystała z ich usług kiedy mieszkali w kamienicy z dwudupnym jeleniem;) Wątek założyłem jako przeciwwagę dla kolejnego kretyńskiego zapytania o "dobrą fryzjerkę w Kraku";) Odpowiedz Link Zgłoś
zwolennikpisu Re: dobra fryzjerka :-) 30.10.07, 11:19 Krzychucie!! Może jednak Ty, ja, my razem założymy ten zakład fryzjerski? Z fryzjerkami ... no wiesz. - Nie mogą napisać, że topless bo mnie PT.Cenzor wytnie - on stoi na straży moralności, no niech stoi On i Jemu. A "kasting" ogłoszę w innym trybie. Odpowiedz Link Zgłoś